Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

Su "Čarliu" neturėkit jokių reikalų. Ta NT agentūra randasi Vilniuje Kauno g. prie stoties. Sumokėjau užstatą 2000 lt ir man išrašė kvitą už tarpininkavimą. Vėliau pareiškė, kad savininkė nori pati gauti užstatą, kurį forminsim pas notarą. Prieš einant pas notarą paprašė parodyti tą kvitą ir jį agentūros teisininkė paprasčiausiai atėmė! Pasakė, kad vistiek notaras parašys, kad apsigalvojus savininkei turtą parduoti atgausiu dvigubą užstatą. Nepulsi gi muštis - teko "eiti" toliau. Savininkė pratempė keturis mėnesius ir apsigalvojo parduoti, nes tas žemes sklypelis pabrango du kartus. Gavosi taip, kaip ir maniau, kad tik susigrąžinau sau tą pačią pinigų sumą ir nieko nenusipirkau, nes per tą laiką pakilo kainos. Tas kvitas buvo atimtas visa tai apgalvojus, nes man buvo pasakyta, kad dokumentai tvarkingi, paziūrėti nedavė, o po visų užstatų sužinojau, kad teks laukti kol pabaigs tvarkyti dokumentus. doh.gif Na ne vienai moteriai reikia tvarkyti tokius dalykus, nes tik ir lauk, kaip apmaus... verysad.gif
Atsakyti
O man įdomu, kiek agentūros padidina kainą parduodamos namus, sklypus ir t.t. Turiu patirties, kai žmogus norėjo po 10000 lt/arą, o agentūra padidino kainą iki 15000 lt/arą blink.gif Tai kiek ji užsideda nuo namo blink.gif
Atsakyti
NIEKADA neturėkit reikalų su agentūra, kuri ima pinigus iš anksto schmoll.gif
nuomos biuras ima tik po to, kai jums tinka siūlomas nuomai/pardavimui ir pasirašoma sutartis su nuomotoju ir nuomininku. rekomenduoju Mildą 4u.gif
Atsakyti
Ieva -pieva ne taip supratai. Tarkim aš noriu parduoti butą, už kurį noriu gauti 100000, kreipiuosi į firmą ir sakau noriu gauti tiek ir tiek. O paskui skelbime matau, kad ta firma už mano butą prašo 150000. Va man tas ir įdomu kiek tos nekilnojamo turto agentūros padidina būsto kainą? Nes pirkėjas pirkdamas už tokią kainą tų 50000 sumoka firmai.Nu apmaudu gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 21 rugsėjo 2006 - 06:59
QUOTE(NERA @ 2006 09 21, 06:59)
Va man tas ir įdomu kiek tos nekilnojamo turto agentūros padidina būsto kainą?

daug užsideda, kiek vienam butui individualiai. jei man reikėtų parduoti butą, kreipčiaus į agentūras, bet įdėčiau skelbimus su nuotraukom internete, skelbimą alio reklamoj.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 09 20, 12:55)
Turiu patirties, kai žmogus norėjo po 10000 lt/arą, o agentūra padidino kainą iki 15000 lt/arą blink.gif Tai kiek ji užsideda nuo namo blink.gif

QUOTE(NERA @ 2006 09 21, 07:59)
Tarkim aš noriu parduoti butą, už kurį noriu gauti 100000, kreipiuosi į firmą ir sakau noriu gauti tiek ir tiek. O paskui skelbime matau, kad ta firma už mano butą prašo 150000.

Nera, bet ar tikrai taip daro NTA? g.gif Esu panašių atvejų girdėjusi praktikoje, bet niekuomet tai nevyko be tarpusavio susitarimo ( agentūra+ klientas) ax.gif . Vyksta taip: tu prašai 100 000 lt ir, tavo galva, šita suma- reali, ji tave tenkina. Agentūra žino, kad to buto vertė rinkoje gerokai didesnė, jie pasiūlo: jūs galite gauti daugiau nei prašote. Mes pardavinėsim brangiau, bet jūs gausite 120 000 lt mirksiukas.gif . Tu, ko gero, sutinki ( nes juk suma didesnė, nei tu įsivaizdavai galinti gauti smile.gif ). Tuomet neatmetama galimybė, kad skelbimuose pamatysi, jog toji agentūra už tavo butą prašo 150 000 lt. Tuomet, žinoma, apie procentą NTA nebelieka nė kalbos, jų procentas ( uždarbis, atlygis) ir bus tas skirtumas, jei jie sugebės parduoti už savo numatytą kainą.
O jeigu agentūra neįspėjusi daro tokius fintus, tai- TAVO KOZIRIS 4u.gif . Juk jei pirkėjas pirks už 150 000 lt. pinigus perves į tavo sąskaitą mirksiukas.gif , a la gavai savo sumą, tu neprivalai NTA grąžinti jokių pinigų, tik įsipareigotus sutartyje ( ten, greičiausiai bus tam tikras procentas už tarpininkavimą).
O tokiu atveju, jei agentūra suvokia, kad žmogus prašo gerokai menkesnę sumą, nei ji gali būti rinkoje, tą sklypą nupirks kas nors iš agentūros "draugelių", o jau tik paskui parduos brangiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena karvė: 22 rugsėjo 2006 - 09:03
QUOTE(Gintazas @ 2006 08 18, 21:43)
nusikopinau sarašiuką agentūrų su teigiamais atsiliepimais. Ieškau buto issinuomoti ir nežinau į kurią kreiptis, kuri REALIAI turi ką pasiūlyti. Visos ima 150 lt. už informacija, bet ar ji 100% tikroviška. Gal visi butai seniausiai išnuomoti. Karta PNVŽ ieškojau: sumokejau bables agentūrai tipo ieškos, siūlys - per savaite nei vieno skambučio. Kad nenutiktu ir vilniuje tas pats.

