Įkraunama...
Įkraunama...

cistos, nėštumas ir gimdymas

Marsiuke tavo mioma dingo per gimdyma, dziaukis:) o amani dukryte irgi Viltele, man tai labai grzus vardas thumbup.gif
Zinai viskas taip panasu net vardeliai, tik mano didesne a metais, net gimtadieniai panasus manoji pupa gimusi 2000 07 22
wub.gif
Atsakyti
Kažkaip įdomiai čia mums abiems g.gif .Labai apsidžiaugiau, kad daug kas panašu. clap.gif O dėl vardelio, tai jis man irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, dziaugiuosi del jusu - jus saunuoles thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamytes as laukiu trecio pagaliau mano visos svajones issipilde smile.gif dabar as sulauksiu trecio ir ramiai galesiu dziaugtis savo vaikiukais ir galesiu rimtai gydytis smile.gif
Va pastojau sunkiai, bet dabar esu laiminga. nestuke.gif
Atsakyti
SVEIKINU, tu saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Lengvo nestuke.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
net apsiverkiau blush2.gif Tu pati didziausia saunuole ir tikra supermama supermama.gif
Atsakyti
NEbera mano kudikio sikart vikas dauk sunkiau, tada buvo tik sunkus nestumai ir kova, o dabar net pakovoti negalejau del savo angelelio cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif mire mano saulele ir lauke kol mamyte supras o mamyte pajuto tik po gero menesio ir nieko nieko nycnieko negalejo padaryti, o jei buciau zinojusi gal buciau padariusi, bet tikriausiai ne cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif Uzjauciou del netekties
Atsakyti
Saunuole mamyte! thumbup.gif
Dabar jau sulauksi trecio vaikiuko. Sekmes ir stiprybes jums! smile.gif
Atsakyti
Sveika, sveikinu ir kad dingtu visos tos nelaimingosios cistos.
Atsakyti
Tikra supermamytė. Užuojauta dėl netekties verysad.gif
Atsakyti