Ir man idomu su kuria gydytoja buvai susitarusi, kad net is namu atvaziavo pasiimti?bet geras, nespejo tau nei epiduro padaryti, turbut skausmai nelabai dideli tebuvo?

QUOTE(mmuliukas @ 2007 06 24, 18:09)
sveikos
gimdziau prie 3 savaites,su gyd pas kuria visa nestuma lankiausi,mano pirmaji leliuka ji prieme tai ir norejosi kad ir antram dalyvautu
tokie sutapimai kad abu leliukai gime is sekmadienio i pirmadieni
beveik ir saremiu laikas panasus,tik va su antruoju tai labai greit viskas buvo,net vyras nespejo parlekt is vln
buvo aisku nepatogu gyd nakti skambint
ji manes atvaziavo dar pasimt,tai abi nuvaziavom i lg,jauciaus saugi cia tokia kopensacija kad teko be vyro vz
tiek kad va, nepatiko kad labai ilgai priimamajam uzlaiko kol dokumentus uzpildo kol viska apziuri,taip ir pagimdyt gali
tai uztrukau apie gera pusvalandi,labai nesiskubejo nes kaip ir gimdyviu daug ta nakti nebuvo,tai apie 4h buvau gimdykloj o puse 5h jau turejau kudikeli
galejo dar maziusk palaukt tecio bet neisejo
tai va mano gyd uztruko tik gera pusvalandi sumanim,ir nesigailiu kad ja kvieciausi
zinokit visa nestuma karksejau kaip noriu kad viskas greit butu kad i lg atvaziauociau su 8cm,taip ir buvo atv su 9cm,ir man antras gimdymas tikrai paliginus lengvesnis,tik labai gaila kad vyro salia nebuvo.ir be jokiu plisymu,kai reikejo vz i kita skyriu is gimdyklos zinokit galejau pati nueit nes jauciaus tikrai gerai
ir smagu kad ten remontai padaryti,prisiminisu kaip ta ryta man pusys kvepejo pro atidaryta langa ir kaip ciulbejo paukstukai ir dar 1 palata
gimdziau prie 3 savaites,su gyd pas kuria visa nestuma lankiausi,mano pirmaji leliuka ji prieme tai ir norejosi kad ir antram dalyvautu

tokie sutapimai kad abu leliukai gime is sekmadienio i pirmadieni

buvo aisku nepatogu gyd nakti skambint

tiek kad va, nepatiko kad labai ilgai priimamajam uzlaiko kol dokumentus uzpildo kol viska apziuri,taip ir pagimdyt gali

tai va mano gyd uztruko tik gera pusvalandi sumanim,ir nesigailiu kad ja kvieciausi

zinokit visa nestuma karksejau kaip noriu kad viskas greit butu kad i lg atvaziauociau su 8cm,taip ir buvo atv su 9cm,ir man antras gimdymas tikrai paliginus lengvesnis,tik labai gaila kad vyro salia nebuvo.ir be jokiu plisymu,kai reikejo vz i kita skyriu is gimdyklos zinokit galejau pati nueit nes jauciaus tikrai gerai

ir smagu kad ten remontai padaryti,prisiminisu kaip ta ryta man pusys kvepejo pro atidaryta langa ir kaip ciulbejo paukstukai ir dar 1 palata

Tikrai labai idomu pas kokią gydytoją gimdei

QUOTE(iruciukas911 @ 2007 06 20, 09:26)
Sveikute, sania,
ir teisingai darysi. Kai ruosiausi gimdymui, pas savo gydytoja klausiau ka galetu parekomenduot is geru gydytoju, kad susitart. Taciau ji man pasake, kad su gydytojais nera ko tartis, jei tai zinoma ne planine cezario operacija. Pasake, kad reiktu tartis su akusere, kuri atlieka pagrinde visa darba. Vat.
ir teisingai darysi. Kai ruosiausi gimdymui, pas savo gydytoja klausiau ka galetu parekomenduot is geru gydytoju, kad susitart. Taciau ji man pasake, kad su gydytojais nera ko tartis, jei tai zinoma ne planine cezario operacija. Pasake, kad reiktu tartis su akusere, kuri atlieka pagrinde visa darba. Vat.
Asmeniskai man pagrindini vaidmeni daktaras atliko,akusere tik ta momenta kai vaikas ejo pabuvo,o daugiau daktaras darbavosi

Papildyta:
QUOTE(neringuska @ 2007 06 25, 16:40)
Ir man idomu su kuria gydytoja buvai susitarusi, kad net is namu atvaziavo pasiimti?bet geras, nespejo tau nei epiduro padaryti, turbut skausmai nelabai dideli tebuvo? 

