Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

dar tik 20d., bet kol kas pastebiu, kad i savaite - 600g krenta. jei taip toliau, tai po Kaledu nusiimu liniuote mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau zindymas tikrai skatina kg tirpima jau vien kai susitikau su zindynciom mamom tai buvo taip akivaizdu, kad daugiau tuom ir neabejoju 4u.gif
Atsakyti
Aš žindydama buvau numetusi krūvą kilogramų. Kai nustojau visi sugrįžo blush2.gif Ech kaip gerai būdavo... galėdavau valgyt tortus kiekvieną dieną o kg vis tiek tirpdavo... bigsmile.gif
Atsakyti
Per nestuma priaugau 14kg. Is ligonines po 6 dienu gryzau -9kg. dabar per pusantro men vel nutirpo 4kg. biggrin.gif liko 3 kg iki pries nestuminio svorio.. maitinu daug, kas dvi val. man maitinimas tiek su pirmu tiek dabar labai padeda mesti svori. Valgau normaliai, nemazinu porciju... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 09 02, 14:10)
MAtai kaip? g.gif O dar sako/raso, kad zindant dega kalorijos sparciau...

Zindant kazin ar dega, bet pienuko gamybai prsireikia apie 500 kcal... jas organizmas pasiima is riebalu sankaupu tongue.gif tai va. O jei dar neprisiziuret ka valgyt tai kaip gi svoris neaugs... ax.gif Pas mane dabar panasi situacija... Gryzusi is ligonines per pirmas 3 savaites numeciau visa priaugta svori, o ketvirta savaite, kai jau pamazu susideliojo viskas i savo vietas atsirado siaubingas noras valgyti... to pasekme-priaugti kg blush2.gif nezinau kiek priaugau, bet jauciu, kad tikrai kazkiek... Bijau ant svarstykliu lipt doh.gif Reiks pabandyt ta zindyviu dieta, nes visus produktus saldytuve turiu thumbup.gif Beje, man labaaai norisi saldumynu verysad.gif o mesa ir darzoves visai netraukia, muset baltymu truksta...
A, yra nebloga skaiciuokle www.dietos.lt ten galima paskaiciuot kiek kokiu medziagu gavot per diena, tik reikia surasyt i langa visus per diena suvalgytus maisto produktus 4u.gif
Atsakyti
Spirgejau spirgejau, kad neturiu apetiro ir kasdien po puse kg numetu, o dabar jau sunerimau...: 3-ia sav. svoris nekinta!!! Valgai pieno produktus, koses, miusli. Kitas maistas netraukia, ypac visokios mesos. Vaisiu privengiu, darzoviu irgi. pagriesiju vienu kitu saldumynu. Maitinu kas 2val. O svarstykles nebedziugina! Raik numest 10 kg! (kiti kokie 3-4kg del savimeiles). Idomu, kaip bus toliau? Daviau sau zodi, po 18val jau nebevalgyt
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 09 22, 16:02)
Spirgejau spirgejau, kad neturiu apetiro ir kasdien po puse kg numetu, o dabar jau sunerimau...: 3-ia sav. svoris nekinta!!! Valgai pieno produktus, koses, miusli. Kitas maistas netraukia, ypac visokios mesos. Vaisiu privengiu, darzoviu irgi. pagriesiju vienu kitu saldumynu. Maitinu kas 2val. O svarstykles nebedziugina! Raik numest 10 kg! (kiti kokie 3-4kg del savimeiles). Idomu, kaip bus toliau? Daviau sau zodi, po 18val jau nebevalgyt

Jezaus, taigi Tavo dukrytei tik mėnuo su trupučiu, kokie dar nevalgymai... doh.gif O kaip pieniukas? negi figūra svarbiau negu vaikučio žindymas...? g.gif Nepyk, kad taip kritiškai, bet kažkaip gal dar per anksti dietintis, gali nevalgyti tam tikrų produktų, pvz. saldumynų ar ko, bet po 18 val. - tai iš ko gi pieniuką naktį gaminsi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Briediene @ 2009 09 22, 16:22)
Jezaus, taigi Tavo dukrytei tik mėnuo su trupučiu, kokie dar nevalgymai... doh.gif O kaip pieniukas? negi figūra svarbiau negu vaikučio žindymas...? g.gif Nepyk, kad taip kritiškai, bet kažkaip gal dar per anksti dietintis, gali nevalgyti tam tikrų produktų, pvz. saldumynų ar ko, bet po 18 val. - tai iš ko gi pieniuką naktį gaminsi... verysad.gif

is 10 kg resursu ir skysciu mirksiukas.gif . mano gine ir pediatre porino, kad skysciai ir gera dvasine pusiausvyra svarbi pieno gamybai, o maisto kiekis. maistas daugiau mano pacios jegu palaikymui, o ne pieno gamybai. pieno turiu sociai, daug visko geriu, o su apetitu...visada valgiau silta maista tik 1x i diena. o i tarpus varskytes, jogurtukai, obuoliukai, bananiukas. taip jau gyvenu ne vienus metus...
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 09 22, 15:02)

Sakiau sakiau tongue.gif Pas mane tas pats, nukrito pradžioj nemažai ir apetito nebuvo, paskui apetitas atsirado, svoris nukrito iki priešnėštuminio ir deja stabilizavosi toj vietoj.. Antsvoris kabo... Guodžiuosi kad jis kabo krūtinėje lotuliukas.gif
O šiaip svorio metimas gi vyksta lygiai kaip ir nežindant - tiesiog truputį sumažini kalorijų kiekį per dieną ir lauki. Bet aš valios neturiu smile.gif
Atsakyti
sveika, Manjana - tavo svoris - ant Vytuko zandu lotuliukas.gif
o as jau nebeturiu pliuso - dabar jau krenta zemyn nuo pradinio svorio blush2.gif o daryt nieko nedarau - tiesiog maitinu ir siek tiek laiptais palakstau maziaus paziureti, kai laukuty miega blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
echt, o man kazkokia atvirktine reakcija... doh.gif
kai pasigimdziau tai svoris krito po puse kg i diena, o dabar augt pradejo doh.gif blink.gif
ir lygtais nieko tkio nevalgau, daug judu, bet auga jis gyvate ir viskas... doh.gif doh.gif doh.gif ir nebezinau ka daryt - dietos laikytis tai nepradesi, gal sest ant darzovu, bet juk ir mesytes reikia.. echt. doh.gif
Atsakyti
bet juk mesyte irgi gali buti priskirta prie dietu, jei ne kiauliena ir jei ne kepta, o troskinta ar virta.
valios turiu, tik nieko jau nesuprantu...vakar taip isejo, kad vel valgiau grudetos varskes pietums su jogurtu (mazas indelis), 2 skrebuciai su balinta kava pusryciams, obuolys, miusli lekste ir pabaigiau 3-4 saukstus grikiu koses.manau, cia ne dieta, bet ir ne badas. bet svarstykles rodo 400g daugiau doh.gif
Atsakyti