QUOTE(vixiuke @ 2008 11 08, 10:32)
labutis,
aišku gali...
negaliu pasakyti sveika prisijungus, nes manau, geriau būtų, kad šios temelės visai nebūtų ir visos džiaugtumėmės savo gimusiais vaikučiais, bet yra kaip yra...
nagi papasakok savo istoriją... zinok palengvėja.
Aš netyčia aptikau priminimą telefone, buvau įsivedusi, kada planuojamas gimdymas, ryt jau būčiau turėjusi gimdyti
sveikute, aisku labai liudna, bet keliesi ir vel turi eiti, turi nenuleisti ranku del kito mazylio. zinau kaip JUMS sunku, nes ir pati ta patyriau
kai suzinojau, kad laukiuosi treciojo mazylio buvau labai labai laiminga

pasiskambinau ginekologei ir susitariau del susitikimo. ji turbut suprato, ko as vel pas ja (nes buvau sakius, kad noriu triju pametinuku)

ji patvirtino, kad jau 10 savaiciu (nesirgau, nes maitinau antra mazyli, tai ir net nenutuokiau, kad jau nescia) nusiunte i echo, ten parode, kad issivystimas atitinka 11 savaiciu. labai dziaugiausi ir paprasiau pirmosios jo nuotraukeles. per kita vizita pas daktare dar viskas buvo puiku. kai suejo 17 savaite, prasidejo negausios ruzavos iskyros. kadangi buvo vakaras, tai pagalvojau, kad per visa diena pervargau, gal kur pasitempiau. bet nerimas mane nugalejo ir paskambinau ginekologei, kad priimtu. nuvaziavau, ji patikrino ir nieko nepasakius nusiunte darytis echo. ten prastovejau 4 valandas (buvo tris gimdyves ir visos daktares nubego i gimdyklas)kai jau pradejo tikrinti, as paklausiau pas daktare: ar viskas tvarkoj? ar sirdele plaka? ji teatsake: as tyliu. tada jau supratau, kad kazkas negerai ir pradejau verkti, niekaip negalejau nustoti kukcioti. ji dar man kazka ten aiskino,bet as jau nieko negirdejau. tik isejus ant atsakymo pamaciau, jog issivystimas atitinka tik 12 sav. liepe atvykti po 2 dienu "gal dar ivyks stebuklas". kaip namo parvaziavau, net nezinau, kurie mate, tai sake vos bardiurais nevariau. grizusi namo mazyliai vis glaustesi, lyg nujausdami, kad kazkas negerai. kita diena nieko beveik nedariau, daugiau gulejau ir vis glostydama pilvuka meldziau, jog ivyktu stebuklas. nuejau i tualeta ir galvoju atliksiu rimtesni reikala, biski pastenejau, nes norejau kakot (bet pasirodo cia buvo mazas saremiukas), pasirode mazas kamuoliukas. jame buvo mano sunelis. paemiau as ji i delna ir praskieciau kojytes - tai buvo berniukas. drebanciom rankom paskambinau vyrui ir jis mane su maziuku nuveze i ligonine (pati jau buciau nenuvaziavus).
jau praejo savaite po mano gimdymo, ir dar vis vakarais bliaunu. o atminimui liko tik viena echo nuotraukele