Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate apdraudę šeimos maitintoją?

Taip,apdraude vyra ir as pati apsidraudus investiciniu-kaupiamuoju gyvybes draudimu,tuo paciu ieina draudimas traumu ir kritiniu ligu atveju,namie smile.gif galeciau rekomenduot gera draudeja Kaune,kuri issamiai viska paaiskina atvykus i namus.galit rasyt man i az duosiu koordinates mirksiukas.gif
Atsakyti
as saviski apdraudziau grawe, nelietuvisku draudimu. nera nuo traumu, bet jei invalidumas ar mirtis, tai sumos dideles, ir eurais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kenis @ 2008 10 17, 22:05)
as saviski apdraudziau grawe, nelietuvisku draudimu. nera nuo traumu, bet jei invalidumas ar mirtis, tai sumos dideles, ir eurais smile.gif

Kalbi apie UAB "Eurolife Baltic"? Tai kad jie lietuviai, antrine sveicaru kompanijos OC Occident Holding AG firma smile.gif Bet nors uzmusk, sveicaru kompanija nuo 2006 metu neatnaujinanti finansiniu rodikliu savo tinklapyje, neatrodo rimtai biggrin.gif
Atsakyti
Mūsu šeima susideda iš keturių asmenų. Mes su vyru ir du vaikai ir visi esame apsidraude.
Atsakyti
apdraustas nuo nelaimingu ir plius su civiline masinos apdraustas kaip vairuotojas
Atsakyti
Abu su vyru apsidraude kaupiamuoju gyvybes draudimu su papildomu draudimu nuo traumu. Jei, neduok Dieve, kas nors, kad vaikai neliktu be nieko....
Manau, tai maziausia ka butina padaryti del vaiku ar likusio vieno sutuoktinio saugumo.
Atsakyti
Jei yra norinčių apsidrausti investiciniu gyvybės draudimu PZU, galite kreiptis į mane. Aš iš Tauragės. Mano telefonas - 8 600 69336. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!
EuroLife Baltic tera kaip draudimo brokeris.

Jeigu ka domina, galiu papasakot Kauno kraste...
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2008 12 17, 10:09)
Sveiki!
EuroLife Baltic tera kaip draudimo brokeris.
Jeigu ka domina, galiu papasakot Kauno kraste...

Domina, kur galiu rasti Eurolife Baltic atstovaujamo Grazer Wechselseitige Versicherung AG metinę finansinių rodiklių ataskaitą už 2007 metus ir pirmus tris 2008 metų ketvirčius smile.gif
Atsakyti
Mes nei vienas nesame apsidraudę... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ale, tema tai patapo draudimo tarpininkų reklamos vieta doh.gif Taisyklių neskaitot, mielosios? g.gif

Mes neapsidraudę, nors norėčiau ax.gif (Pasiūlymų nereik tongue.gif )
Atsakyti
Jei yra norinčių apsidrausti investiciniu gyvybės draudimu PZU, galite kreiptis į mane. Aš iš Raseiniu. Kreipkites i AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 06 vasario 2009 - 20:34