Įkraunama...
Įkraunama...

Pasninkas ir jo prasmė

QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 15, 17:42)
Laba diena, esu prozektoriumo ir morgo beigi kiaulių galvų parduotuvės vedėja  bigsmile.gif Malonu.

Apie kokius krminus kalbate? Apie dykūnus? Ar visokias askarides, kaspinuočius ir pan.?  g.gif Nesvarbu, jiems visiems reikia pavalgyti, badu marinti- nekrikščioniška.
Patikėk, Sese, vienodai dailiai kirminai graužia mėsaėdžius ir vegetarininkus  4u.gif , vieni kvepia pvz rūkyta šonine, šonkauliukais, kiti- salotų lapais, petruškom, agurkais, duonyte stambiagrūde  wub.gif

Gerai, sese, kad prisistatėt, pareigos ir visa kita, įtariu, kad pati esat vegetarė ir savo įnamius badu marinat, bo labai piktas kirminas....O gal kaip tik mėsos persiėdęs?
Tik prašau prie mano kiaulaičių nagų nekišti, nes turiu namie nelegalų šauniką gun_smilie.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 15 vasario 2008 - 18:58
QUOTE(barsukele @ 2008 02 15, 20:56)
turiu namie nelegalų šauniką gun_smilie.gif  gun_rifle.gif

gerai kad prisipažinai. tai - lengvinanti aplinkybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 15, 20:56)
Gerai, sese, kad prisistatėt, pareigos ir visa kita, įtariu, kad pati esat vegetarė ir savo įnamius badu marinat, bo labai piktas kirminas....O gal kaip tik mėsos persiėdęs?
Tik prašau prie mano kiaulaičių nagų nekišti, nes turiu namie nelegalų šauniką gun_smilie.gif  gun_rifle.gif

Nesu vegetarė, tad visi kirminai lygiai 20.00h būna išrikiuojami su bliūdais ir palesinami rolleyes.gif , šįvakar blynai su mėsa smetonos padaže 4u.gif
Prisipažinimas, lengvinanti aplinkybė, bet ne pati protingiausia schmoll.gif , tuoj sulėks spec. tarnybos su veterinarijos tarnyba priešaky,- bute auginti kiaules nehigieniška mažiausiai ... oi, eis Tamstos kiaulaitės faršan, oi eis.... essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 15, 21:04)
Prisipažinimas, lengvinanti aplinkybė, bet ne pati protingiausia  schmoll.gif , tuoj sulėks spec. tarnybos su veterinarijos tarnyba priešaky,- bute auginti kiaules nehigieniška mažiausiai ... oi, eis Tamstos kiaulaitės faršan, oi eis.... essen.gif

Kam faršas per pasninką? Tegu tavo klientai soją valgo smile.gif
Kodėl nehigieniška? mano kiaulės su pampersais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 16, 13:59)
Kam faršas per pasninką? Tegu tavo klientai soją valgo smile.gif
Kodėl nehigieniška? mano kiaulės su pampersais lotuliukas.gif

Tamstos kiaulės su sparnais su ne su pampersais lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 15, 20:02)
gerai kad prisipažinai. tai - lengvinanti aplinkybė smile.gif

Pirma reikia daiktinių įrodymų, o mano šaunikas gerai paslėptas, virtuvėj, už duoninės užkištas.Kas ten ieškotų schmoll.gif
Tamstos kiaulės su sparnais su ne su pampersais

Tai todėl, kad kokia nors ponia Jadziūnė-mėsiaėdė į kotletus nesumaltų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 02 16, 16:38)
Pirma reikia daiktinių įrodymų, o mano šaunikas gerai paslėptas, virtuvėj, už duoninės užkištas.Kas ten ieškotų schmoll.gif

Tai todėl, kad kokia nors ponia Jadziūnė-mėsiaėdė į kotletus nesumaltų smile.gif

Sese Jezuje, pagal Tamstos slėptuvės aprašymą, daiktiniai įrodymai jau ne problema 4u.gif
P. Jadziūnė-mėsaėdė plunksnuotų kiaulių tingi pešt, tenkinuosi žuvimi, juk PASNYKAS rolleyes.gif , o žuvis ką, ne mėsa? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadziūnė: 17 vasario 2008 - 16:09
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 17, 16:08)

P. Jadziūnė-mėsaėdė plunksnuotų kiaulių tingi pešt, tenkinuosi žuvimi, juk PASNYKAS  rolleyes.gif , o žuvis ką, ne mėsa?  bigsmile.gif

Čia kurioje palatoje toks maistas patiekiamas? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 17, 22:32)
Čia kurioje palatoje toks maistas patiekiamas?  mastau.gif

Taigi gretimoje Tavosios bigsmile.gif , o Tau šiandien nedavė žuvies? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadziūnė: 17 vasario 2008 - 21:18
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 17, 22:32)
Čia kurioje palatoje toks maistas patiekiamas?  mastau.gif

tau kitokią dietą paskyrė? console.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 15, 17:42)
Laba diena, esu prozektoriumo ir morgo beigi kiaulių galvų parduotuvės vedėja  bigsmile.gif Malonu.

Lavoniena skanu ir sveika, nepapjautą mėsą valgyti, šiukštu, negalima. Jūs, Miela Vaižgante, auginate jautrų sūnų, jis pirmą kartą kiaulytės galvą pamatė?  unsure.gif Ir dar neragavęs 'košelienos"? Apsileidimas  rolleyes.gif
Apie kokius krminus kalbate? Apie dykūnus? Ar visokias askarides, kaspinuočius ir pan.?  g.gif Nesvarbu, jiems visiems reikia pavalgyti, badu marinti- nekrikščioniška.
Patikėk, Sese, vienodai dailiai kirminai graužia mėsaėdžius ir vegetarininkus  4u.gif , vieni kvepia pvz rūkyta šonine, šonkauliukais, kiti- salotų lapais, petruškom, agurkais, duonyte stambiagrūde  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ech , ir ką čia bepridursi.....einu vaistukų išgerti, kirmėlėms išvaryti.....
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2008 02 17, 23:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ech ,  ir ką čia bepridursi.....einu vaistukų išgerti, kirmėlėms išvaryti.....

Kam jas varyti vidury žiemos ir speigo? Nekrikščioniška, Sese. schmoll.gif Su įkūniais reikia draugauti, gerbti ir mylėti, laistyti šiltu vandenėliu ir gaisro atveju išnešti pirmus wub.gif
Atsakyti