QUOTE(avietia @ 2007 02 03, 22:11)
o nebandei kokio eterinio aliejaus ilasinti kad kvepetu skaniau? gal pagelbetu del kvapo
niu nebandziau as pilti tu eteriniu aliejuku,paskui bus ne7o 8zoleliu

kvepesiu kaip eterine lempa

niu bet kazin ar imanoma pakeisti ta kvapa,toks jau jis fui
Papildyta:
as tai pastebejau kad uzdejus aliejuka nesvarbu ar jis 5 ar 10 ar 100 lt kainuotu(cia priklauso nuo gamintoju)man rezultatai vienodi nepastebejau jokio skirtuma tik gal tas kad vieni lengviau issiplauna kiti sunkiau,bet efektas plaukams tokspat,esu airijoje isbandzius ivairiu firmu firmeliu aliejukus,kaukes,sampunus,balzamus,tiesa visi jie buvo chemines o ne zolines sudeties,niu tik skirtuma pastebejau tarp kaukiu labai jauciasi kur brangesne ir geresne uzdedi i kur pigia ir nelabai kokia,o tarp aliejuku skirtumo jokio nesu pastebejusi efektas toks pat ar jis pigus ar brangus,tad esu apsistojusi prie naturaliu aliejuku ir kaukiu,dar retkarciais palepinu plaukus kiausinio ir ricinos kauke,nu po to plaukai irgi kiausiniu smirda,bet pastebejau kad irgi veiksminga si kauke,niu rezultatai nuo tu visu teplioniu yra,manau visada ziauriai plaukai slinkdavo,nors as ju visiskai nedazydavau...kirpykloje sakydavo kad tai normalu bet man normalu neatrode,kai mano plaukai budavo ilgi ir ant visu rubu ju buvo galima rasti,jau nekalbu apie sepeti pilna.kai nusikirpau plaukus niekas nepasikeite.o dabar praejo nemazai metu as juos esu nusidazius,ir tikrai visi tie tepliojimai ir prieziura padejo labai,plaukai nustojo slinkti bet nezianu tiksliai kas jiems taip padejo.o kokia jusu nuomone apie pigius ir brangius aliejukus????ar pastebite skirtuma tarp brangaus ir pigaus?as tai atsirinkau naturaluma,nors jie ir dvokia bet man naturalios priemones labiau priimtinos