Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

QUOTE(aSmija @ 2007 02 06, 11:18)
biggrin.gif slėpiaus nuo jūsų, nes gėda buvo..šian 2 diena nebetraukiu, bet taip nemoniškai noriu, nežinau kaip susivaldyt doh.gif
gal gali plačiau papasakot kaip ten tie vaistai veikia? jaučiu neišsisuksiu aš be jų..

Na va gražu labai ,slapukė irgi koke esi. nono.gif O vaistai irgi šlykščiai veikia kam su kepenim inkstais blogai ,tai nelabai ten galima,Šalutinių poveikių ir daugiau yra,bet aš nusižengiau tam visam ir neklausiau kas parašyta ,nes kitaip nebūčiau metusi.Bet nepataiu kitoms taip elgtis kaip pasielgiau aš. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(simona1 @ 2007 02 06, 13:44)
O pleistrų, merginos, nebandėt naudoti?  mirksiukas.gif

Labutis.Na kad kiek jau atsiliepimų girdėjau iš savo draugų rato ,tai niekam nepadėjo o ir brangoka ir mesti ten su jom reikia apie 8mėn.plius guma kramtomoji,tai kainos kramtosi.
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2007 02 06, 17:28)
turbūt nepavyks blush2.gif nebeskaičiuju kiek dienų nerūkiau, nebedarau iš to didelio tikslo, tiesiog pasidžiaugiu dar viena neprarūkyta diena ir kad šiemet tesurūkiau tik keturias cigaretes blush2.gif va taip ax.gif

Na tai tu visai gerai laikaisi thumbup.gif ,tai gali ir visai mesti jei gali tiek nerukyti ir per tiek laiko tik tiek surūkyti.Na kai susikaupsi morališkai tai manau pavyks tikrai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 02 06, 10:43)
Labai liežuvis panižo doh.gif Mesk abi blogybes, o tai kai prisimenu kiek pati sugebėjau nusišert per 4mėn. o numest užtrukau tiek pat metų. verysad.gif

va taip visada schmoll.gif jokiu malonumu gyvenime nebelieka verysad.gif biggrin.gif
bet is tikruju reikia valdytis su tais edimais, laukiu kol pasveiksiu ir galesiu i darba, baseina, parduotuves ir visur kitur vaikscioti, tai vis maziau laiko nieko neveikti ir galvoti apie duma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 07, 09:58)
va taip visada schmoll.gif jokiu malonumu gyvenime nebelieka verysad.gif  biggrin.gif
bet is tikruju reikia valdytis su tais edimais, laukiu kol pasveiksiu ir galesiu i darba, baseina, parduotuves ir visur kitur vaikscioti, tai vis maziau laiko nieko neveikti ir galvoti apie duma rolleyes.gif

blush2.gif kad negalvot apie dūmą, man padėjo smileysex.gif hihihi.gif
Atsakyti
Sweikos
nu žinokit dar laikausi, bet vakar jau terorizavau MB kad duotų cigaretę, gerai kad pats nebeturėjo..
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 02 06, 17:39)
Na va gražu labai ,slapukė irgi koke esi. nono.gif O vaistai irgi šlykščiai veikia kam su kepenim inkstais blogai ,tai nelabai ten galima,Šalutinių poveikių ir daugiau yra,bet aš nusižengiau tam visam ir neklausiau kas parašyta ,nes kitaip nebūčiau metusi.Bet nepataiu kitoms taip elgtis kaip pasielgiau aš. schmoll.gif

ai, nu tada man tie vaistai nelabai, nes su inkstais turiu biški problemų..
QUOTE(gekoniuke @ 2007 02 07, 10:15)
blush2.gif kad negalvot apie dūmą, man padėjo smileysex.gif  hihihi.gif

