Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Sakalėlis

Sveikos,

o kaip pas jus su logopedinem grupem. Sunku ten patekti?
Atsakyti
Nuo rugsėjo lankys dukrytės Kiškučių ir Meškučių grupes :superbeja, iš kaimynų sužinojau, kad Kiškučių auklėtoja labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babija: 20 liepos 2013 - 07:06
QUOTE(babija @ 2013 07 20, 08:05)
Nuo rugsėjo lankys dukrytės Kiškučių ir Meškučių grupes  :superbeja, iš kaimynų sužinojau, kad Kiškučių auklėtoja labai gera  thumbup.gif

Mano dukrele lanke Kiskuciu siemet, galiu tik patvirtinti, kad labai gera, Laimute. O vat nuo rugsejo nezinau dar kokia grupe musu bus, gal ir Meskuciu smile.gif
Kaip pakliut buvo siemet- sunku? Kiek zinau, tai siemet bus tik viena lopselio grupe.
O kitamet vel dvi, tai labai tikiuos, kad sunus paklius, juo labiau, kad turim 2 pirmenybes, o darzelis mums po langais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 07 20, 08:14)
Mano dukrele lanke Kiskuciu siemet, galiu tik patvirtinti, kad labai gera, Laimute. O vat nuo rugsejo nezinau dar kokia grupe musu bus, gal ir Meskuciu smile.gif
Kaip pakliut buvo siemet- sunku? Kiek zinau, tai siemet bus tik viena lopselio grupe.
O kitamet vel dvi, tai labai tikiuos, kad sunus paklius, juo labiau, kad turim 2 pirmenybes, o darzelis mums po langais biggrin.gif

Didzioji mano jau antrus metus lauke, per velai mes ja uzrasem, kadangi sesute auginom, galejom ir namuose buti, o siemet prieme didziaja ir mazoji igijo prioriteta, taip ir patekom thumbup.gif nors jau buvau nusiteikus, kad mazosios nepriims, taciau tas prioritetas labai padejo smile.gif meskuciu, man atrodo, bus is naujai suformuotu vaikuciu, o gal pamaisys g.gif
Atsakyti
QUOTE(babija @ 2013 07 22, 08:40)
Didzioji mano jau antrus metus lauke, per velai mes ja uzrasem,  kadangi sesute auginom, galejom ir namuose buti, o siemet prieme didziaja ir mazoji igijo prioriteta, taip ir patekom  thumbup.gif  nors jau buvau nusiteikus, kad mazosios nepriims, taciau tas prioritetas labai padejo smile.gif  meskuciu, man atrodo, bus is naujai suformuotu vaikuciu, o gal pamaisys  g.gif

3-meciu naujai neformuoja. Meskuciu man rodos ir yra 3-4 metu grupe. Tai ims lopseline grupe, kurioje 17 vaiku ir prie ju dar prieme kazkiek naujoku, tokiu kaip jus. Viso 24 vaikai bus.
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 07 22, 09:08)
3-meciu naujai neformuoja. Meskuciu man rodos ir yra 3-4 metu grupe. Tai ims lopseline grupe, kurioje 17 vaiku ir prie ju dar prieme kazkiek naujoku, tokiu kaip jus. Viso 24 vaikai bus.

Iš pradžių ir man taip sakė, tačiau birželį pasiskambinau, nes didžioji irgi ant ribos buvo, sako naują formuosim, todėl ir patekom thumbup.gif o mažylių šiais metais tik vieną grupę priima, gal todėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 07 22, 09:08)

kazkaip tik dabar pastebejau diskusija apie Krivicko vaika - ju mergaite ten pateko i logopedine grupe, nes tikrai turejo ta beda, dabar jau eis i antra klase ir viskas ciki (cia Atene, vyriausioji) Tad nebuvo JOKIO blato, nes Vilniuje logopedines grupes turi tik trys darzeliai. O kita dukra veda, nes sesuo lanke, viskas paprasta 4u.gif
nebukime tokie pikti - zvaigzdes irgi turi vaikus ir rupesti kur juos vesti wink.gif
Atsakyti
Laba diena, mamos 4u.gif
Norejau paklausti, ar Jus tenkina darzelio maisto kokybe? Is pradziu galvojau, kad tik man ji atrodo tragiska ir be proto monotoniska, bet pasirodo... Turiu drauge dirbancia http://vmvt.lt/ ir ka Jus sau manote... Musu mylima darzeli pries pora savaiciu tikrino ir rado daug pazeidimu, atsakingas darbuotojas nubaustas asmenine bauda! Patiekalai valgiarastyje neatitinka reikalavimu, netinkamos maistines vertes, o o uogiene rasta su draudziamais priedais, kuriu vaikams grieztai negalima duoti! O kiek dar ko nerado, nenustate baisu pagalvoti.
Patikrinima surenge gave skunda, tai, manau, reiketu mums visiems tapti aktyvesniais ir rupintis savo vaiku maitinimu... Kontroles, pasirodo, reikia! http://vmvt.lt/ yra nurodytas nemokamas numeris, kuriuo galima anonimiskai registruoti skundus, sake i skundus del darzeliu visada reaguoja ir labai greitai.
Tikiuosi, atsiras neabejingu siai temai...
Atsakyti
QUOTE(monikutez @ 2013 09 20, 11:47)
Laba diena, mamos  4u.gif
Norejau paklausti, ar Jus tenkina darzelio maisto kokybe? Is pradziu galvojau, kad tik man ji atrodo tragiska ir be proto monotoniska, bet pasirodo... Turiu drauge dirbancia http://vmvt.lt/ ir ka Jus sau manote... Musu mylima darzeli pries pora savaiciu tikrino ir rado daug pazeidimu, atsakingas darbuotojas nubaustas asmenine bauda! Patiekalai valgiarastyje neatitinka reikalavimu, netinkamos maistines vertes, o o uogiene rasta su draudziamais priedais, kuriu vaikams grieztai negalima duoti! O kiek dar ko nerado, nenustate baisu pagalvoti.
Patikrinima surenge gave skunda, tai, manau, reiketu mums visiems tapti aktyvesniais ir rupintis savo vaiku maitinimu... Kontroles, pasirodo, reikia! http://vmvt.lt/ yra nurodytas nemokamas numeris, kuriuo galima anonimiskai registruoti skundus, sake i skundus del darzeliu visada reaguoja ir labai greitai.
Tikiuosi, atsiras neabejingu siai temai...

Ohoho o aš dar džiaugiausi, kad gamina darželyje, tai bus maistas geras, o vat kaip dabar .... reiks atkreipti dėmesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(loli87 @ 2013 06 29, 05:07)
Sveikos,

o kaip pas jus su logopedinem grupem. Sunku ten patekti?

Man irgi butu idomu suzinoti apie logopedine grupe, kiek grupeje vaikuciu ir kaip su aukletojom? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, turime laisva vieta Zirmunuose darzelyje "Spragtukas", galbut noretumete susikeisti darzeliais? Mano vaikas gimes 2011.01.
Atsakyti
Sveiki

Ar siame darzelyje priesmokykline grupe vaikams 6 metu dar yra ar jau mokyklose persikele?
Atsakyti