Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

QUOTE(*weita* @ 2008 10 22, 18:30)
as ir pas babajuke papuoliau ,bet man ji sake, kad tik po 3 persileidimu tikrins..dabar ner prasmes ,nes turiu sveika pirma vaika...

Labutis ar jus mane priimsit pas save?
Atsakyti
spinduliuxxxx kas atsitiko ?sad.gif
Atsakyti
Esu nescia jau keturis menesius, bet einant penkta menesi pradejau bijoti, kad nepasikartotu istorija kaip praeitais metais, kai penkiu menesiu atsivere gimdos kaklelis ir buvo persileidimas. Vaikstau ir bijau.....nenoriu pamesti is sito vaikelio verysad.gif
Atsakyti
onix,neprisigalvok ,ir nelysk i tokius skirelius ...zinok minties galia yra labai stipri ,mesk visas blogas mintis ir eik i niestukiu temukes,gyvenk pozityviom mintim ...viskas bus gerai:)
kuo daugiau skaitysi tokias temas tuo labaiu galvosi ,nervinsies ,o tai yra negerai maziukui
sekmes tau ir lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif netycia uztikau jusu temele. liudna temele, bet gal as i ja irgi galiu prisideti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 08, 09:00)
sveikos mergaites 4u.gif  netycia uztikau jusu temele. liudna temele, bet gal as i ja  irgi galiu prisideti? smile.gif

labutis,
aišku gali...
negaliu pasakyti sveika prisijungus, nes manau, geriau būtų, kad šios temelės visai nebūtų ir visos džiaugtumėmės savo gimusiais vaikučiais, bet yra kaip yra...
nagi papasakok savo istoriją... zinok palengvėja.
Aš netyčia aptikau priminimą telefone, buvau įsivedusi, kada planuojamas gimdymas, ryt jau būčiau turėjusi gimdyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 11 08, 10:32)
labutis,
aišku gali...
negaliu pasakyti sveika prisijungus, nes manau, geriau būtų, kad šios temelės visai nebūtų ir visos džiaugtumėmės savo gimusiais vaikučiais, bet yra kaip yra...
nagi papasakok savo istoriją... zinok palengvėja.
Aš netyčia aptikau priminimą telefone, buvau įsivedusi, kada planuojamas gimdymas, ryt jau būčiau turėjusi gimdyti sad.gif

sveikute, aisku labai liudna, bet keliesi ir vel turi eiti, turi nenuleisti ranku del kito mazylio. zinau kaip JUMS sunku, nes ir pati ta patyriau verysad.gif
kai suzinojau, kad laukiuosi treciojo mazylio buvau labai labai laiminga wub.gif pasiskambinau ginekologei ir susitariau del susitikimo. ji turbut suprato, ko as vel pas ja (nes buvau sakius, kad noriu triju pametinuku) smile.gif ji patvirtino, kad jau 10 savaiciu (nesirgau, nes maitinau antra mazyli, tai ir net nenutuokiau, kad jau nescia) nusiunte i echo, ten parode, kad issivystimas atitinka 11 savaiciu. labai dziaugiausi ir paprasiau pirmosios jo nuotraukeles. per kita vizita pas daktare dar viskas buvo puiku. kai suejo 17 savaite, prasidejo negausios ruzavos iskyros. kadangi buvo vakaras, tai pagalvojau, kad per visa diena pervargau, gal kur pasitempiau. bet nerimas mane nugalejo ir paskambinau ginekologei, kad priimtu. nuvaziavau, ji patikrino ir nieko nepasakius nusiunte darytis echo. ten prastovejau 4 valandas (buvo tris gimdyves ir visos daktares nubego i gimdyklas)kai jau pradejo tikrinti, as paklausiau pas daktare: ar viskas tvarkoj? ar sirdele plaka? ji teatsake: as tyliu. tada jau supratau, kad kazkas negerai ir pradejau verkti, niekaip negalejau nustoti kukcioti. ji dar man kazka ten aiskino,bet as jau nieko negirdejau. tik isejus ant atsakymo pamaciau, jog issivystimas atitinka tik 12 sav. liepe atvykti po 2 dienu "gal dar ivyks stebuklas". kaip namo parvaziavau, net nezinau, kurie mate, tai sake vos bardiurais nevariau. grizusi namo mazyliai vis glaustesi, lyg nujausdami, kad kazkas negerai. kita diena nieko beveik nedariau, daugiau gulejau ir vis glostydama pilvuka meldziau, jog ivyktu stebuklas. nuejau i tualeta ir galvoju atliksiu rimtesni reikala, biski pastenejau, nes norejau kakot (bet pasirodo cia buvo mazas saremiukas), pasirode mazas kamuoliukas. jame buvo mano sunelis. paemiau as ji i delna ir praskieciau kojytes - tai buvo berniukas. drebanciom rankom paskambinau vyrui ir jis mane su maziuku nuveze i ligonine (pati jau buciau nenuvaziavus).
jau praejo savaite po mano gimdymo, ir dar vis vakarais bliaunu. o atminimui liko tik viena echo nuotraukele verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 08 lapkričio 2008 - 11:31
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 08, 11:26)
nuvaziavau, ji patikrino ir nieko nepasakius nusiunte darytis echo. ten prastovejau 4 valandas (buvo tris gimdyves ir visos daktares nubego i gimdyklas)kai jau pradejo tikrinti, as paklausiau pas daktare: ar viskas tvarkoj? ar sirdele plaka? ji teatsake: as tyliu. tada jau supratau, kad kazkas negerai ir pradejau verkti, niekaip negalejau nustoti kukcioti. ji dar man kazka ten aiskino,bet as jau nieko negirdejau. tik isejus ant atsakymo pamaciau, jog issivystimas atitinka tik 12 sav. liepe atvykti po 2 dienu "gal dar ivyks stebuklas". kaip namo parvaziavau, net nezinau, kurie mate, tai sake vos bardiurais nevariau. grizusi namo mazyliai vis glaustesi, lyg nujausdami, kad kazkas negerai. kita diena nieko beveik nedariau, daugiau gulejau ir vis glostydama pilvuka meldziau, jog ivyktu stebuklas. nuejau i tualeta ir galvoju atliksiu rimtesni reikala,  biski pastenejau, nes norejau kakot (bet pasirodo cia buvo mazas saremiukas), pasirode mazas kamuoliukas. jame buvo mano sunelis. paemiau as ji i delna ir praskieciau kojytes - tai buvo berniukas. drebanciom rankom paskambinau vyrui ir jis mane su maziuku nuveze i ligonine (pati jau buciau nenuvaziavus).
jau praejo savaite po mano gimdymo, ir dar vis vakarais bliaunu. o atminimui liko tik viena echo nuotraukele  verysad.gif

