Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 12:50)
Labuka 4u.gif  noreciau i jusu burely smile.gif
O kur sportuojate? bigsmile.gif

As Kaune..Istikima vienam klubui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 11:56)
As Kaune..Istikima vienam klubui cool.gif

Mes irgi is Kauno bigsmile.gif Tai db va ziurinejuosi kur galeciau vakarais eiti pasportuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 11:25)
kad butu jegos gelezi traukt bigsmile.gif Energijos angliavandeniai priduoda.

Aiskutis mirksiukas.gif

o po sporto , tai jau baltymini daugiau su darzovem turbut?

Einu sportuot (Vilniuje Impuls, nes salia namu) rytais, tai tik koki vaisiu anksti ryte suvalgau, nes jei sociau, tai nesisportuoja, kazkaip skrandis nemaloniai jauciasi. Galvoju kur cia tas koses tikslingiau iterpt i raciona..
Pastebejau, kad esu is tu, kur reikia planuotis maisteli, nes kitu atveju kaip i kliaura maisa.
Atsakyti
O sportuojat su treniruokliais ar aerobika kokia?
Man Zalgirio sporto kompleksas prie namu yra..ten noreciau eiti..bet man labiau prie sirdies aerobika rolleyes.gif bet pieno gamybai sportas? kaip? g.gif
Atsakyti
Stengiuosi per daug nepavargti sportuojant, nes kitaip kazkas biski su PM ne taip - lyg ir pasigamine jo yra , bet sunkiai isbega, vaikui nelabai patinka. Cia man taip. Kitoms gal neitakoja, nzn. Be to ir treneriai patare nepersistengti.
megstu koki lengvesni sporta: kalanetika, pilates, keleta pratimuku ir su treniruokliais, dar visai faina vandens aerobika. Dazniausiai apie valanda pasportuoju 3 kartus per savaite. Ne taip paprasta is namu iseiti kasdiena gi ax.gif
Atsakyti
tai va as irgi mastau eiti i aerobika 3 kartus i savaite... vis is namu iseisiu bigsmile.gif
O kaip su maitinimu darot? pries iseinant pamaitinant..o poto? nusitraukus paliekat?
Mes apart papulio daugiau nieko neimam...nebandzius buteliuko duoti ir nusitraukus palikti g.gif sorry jeigu mano klausimai toki vaikiski biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avesta @ 2010 01 06, 13:45)
Aiskutis  mirksiukas.gif 

o po sporto , tai jau baltymini daugiau su darzovem turbut?

Einu sportuot (Vilniuje Impuls, nes salia namu) rytais, tai tik koki vaisiu anksti ryte suvalgau, nes jei sociau, tai nesisportuoja, kazkaip skrandis nemaloniai jauciasi. Galvoju kur cia tas koses tikslingiau iterpt i raciona..
Pastebejau, kad esu is tu, kur reikia planuotis maisteli, nes kitu atveju kaip i kliaura maisa.

a, jei sportas rytasi, tai vaisiu koks kaip bananas- super thumbup.gif Bet po treniruotes reiktu tada jau kokio kalakuto imest. Po kalakuto 3 val galima kist kosyte. Niugi, ne kibira koses reik suvalgyt. Arba vietoj koses koks opmletas. Tom dienom, kai sporto ner- ryte vaisiai, po 2 val kose. As turiu maisto svarstykles, tad stengiuos 200g nevirsyt.
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 13:51)
O sportuojat su treniruokliais ar aerobika kokia?
Man Zalgirio sporto kompleksas prie namu yra..ten noreciau eiti..bet man labiau prie sirdies aerobika rolleyes.gif  bet pieno gamybai sportas? kaip? g.gif

Sportas+pieno gamybos sutrikimas sugalvotas tinginiu ir storuliu!
Gal tik maziau reiktu pratimu su treniruokliais krutines sriciai. Bet is esmes: pienas gaminasi 'galvoje". Jei tikesi, kad sportas kenkia pienui- tai ir kenks. Jei nusistatysi, kad sportas- kunui-sirdziai-sielai ir niekas nemazes. Daugiau skysciu tom dienom reiktu. O strakaliojant aerobika pinas tikrai nesumazes
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 13:59)

Sportas+pieno gamybos sutrikimas sugalvotas tinginiu ir storuliu!
Gal tik maziau reiktu pratimu su treniruokliais krutines sriciai. Bet is esmes: pienas gaminasi 'galvoje". Jei tikesi, kad sportas kenkia pienui- tai ir kenks. Jei nusistatysi, kad sportas- kunui-sirdziai-sielai ir niekas nemazes. Daugiau skysciu tom dienom reiktu. O strakaliojant aerobika pinas tikrai nesumazes

