Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

aš tai kai rūkydavau ne ką mažiau nervuota būdavau nei dabar,skirtumas tik tas, kad kiekviena kartą nueidavau parūkyti ir tokiu būdu pabėgdavau nuo problemų, bet jos taip ir likdavo neišspręstos. Reikia labai daug žinoti, sugebėti ir būti stipriai, kad susitvarkyt su visom problemom ir stresais ir ypač tik savo proto o ne cigarečių ar ramiakų pagalba. Aš dar vis nemoku tvarkytis su stresais, bet po truputi mokausi ir bandau ieškau visokių taktikų, gal kaip nors pavyks. Rūkyt vis tiek nebenoriu pradėti, nes pradėjau save labiau mylėti ir nenoriu kenkti savo sveikatytei, uztenka aplinkoj priskvėpuoju tų dūmų kasdien. Dabar esu pasyvi rūkalė, nes bendrabuty gyvenu ir ten visi rūko kalidoriuje, virtuvėj. Įtariu, kad kai išsikraustysiu teks detoksikacijos periodą dar viena iškęsti rolleyes.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2007 02 13, 13:01)
aš tai kai rūkydavau ne ką mažiau nervuota būdavau nei dabar,skirtumas tik tas, kad kiekviena kartą nueidavau parūkyti ir tokiu būdu pabėgdavau nuo problemų, bet jos taip ir likdavo neišspręstos. Reikia labai daug žinoti, sugebėti ir būti stipriai, kad susitvarkyt su visom problemom ir stresais ir ypač tik savo proto o ne cigarečių ar ramiakų pagalba. Aš dar vis nemoku tvarkytis su stresais, bet po truputi mokausi ir bandau ieškau visokių taktikų, gal kaip nors pavyks. Rūkyt vis tiek nebenoriu pradėti, nes pradėjau save labiau mylėti ir nenoriu kenkti savo sveikatytei, uztenka aplinkoj priskvėpuoju tų dūmų kasdien. Dabar esu pasyvi rūkalė, nes bendrabuty gyvenu ir ten visi rūko kalidoriuje, virtuvėj. Įtariu, kad kai išsikraustysiu teks detoksikacijos periodą dar viena iškęsti rolleyes.gif  g.gif  unsure.gif

Teisybė sutinku su tavim.Tik anksčiau kai susinervindavau nulekiu parūkyti ir pyktis atlėgsta ,o dabar kai nebeinu tai dažniau klykauju dažniau gerklę paleidusi.Na aš irgi sngiuosi ir bandau save kontroliuoti,sako reikia prieš paleidžiant gerklę tris kartus giliai įkvėpti sako padeda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 02 13, 23:05)
Teisybė sutinku su tavim.Tik anksčiau kai susinervindavau nulekiu parūkyti ir pyktis atlėgsta ,o dabar kai nebeinu tai dažniau klykauju dažniau gerklę paleidusi.Na aš irgi sngiuosi ir bandau save kontroliuoti,sako reikia prieš paleidžiant gerklę tris kartus giliai įkvėpti sako padeda. rolleyes.gif

o kam? šukaut sveika, ypač ji šauki aaaaaaaaa oooooooooo uuuuuuuuu ir panašiai tongue.gif vienas iš šių stiprina širdį, kiti valo plaučius ir t.t. yra ir kitų garsų derinių, bet čia jau reikėtu klaust tų kurie domisi rytų kultūra, nes tai tibeto vienuolių išmislas biggrin.gif bandau prisimint ką pati darau, kai susinervinu g.gif
Kai esu l. įpykus ypač vakare, tai užsidarau vonioj, pasijungiu šildymą ir ir užsiimu grožio procedūrom, tik jokiu būdu neinu tikrint šaldytuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 02 13, 23:36)
o kam? šukaut sveika, ypač ji šauki aaaaaaaaa        oooooooooo              uuuuuuuuu          ir panašiai tongue.gif vienas iš šių stiprina širdį, kiti valo plaučius ir t.t. yra ir kitų garsų derinių, bet čia jau reikėtu klaust tų kurie domisi rytų kultūra, nes tai tibeto vienuolių išmislas  biggrin.gif bandau prisimint ką pati darau, kai susinervinu g.gif
Kai esu l. įpykus ypač vakare, tai užsidarau vonioj, pasijungiu šildymą ir ir užsiimu grožio procedūrom, tik jokiu būdu neinu tikrint šaldytuvo schmoll.gif

as is tu metusiu rukyti.rugsejo 4d.padejau cigarete ir daugiau nepaemiau.Rukiau daug metu ir cigareciu,susirgau tiroiditu ,tai issigandau,kad akys neisoktu.Patikekite manimi uzbraukiau rukyma vienu bruksniu be jokiu priemoniu.Tur but reikia zmogui kazkokio soko.dabar jauciuosi puikiai is pradziu truko ritualo o dabar jokio noro.meskite rukyti ir tikrai istversite tik reiikia stipriai uzsibrezti.nysiplanuokite daug darbu kad butu kur nervukus islieti ir tikrai pavyks po keliu dienu prades poreikis rukymui mazeti ir tapsite nuo nieko nepriklausomos su labai grazia veido oda moterys,merginos ir mergaites,Sekmes,sekmes.....
Atsakyti
http://lib.aldebaran...t_kurit__0.html

sory,nemoku zmoniskai nuorodos ideti doh.gif Taciau rukancioms ar metancioms rukyti (ir skaitancioms rusiskai) rekomenduoju pasiskaityti smile.gif
Papildyta:
aj ne, normaliai idejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperDuper @ 2007 02 14, 18:10)
http://lib.aldebaran...t_kurit__0.html

sory,nemoku zmoniskai nuorodos ideti doh.gif  Taciau rukancioms ar metancioms rukyti (ir skaitancioms rusiskai) rekomenduoju pasiskaityti smile.gif
Papildyta:
aj ne, normaliai idejau bigsmile.gif