OHO biggrin.gif nu mano atveju tada reikėtų labai daug smileysex.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 02 07, 11:15)
blush2.gif kad negalvot apie dūmą, man padėjo smileysex.gif  hihihi.gif

tai tas vakare padeda, nu savaitgaliais visa para padeda:lotuliukas:
bet kai darbo dienom sedziu namie tai schmoll.gif sunku... net megzti pradėjau biggrin.gif ką tik kaukę ant plaukų užsidėjau biggrin.gif daug labai naudingų dalykų nuveikiu, kad tik nuvyti tas įkyrias mintis rolleyes.gif
ai ir dar labai apmaudu buna, kai visiems giriuosi, kad neberūkau ir nesulaukiu ypatingo susižavėjimo ir aplodismentų smile.gif man atrodo, kad čia tokį žygdarbį darau schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2007 02 07, 14:02)
OHO biggrin.gif  nu mano atveju tada reikėtų labai daug smileysex.gif  biggrin.gif

tai manasis su manim nė miegot nebnorėdavo eit:bijau2:

QUOTE(Milduxs @ 2007 02 07, 14:14)
tai tas vakare padeda, nu savaitgaliais visa para padeda:lotuliukas:
bet kai darbo dienom sedziu namie tai schmoll.gif sunku... net megzti pradėjau biggrin.gif ką tik kaukę ant plaukų užsidėjau biggrin.gif daug labai naudingų dalykų nuveikiu, kad tik nuvyti tas įkyrias mintis  rolleyes.gif
ai ir dar labai apmaudu buna, kai visiems giriuosi, kad neberūkau ir nesulaukiu ypatingo susižavėjimo ir aplodismentų  smile.gif man atrodo, kad čia tokį žygdarbį darau schmoll.gif  biggrin.gif

Nerūkantis nesupras, rūkantis nepatikės, o jei patikės tai nemokės pasidžiaugt nes pats nepajėgia mest doh.gif Nu žo neverta reklamuotis, o kad bučinių daugiau galim gaut tai faktas wub.gif Beje tikrai daugiau kitokia veikla prisiverčiam užsiimt, aš į "pasimatymus" dažniau pradėjau eit, ir šypsaus dažniau(čia turbūt tren-en-enas padeda hihihi.gif ), grožio procedūrom susidomėjau, netgi galvoju apie šunį, kuris mane dažniau į lauką išvestu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis na kaip jūs čia laikotės.Išlėkiau į balkoną sriubikės su puodu pasimti jėzau o šaltukas koks,tai kaip aš anksčiau šaldavau balkone kad parūkyti nesuprantu BRRRRR. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 02 07, 19:59)
Labutis na kaip jūs čia laikotės.Išlėkiau į balkoną sriubikės su puodu pasimti jėzau o šaltukas koks,tai kaip aš anksčiau šaldavau balkone kad parūkyti nesuprantu BRRRRR. blink.gif

kol kas laikomes biggrin.gif salta tai ne tas zodis, bet galvoju kaip cia bus kai bus vasara ir silta.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 08, 18:42)
kol kas laikomes biggrin.gif salta tai ne tas zodis, bet galvoju kaip cia bus kai bus vasara ir silta.... g.gif

Pamatysi viska bus thumb_yello.gif atšils oras pasipuošim eisim fitness3.gif arba vacation4.gif ir visai apie brunette.gif galvot net negalvosim. flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 08 vasario 2007 - 22:30
sveikos, priimkit mane i savo gretas...as tai bandau mesti jau nuo sausio..ale viena kita dar suplesiu i savaite...
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 02 09, 15:35)
sveikos, priimkit mane i savo gretas...as tai bandau mesti jau nuo sausio..ale viena kita dar suplesiu i savaite...

sveikute 4u.gif biggrin.gif čia visos džiaugiamės kiekviena prisijungusia, nes pačioms tada lengviau nes mes ne vienos biggrin.gif pasipasakok koks "stažas" ,kokie motyvai? mirksiukas.gif O kitų nuodėmių neturi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2007 02 09, 14:35)

Sveikutė prisijungus 4u.gif Aš čia retas svečias, tik pradėjau dirbt tai vis trūksta laiko parašyt. Aš dabar iki pietų nerūkau, per pietus 2, o vakare atsigriebiu už visą dieną doh.gif Bet nieko, antradienį žadėjo vaistukų atvešt, tai jau susiimsiu į rankas ax.gif
Atsakyti