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Viskas,grys B sutarsiu del laiko ir varysiu sportintis tikrai thumbup.gif
Tik kazkaip su pieno nutraukimu reikes mokintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 14:37)
tai va as irgi mastau eiti i aerobika 3 kartus i savaite... vis is namu iseisiu bigsmile.gif
O kaip su maitinimu darot? pries iseinant pamaitinant..o poto? nusitraukus paliekat?
Mes apart papulio daugiau nieko neimam...nebandzius buteliuko duoti ir nusitraukus palikti g.gif  sorry jeigu mano klausimai toki vaikiski biggrin.gif

treniruote uztrunka max 1.5h, kol dar suvazineji+30 min. Tad visos 2h TIK MAMAI!!! Mano vyriski man skimteli kada grizta ir as pamaitinu pries man iseinant. 2val tikrai bus ramu, galima juk ir ant ranku panesiot..Maniske is ramesniuju. Nusitraukinet net negalvoju, nes man cia labai jau sudetingai skamba. Buteliuku irgi neduodu. Pirmaja atmaitinau misiniais, patraukinejau menesi- uztenka. Kazkaip susitvarkau. Tiesa, siandien tik antra treniruote bus cool.gif Paskui juk koses prasides- teciams bus lengviau
Papildyta:
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 15:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Viskas,grys B sutarsiu del laiko ir varysiu sportintis tikrai thumbup.gif
Tik kazkaip su pieno nutraukimu reikes mokintis biggrin.gif

As toki malonuma 1.5-2 val visiskai be vaiku leidau tik sausio 4d. Mazajai 4.5 men. Lekiau i kluba kaip ant sparnu su garsia garsia muzika masinoj! Kaifas nerealus!!! O kai dar formos keisis- is viso akys vel spindes!!!
Nedelsk nieko! Pajusi antra kvepavima. Kiek nedaug reikia- tik treniruotes!!!Ir gyvenimas kitom spalvom sviecia!
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 14:04)
treniruote uztrunka max 1.5h, kol dar suvazineji+30 min. Tad visos 2h TIK MAMAI!!! Mano vyriski man skimteli kada grizta ir as pamaitinu pries man iseinant. 2val tikrai bus ramu, galima juk ir ant ranku panesiot..Maniske is ramesniuju. Nusitraukinet net negalvoju, nes man cia labai jau sudetingai skamba. Buteliuku irgi neduodu. Pirmaja atmaitinau misiniais, patraukinejau menesi- uztenka. Kazkaip susitvarkau. Tiesa, siandien tik antra treniruote bus cool.gif Paskui juk koses prasides- teciams bus lengviau

Tai va del to,kad ir as pirmaja maitinau misinukais , nes nusitraukinejus pienas dingo(ji neeme papulio) db sitam apart papulio nieko neduodu... nu jis pas mane max 2,5 val isbuna laimingas po valgio...tad manau ir mums nereiktu nusitraukineti..nes bijau labai doh.gif kad pripras prie buteliuko..tada teks nusitraukineti ir bus baba g.gif
as dar snd suderinsiu laika su B darbu ir nuo kitos savaites begsiu i sportus bigsmile.gif laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

Bisky ne i tema tongue.gif rytoj susimatysim mokyklelej manau abi? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(visai kitokia @ 2010 01 06, 14:06)

As toki malonuma 1.5-2 val visiskai be vaiku leidau tik sausio 4d. Mazajai 4.5 men. Lekiau i kluba kaip ant sparnu su garsia garsia muzika masinoj! Kaifas nerealus!!! O kai dar formos keisis- is viso akys vel spindes!!!
Nedelsk nieko! Pajusi antra kvepavima. Kiek nedaug reikia- tik treniruotes!!!Ir gyvenimas kitom spalvom sviecia!

Aciu uz toky palaikyma ir padrasinima 4u.gif Butinai eisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 14:37)
Mes apart papulio daugiau nieko neimam...nebandzius buteliuko duoti ir nusitraukus palikti g.gif  sorry jeigu mano klausimai toki vaikiski biggrin.gif

man sunku patarti, nes maniskis jau 9 men. ir valgo kosytes, geria is puodelio su snapeliu. Pradejau sportuoti 5 men. buvo, tai taikydavau pries pamaitint ir skubedavau tik grizus , palikdavau vyrui arbateles ar vandenuko sakydavau sugurdyt, jei labai neramus pasidarytu.. kazkaip susitvarkydavo vyriskiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 01 06, 15:18)
Tai va del to,kad ir as pirmaja maitinau misinukais , nes nusitraukinejus pienas dingo(ji neeme papulio) db sitam apart papulio nieko neduodu... nu jis pas mane max 2,5 val isbuna laimingas po valgio...tad manau ir mums nereiktu nusitraukineti..nes bijau labai doh.gif  kad pripras prie buteliuko..tada teks nusitraukineti ir bus baba g.gif
as dar snd suderinsiu laika su B darbu ir nuo kitos savaites begsiu i sportus bigsmile.gif  laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

Bisky ne i tema tongue.gif  rytoj susimatysim mokyklelej manau abi? wub.gif
Papildyta:

Aciu uz toky palaikyma ir padrasinima 4u.gif  Butinai eisiu bigsmile.gif

Aiiii, va, kur tie meskinai matyti!!! Tai iki rytdienos. Aptarsim gyvai visas temas drinks_cheers.gif
Dar trecias pukntas: su viena pazystama "is neturejimo ka veikti" ikurem KAuno mayciu kluba mirksiukas.gif Susitinkam treciadienisi 11 val. Vedu kulturos centre. Tik gripai ismuse musu lankymasi is reguliarumo. Laikas TIK mamoms, ateinam su vaikais. Didesni zaidzia, maziukai vartosi rolleyes.gif Jau susibendravom kaip saviakes. Labai smagu!!! Gal sugundziau ir vel???Praplesi podruskiu rata. Po namucius jau keliaujam viena pas kita wub.gif Galioja kvietimas ir kitom, aisku!!
Atsakyti