Tikrai normaliai, reiks perskaityt. Man vaistukai jau pradeda veikt. beee.gif jau kaip neskanu, porą dūmų ir metu lauk. Šiaip šalutinių poveikių nejaučiu ir miegu gerai. Vyrui ir viskas gerai, tik skrandį pamaudžia. Tikiuosi po savaitės netik, kad neskanu bus, bet pagalvot bus bloga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolli @ 2007 02 14, 10:12)
as is tu metusiu rukyti.rugsejo 4d.padejau cigarete ir daugiau nepaemiau.Rukiau daug metu ir cigareciu,susirgau tiroiditu ,tai issigandau,kad akys neisoktu.Patikekite manimi uzbraukiau rukyma vienu bruksniu be jokiu priemoniu.Tur but reikia zmogui kazkokio soko.dabar jauciuosi puikiai is pradziu truko ritualo o dabar jokio noro.meskite rukyti ir tikrai istversite tik reiikia stipriai uzsibrezti.nysiplanuokite daug darbu kad butu kur nervukus islieti ir tikrai pavyks po keliu dienu prades poreikis rukymui mazeti ir tapsite nuo nieko nepriklausomos su labai grazia veido oda moterys,merginos ir mergaites,Sekmes,sekmes.....

Kas čia do liga tokia? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2007 02 14, 20:01)
Tikrai normaliai, reiks perskaityt. Man vaistukai jau pradeda veikt.  beee.gif jau kaip neskanu, porą dūmų ir metu lauk. Šiaip šalutinių poveikių nejaučiu ir miegu gerai. Vyrui ir viskas gerai, tik skrandį pamaudžia. Tikiuosi po savaitės netik, kad neskanu bus, bet pagalvot bus bloga  bigsmile.gif

Na kaip skirtingai visus veikia,aš tai jau 2 naktį miegojau kaldrą iki akių užsitempusi vis bijojau iš kažkur užuosti dūmą ,nes būčiau tikrai apsivėmusi,mane labai veikė tie vaistai.Na sėkmės tau pamatysi kaip padės ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 02 14, 21:33)
Kas čia do liga tokia? blink.gif
Papildyta:

Na kaip skirtingai visus veikia,aš tai jau 2 naktį miegojau kaldrą iki akių užsitempusi vis bijojau iš kažkur užuosti dūmą ,nes būčiau tikrai apsivėmusi,mane labai veikė tie vaistai.Na sėkmės tau pamatysi kaip padės ir viskas bus gerai.

Liga ,nuo kurios isvirsta akys ,susijusi su skydliauke.Tai tikrai as seniai ta zinojau,o skydliaukes hiperfunkcija susirgau neseniai.
Atsakyti
QUOTE(dolli @ 2007 02 14, 21:45)
Liga ,nuo kurios isvirsta akys ,susijusi su skydliauke.Tai tikrai as seniai ta zinojau,o skydliaukes hiperfunkcija susirgau neseniai.

blink.gif nieko sau, nuo rūkymo g.gif abejojiu. Man išoperavo skydliaukę kai buvo 16 m. nuo to laiko turiu kožną rytą gerti hormonus. Kai buvo 20 m. sumasčiau negert. Negėriau 6 mėn. pradėjo lipt akys iš orbitų ir siaubingai galvą skaudėt. Daktarei pasakiau (aišku nesakiau, kad rūkau), kad vaistų negeriu. Tai ji atsakė, jei nenori, kad kojom į priekį išveštų gerk hormonus. Nuo to laiku geriu kasdien jau 8 m. ir jokių bėdų. Gal tu pasidomėk, gal nerūkymas kenkia, o hormonų trūkumas g.gif
Kuo toliau tuo šlykščiau rūkos bigsmile.gif O vaistai tiesiog traukia prie lovos, vos 20 val. sulaukiu doh.gif išimtis šiandien, juk Valentinkė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliukas: 14 vasario 2007 - 22:45
Labutis gerų švenčių mergaitės ir gero savaitgalio be dūmo! 4u.gif
Atsakyti
labs
tylu čia kažkaip pasidarė..
aš per šventes vėl dūmojau unsure.gif nuo vakar vėl nebe. ai, kažkoks užburtas ratas - metu porai dienų, tada porą parūkau ir vėl metu doh.gif man bloga wacko.gif
Papildyta:
va man įdomu kaip sekas toms kurios vaistus geria..kaip savijauta, nebesinori rūkyt?
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2007 02 18, 11:14)
labs
tylu čia kažkaip pasidarė..
aš per šventes vėl dūmojau unsure.gif  nuo vakar vėl nebe. ai, kažkoks užburtas ratas - metu porai dienų, tada porą parūkau ir vėl metu doh.gif  man bloga wacko.gif
Papildyta:
va man įdomu kaip sekas toms kurios vaistus geria..kaip savijauta, nebesinori rūkyt?

Labutis, veikia vaistukai, nesinori bloga, ale vistiek ėjau per šventes doh.gif Visi ėjo ir aš išpaskos keli dūmai ir metu lauk, kiek pinigų vėjais paleidau. Ir sakau sau, varna kokia, tai ko einu jai neskanu doh.gif Vienu žodžiu – trūksta žodžių biggrin.gif
Atsakyti