Įkraunama...
Įkraunama...

Urologas Kaune

Moteru slapimo nelaikyme specializuojasi R.Aniuliene. Ginekologe

senas straipsnis, bet gal bus naudingas 4u.gif
http://www.buksausas...ojuciu-ir-kvapo
Atsakyti
QUOTE(tina2 @ 2013 11 26, 22:39)
Moteru slapimo  nelaikyme specializuojasi R.Aniuliene. Ginekologe

senas straipsnis, bet gal bus naudingas  4u.gif
http://www.buksausas...ojuciu-ir-kvapo

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
As pas Skaudicka KMUK lankausi jau 8 metai, jis mane ir operavo, esu labai patenkinta siuo gydytoju, tiek kaip zmogum tiek kaip specialistu, is vaiku urologu, tai Kilda likau patenkinta, man sie gydytojai yra labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2014 01 31, 11:16)
As pas Skaudicka KMUK lankausi jau 8 metai, jis mane ir operavo, esu labai patenkinta siuo gydytoju, tiek kaip zmogum tiek kaip specialistu, is vaiku urologu, tai Kilda likau patenkinta, man sie gydytojai yra labai labai  smile.gif

Taip, kaip vaikų - tai tik Kilda, suaugusių - tik Mickevičius Ramūnas 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Laukiu visų, kas pas Kauno klinikų urologą Daimantą Miloną lankėsi,gydėsi jų atsiliepimų.
Ačiū
Atsakyti
Sveiki,

Is komentaru supratau jog geras urologas yra Mickevicius, kur jis dirba? Ir kokia vizito kaina? Aciu.
Atsakyti
Laba, gal kas turite urologo Ramūno Mickevičiaus tel. nr. ?
Klinikose jis dirba trečiadienį tik, o kitur neradau.. g.gif Manau asmeniškai paskambinus vyras patektų greičiau..
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Nepatariu lankytis pas Stasį Auškalnį, nes jis man paliko nesąžiningo ir prasto gydytojo įspūdį. Jeigu prieš apsilankymą nebūčiau skaitęs jokios informacijos apie savo būklę, galbūt būčiau tapęs šio urologo auka.

Kreipiausi į jį dėl fimozės (būklės, kai dėl siauros apyvarpės angos, ją sunku arba negalima atsmaukti). Jis iškart pasiūlė atlikti apipjaustymo procedūrą, kuri realiai turėtų būti atliekama tik kraštutiniais atvejais arba pacientui pageidaujant (fimozės atveju apipjaustymo operacija apmokama iš ligonių kasų), tačiau jau prieš apsilankymą buvau nusiteikęs nesutikti su tokiu gydymu. Teiravausi ar nėra kitokių gydymo būdų, tačiau Auškalnis atkirto, kad kiti gydymo būdai nėra veiksmingi ir kad vienintelis tikras gydymas yra apipjaustymas. Bandydamas mane įtikinti, jog apipjaustymas nėra blogai, tegalėjo tik pasakyti, kad ši procedūra prailgina sekso trukmę.

Be to, jis primygtinai siūlė operaciją atlikti privačioje klinikoje, kurioje jis pats dirba chirurgu. Aiškino, kad ten daug geresnės palatos ir kad kiekvienas pacientas gauna savo atskirą (nepaisant to, kad po operacijos pacientas išleidžiamas tą pačią arba sekančią dieną). Taip pat žadėjo, kad man bus padaryta pilna nejautra, kai valstybinėje ligoninėje galėčiau gauti tik vietinę nejautrą.

Už jo nevertingą, tačiau brangią konsultaciją sumokėjau virš 20€. Nežinau ar jis turėjo kokių interesų ar tiesiog jam trūko žinių, tačiau šis gydytojas nesugebėjo suteikti kokybiškų urologo paslaugų.
Atsakyti
Sveiki, sakykite gal jus turite Skaudicko gydytojo tel numeri? Buciau dekinga.
Atsakyti

Labuka :) gal galit atsiust Mickeviciaus Ramuno numeriuka kas. Labai skubu 😯

Aciu

Atsakyti