Įkraunama...
Įkraunama...

Kur Klaipėdoje geriausia gimdyti

Sveikutes
As gimdziau pries pusantru metu, jokiu gydytoju nesamdziaus viskas vyko labai gerai ir papuoliau pas gera gydytoja ir akusesre per visa gimdyma gydytoja maciau tik du kartus ir tai antra karta atejo vaikelio paziureti jau pagimdzius, tai visa darba atliko akusesre tai jai davem 100lt ir geliu puokste, gydytojai tik geliu o anesteziologui isvis nieko nemokejom ir nedavem.
Atsakyti
Sutinku su nuomone , kai taries iš anksto -mokėt arba važiuoji nežinion - nemokėt. Aš jau du kartus gimdžiau, tačiau abu kartus tariausi, nes žinojau kad bus operacijos. Rizikuoti, kad operuotu bet kas, aš nerizikavau lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šiandien buvau pas savo gydytoją eilinei apžiūrai ir apsisprendžiau - tariuosi, kad ji bus gimdymo metu. Šiaip gydytoja lyg ir norėjo atkalbėti nuo tarimosi, sako, juk vistiek aš už tave nepagimdysiu, bet mano tokį sprendimą lėmė tai, kad savo gydytoja labai pasitikiu kaip profesionale, be to labai šiltas žmogus ir noriu, kad eigą prižiūrėtų būtent man jau pažįstamas žmogus (nekalbant jau apie vyrą lotuliukas.gif ). Taigi, gydytojos teigimu toks susitarimas kainuos (jau po visko) 500 (na ir akušerei žadam atsidėkoti su 100).
Atsakyti
Tai jau tikrai ne 50 daktarui,as asmeniskai 500 mokejau,atleke zmogus darbus metes.Pasirupino manimi tai super thumbup.gif Galima sakyt vaikui gyvybe isgelbejo.O nekalbu apie jo ne tik medicinini,o ir psichologini palaikyma.As apie dr.Satku cia kalbu.O akuserei 50 vyras dave,nors jam sakiau kad 100 duotu.Bet ji tikrai ne pagrindine role atliko.
Atsakyti
QUOTE(Ainulia @ 2006 12 12, 15:43)
Sveikutes
As gimdziau pries pusantru metu, jokiu gydytoju nesamdziaus viskas vyko labai gerai ir papuoliau pas gera gydytoja ir akusesre per visa gimdyma gydytoja maciau tik du kartus ir tai antra karta atejo vaikelio paziureti jau pagimdzius, tai visa darba atliko akusesre tai jai davem 100lt ir geliu puokste, gydytojai tik geliu o anesteziologui isvis nieko nemokejom ir nedavem.

Tai turbūt gimdei be nuskausminamųjų,o jei su nuskausminamaisiais tai kiek kartų leido???
Atsakyti
gimdziau siemet balandi, niekam nieko nemokejau, jokio "asistento" nesisamdziau, ir skustis neturiu kuo - gavau tiek, kiek priklause, ir priziurejo, ir padejo, ir para ilgiau pasilikti leido, nes namie vyko "perestroikes" doh.gif aisku, neturiu nieko pries pinigu dalijima i kaire ir i desine, bet jei ju nera per daug, tai tikrai pasilaikyt geriau, nes kiek leliukui visko reikes...ir skiepai, ir priemones visoskios, ir rubeliai...na, pati supranti ax.gif
Atsakyti
Cia stavke priklauso nuo to kiek susitari su gydytoju 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, kadangi as gimdziau vos pries savaite, tai taip pat galiu pasidalinti patirtimi
remonto darbu gimdymo metu ir po jo as praktiskai nemaciau, viskas buvo sterilu ir grazu..nebijokit, uzkrato tikrai neparsivesit jokio..
gimdziau pas nuostabia gydytoja Vitalija Locaitiene, tiesa, tariausi is anksto, man taip buvo saugiau, ir neapsirikau, jei ne ji, nezinau, kuom butu baigesis mano ir vaikelio sveikatai.
Epidura man dare net du kartus, nes pirmas nepasiseke, bet patarciau jo atsisakyti kiek tik imanoma, nes mano gimdymo eiga nuo jo suletejo ir uzsitese beveik 10 val. Bet, aciu dievui esam abu sveki ir be galo lamingi smile.gif
LINKIU VISOKO GERIAUSIO LAUKIANCIOMS GANDRU nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainulia @ 2006 12 12, 14:43)
Sveikutes