Vajetau, vajetau, kokia trauma visam gyvenimui. Pamatyti savo maza vaikiuka gemaliuka cry.gif Vos vos laikausi nezliubus... Net SB paskaiciau, kokiu baisiu buna nelaimiu. Turbut laidojot maziuka - nes juk kokio amziaus jis, bet vis mazas zmogeliukas verysad.gif

Va gal ne i tema, bet kaip pikta kai susiduri su tokiom ,,motinom" : 17 metu, jau antras nestumas, ir pakartotinas sifilis. Pirmam leliukui apie 7 men, ir su pirmu nestumu buvo gydytas sifilis. Na dar cie puse velnio. Nueinu leisti vaistu (nes as dirbu ligonineje, o ta mergina (moterim tokio amziaus man kazkaip dar nesivadina) pasidejus ant spinteles cigaretes. Sakau, tai tu rukai? O ji taip, as ir pirmam nestume rukiau... Ir nieko nebuvo! Likau be zado, atlikau kas reikia ir nemoralizavus dingaus pasibaisejus is palatos. blink.gif Tik viduje kirba tokia ,,pavydo" gyslele - ir kodel tokios ir isnesioja, ir pasigimdo vaikiukus kaip niekur nieko?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 08 lapkričio 2008 - 19:00
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 11 08, 18:54)
Vajetau, vajetau, kokia trauma visam gyvenimui. Pamatyti savo maza vaikiuka gemaliuka  cry.gif Vos vos laikausi nezliubus... Net SB paskaiciau, kokiu baisiu buna nelaimiu. Turbut laidojot maziuka - nes juk kokio amziaus jis, bet vis mazas zmogeliukas  verysad.gif

ne nelaidojom, jis dabar vilniuj tyrimams isveztas, bet jo man vistiek neatiduos verysad.gif buciau palaidojus, tai bent tureciau kur gelyte atnesti ir zvakute uzdegti verysad.gif
o jis toks pats kaip naujagimis, tik tiek, kad telpa i delna. rankytes tokios mazos o pirsciukai irgi tokie maziukai. akytes uzmerktos. atrode jis toks normaliai issivystes, net nesuprantu kas atsitiko. dar pries dedama i maisiuka pabuciavau ir atsisveikinau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 08 lapkričio 2008 - 21:09
Sukrecianti istorija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2008 11 08, 21:15)
Sukrecianti istorija verysad.gif

gal kam pasirodys, kad as bloga, kad ne ligonineje pagimdziau o namie verysad.gif nesu nei alkoholike nei kokia pasileidus, bet taip jau gavos verysad.gif
Atsakyti