Aš irgi nežinodama kažkada sumokėjau vienai neaiškiai agentūrai 80Lt, kad surastų butą nuomai doh.gif
Tai ten pasodinta kažkokia neaiški administratorša skambina ir siūlo iš "Alio" skelbimus. Na šiaip skaityt mes ir patys mokam unsure.gif
Susibiesinau nerealiai tai vyras nuvažiavo ir atsiėmė pinigėlius. O butą susiradom patys biggrin.gif
Atsakyti
Prašau jūsų pasiulyti gerą agentūra Klaipėdoje ?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 09 22, 12:42)
Susibiesinau nerealiai tai vyras nuvažiavo ir atsiėmė pinigėlius. O butą susiradom patys  biggrin.gif

Tai gerai, kad bent pinigus atidavė. unsure.gif
Atsakyti
As tai pasiulysiu buti atsargioms su agentura VESTUS mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaiciau ir pakraupau, nu kokia as naivuole buvau, gerai kad pasiskaiciau kokius sposus tos agenturos krecia, jau susidomejom vienu butuku pas gijoneda, paskambinom paprasem kad norim apziureti, nes ir kaina mums tiko ir vieta centras, tai paskambino po keliu dienu ir sake kad parduotas, o mums kadangi neskubu tai ir nusiraminom, bet ji kaip isprotejusi skambineja vyrui po kelis sykius i diena ir siulo butus uz kosmines kainas ir tolokai nuo centro ir aiskina kad uz tokia suma centre negausim, nu nereikia lialia, rasim, nes tas butas kuri norejom pirkt ir jau parduotas buvo butent toks kokio mums reikia, reiskias dar palaukus ir paieskojus kazka rasim, bet moteriskei nedaeina biggrin.gif reiks te. numeri keist biggrin.gif lotuliukas.gif
lijo as pakraupus nuo jusu situacijos, siaubas kazkoks, dabar isvis bijosiu ka nors pirkt. blink.gif laikykites ir nenuleiskit ranku. Tikiuos viskas issispres jusu naudai.
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2006 10 09, 17:08)
paskaiciau ir pakraupau, nu kokia as naivuole buvau, gerai kad pasiskaiciau kokius sposus tos agenturos krecia, jau susidomejom vienu butuku pas gijoneda, paskambinom paprasem kad norim apziureti, nes ir kaina mums tiko ir vieta centras, tai paskambino po keliu dienu ir sake kad parduotas, o mums kadangi neskubu tai ir nusiraminom, bet ji kaip isprotejusi skambineja vyrui po kelis sykius i diena ir siulo butus uz kosmines kainas ir tolokai nuo centro ir aiskina kad uz tokia suma centre negausim, nu nereikia lialia, rasim, nes tas butas kuri norejom pirkt ir jau parduotas buvo butent toks kokio mums reikia, reiskias dar palaukus ir paieskojus kazka rasim, bet moteriskei nedaeina biggrin.gif reiks te. numeri keist biggrin.gif lotuliukas.gif

nebuvo to butuko iš viso wink.gif
užmetė jauką, įdėjo patrauklų skelbimą, kad susirastų potencialų klientą - neturi kur dėti savo butų kosminėmis kainomis, ir dabar žvejoja klientus. O jūs pakliuvote ant kabliuko.

Jei būsit kantrūs - ko gero sulauksite ir savo butuko už norimą kainą , bet kolkas visi laiko įsikibę kainų ir tikisi kad koks durnelis atsiras ir nupirks... kaip nebūtų keista - ir atsiranda smile.gif
Atsakyti