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent, visi gydytojai yra saunus, visos akuseres puikios........... cia muss lietuviu budas nesti tysti , ir atsidekoti, bet juk uz tai jus mokate mokescius o jie yra biudzetininkai ir gauna atlyginima is jau jusu mokesciu.....
As gimdziau niekam nkedaviau nei minties neturejau, su niekuom nesitariau...... ir viskas buvo ciki piki. O del to kas nutiks ir nenutiks begimdant niekas negali zinoti, gimdymas ir pati eiga yra neprognozuojamas dalykas blush2.gif
tad visom kurios laukia savo leliuku linkiu lengvo gimdymo ir paciu silciausiu prisiminimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2006 12 22, 20:18)
sveikutes, kadangi as gimdziau vos pries savaite, tai taip pat galiu pasidalinti patirtimi
remonto darbu gimdymo metu ir po jo as praktiskai nemaciau, viskas buvo sterilu ir grazu..nebijokit, uzkrato tikrai neparsivesit jokio..
gimdziau pas nuostabia gydytoja Vitalija Locaitiene, tiesa, tariausi is anksto, man taip buvo saugiau, ir neapsirikau, jei ne ji, nezinau, kuom butu baigesis mano ir vaikelio sveikatai.
Epidura man dare net du kartus, nes pirmas nepasiseke, bet patarciau jo atsisakyti kiek tik imanoma, nes mano gimdymo eiga nuo jo suletejo ir uzsitese beveik 10 val. Bet, aciu dievui esam abu sveki ir be galo lamingi smile.gif
LINKIU VISOKO GERIAUSIO LAUKIANCIOMS GANDRU nestuke.gif

Apie gyd. V. Locaitiene labai dug nuomoniu, kazkam ji angelas, as pvz vis dar noriu ja gun_bandana.gif

O del tarimosi taip pat kiek zmoniu tiek nuomoniu...
Paranormali uz valstybes sumoketus atlyginimus, gyd. gimdymo metu nepasirinksi.
Viena is priezasciu (bet ne pati svarbiausia) kodel tariausi su gydytoju buvo, kad neduokdie nepatekciau pas gerb gyd Locaitiene.

O beja gyd, vyrai labai saunus thumbup.gif
Atsakyti
Norėjai paklausti, o gimdymą gali priimti bet kuris ginekologas ar tik tie kurie dirba gimdymo namuose? Mano draugė gimdė prieš du metus pirmą vaikelį ir šią vasarą antrą, tai sakė, kad jokių savų daktarų net neįleidžia į gimdymo namus. Gimdant gali dalyvauti tik gimdymo namuose dirbantys gydytojai. Tai gal ji mane ne gerai informavo. Aš tai pvz. norėčiau, kad man gimdant būtų gydytojas, kuris prižiūri mane visą nėštumą, kažkaip jau būsiu pripratus prie jo. Nemėgstu visokių nepažįstamų kompanijų. Ir dar vienas klausimas, o šiaip kai lankotes pas gydytoja nėštumo metu kažkaip jam atsilyginat? Visiškai neturiu jokios patirties tame "atsidėkojimo" reikale. Aplinkui girdžiu, kad kažkas kažką neša, bet konkrečiai tai nieko nežinau.
Atsakyti
QUOTE(subare @ 2006 12 30, 21:16)
Norėjai paklausti, o gimdymą gali priimti bet kuris ginekologas ar tik tie kurie dirba gimdymo namuose? Mano draugė gimdė prieš du metus pirmą vaikelį ir šią vasarą antrą, tai sakė, kad jokių savų daktarų net neįleidžia į gimdymo namus. Gimdant gali dalyvauti tik gimdymo namuose dirbantys gydytojai. Tai gal ji mane ne gerai informavo. Aš tai pvz. norėčiau, kad man gimdant būtų gydytojas, kuris prižiūri mane visą nėštumą, kažkaip jau būsiu pripratus prie jo. Nemėgstu visokių nepažįstamų kompanijų. Ir dar vienas klausimas, o šiaip kai lankotes pas gydytoja nėštumo metu kažkaip jam atsilyginat? Visiškai neturiu jokios patirties tame "atsidėkojimo" reikale. Aplinkui girdžiu, kad kažkas kažką neša, bet konkrečiai tai nieko nežinau.

Man rodos, kad gimdyma priima tik tas kas dirba GN g.gif
Atsakyti