Man taip pat nespejo epiduro,jau buvo 6cm atsivere.Bet nabuvo taip baisu kaip isivaizduojam,aisku ne maloniausias dalykas,bet vaikui sveikiau....
isties skausmu dideliu nebuvo galvojau kad pasakys kad kokie 3cm ,bet kai pasake kad 9cm tai labai isisgandau galvojau kad to 1cm neiskentesiu.
bet pries tai visa diena kas valanda man siektiek suskausdavo pilva galvojau kad ruosiasi gimda,nu kentet galima buvo, galvoju as labai nepanikuosiu.ir taip iki 21h paskui kas pusvalandi tai apie 23h galvoju reik eit miegot kad jei reiktu vz i lg buciau pailsejus.tai taip ir buvo nakti teko vz
o gyd Milkintaite atvaziavo manes pasimt del to kad ji netoli manes gyvena
pasirodo be vaistu galima pagimdyt
manau nereik labai panikuot kai viskas prasideda tiesiog atsipalaiduot ir teisingai kvepuot
nors aisku kieviena skirtingai pernesam skausmus.
nors pati to gimdymo labai nelaukiau nes zinojau kad labai skaudes,o buvo visai kitaip
bet pries tai visa diena kas valanda man siektiek suskausdavo pilva galvojau kad ruosiasi gimda,nu kentet galima buvo, galvoju as labai nepanikuosiu.ir taip iki 21h paskui kas pusvalandi tai apie 23h galvoju reik eit miegot kad jei reiktu vz i lg buciau pailsejus.tai taip ir buvo nakti teko vz

pasirodo be vaistu galima pagimdyt

nors aisku kieviena skirtingai pernesam skausmus.
nors pati to gimdymo labai nelaukiau nes zinojau kad labai skaudes,o buvo visai kitaip

Sveikinu tave mmuliukau, kad sekmingai tau teko pagimdyti, kiekviena turbut taip noretu pagimdyti kaip tu su tokiais nedideliais skausmais
teisingai sakai, kad kai prasideda gimdymas svarbiausia yra atsipalaiduoti ir teisingai kvepuoti nereikia panikuoti, nors kiekvienai skirtingai ir nieko nepadarysi

As antra irgi gimdziau be epiduro, iskentet galima, bet turbut jei tik bus galimybe su epiduru gimdyti tai su juo ir gimdysiu.
url=http://www.supermama.lt]
[/url]
url=http://www.supermama.lt]

QUOTE(mmuliukas @ 2007 06 27, 13:29)

pas sia gydyt ir as gimdziau, likau labai labai patenkinta, ir tikrai dziaugiuasi

As pati gyvenanti Palangoje ir geriausia galiu patarti jei iskylo kokios problemos geriausia kreiptis iskart i ligonine, nes cia Palangoje jeigu kas ir nutinka tai tik i ligonine ir kreipiesi o is jos siuncia i Klaipedos ligonine, man yra buve kai pasijauciau blogai tada vyras nuveze i Palangos ligonine, bet is jos tiesiai turejau vaziuoti i Klaipedos ligonine gimdymo namus, tad geriausia iskarto vaziuoti i Klaipedos ligonine ir ten sulauksi visokeriopos pagalbos, nes Palangos ligonineje kiek teko susidurti ginekologu nera ir taves cia neapziures

QUOTE(Julla @ 2007 06 28, 10:34)
Sveikos mamytes,
Norejau pasitarti su jumis. As ruosiuosiu rugpjuti vaziuoti i Palanga ilsetis, busiu jau 6 men nescia. Jeigu turesiu kokiu problemu kur geriausiai kreiptis i kokia ligonine ar tai Palangoj, ar Klaipedos ar geriausiai is karto kviesti greitaja. Patarkite prasau
Norejau pasitarti su jumis. As ruosiuosiu rugpjuti vaziuoti i Palanga ilsetis, busiu jau 6 men nescia. Jeigu turesiu kokiu problemu kur geriausiai kreiptis i kokia ligonine ar tai Palangoj, ar Klaipedos ar geriausiai is karto kviesti greitaja. Patarkite prasau

Geriausia i Klaipeda vaziuoti, nes palangoj nera budincio ginekologo, nes as jau susiduriau, vistiek siuncia i Klaipeda.
[quote=rasiuksvan,2007 06 27, 13:55]
Sveikinu tave mmuliukau
aciu
visom sekmes
Sveikinu tave mmuliukau
aciu

visom sekmes