Įkraunama...
Įkraunama...

Kur Klaipėdoje geriausia gimdyti

QUOTE(Pupkiz @ 2007 01 08, 17:32)
Zodziu paskaiciau si foruma ir pasiurpau.....  kaip supratau i gimdymo namus be 1000 lt kisenej geriau visai nevaziuoti ir negimdyti... baisu... smile.gif

Gali vaziuoti ir su 0Lt kisenej, juk niekas nestovi ir nereikalauja pinigu uz gimdyma, o amzinai nescia vis tiek neliksi smile.gif
Kas nori ir gali, tas moka.
QUOTE(romi @ 2007 01 08, 22:09)
Sakykit, merginos, o kokia padetis del remonto?

Viskas ten tvarkoj. Gimdyklos vietoj operaciniu yra...aisku ne euroremontas ten, bet gimdyti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(romi @ 2007 01 08, 23:09)
Sakykit, merginos, o kokia padetis del remonto?

Gulėjau prieš kelias dienas patologiniame, tai va ten ir yra dabar baisiausia, nes remontuoja gimgyklą, dulkės, smarvė ir visi kiti remonto pribambasai įskaitant ir rūkančius statybininkus, bet lyg į pabaigą viskas eina g.gif Gimdykla dabar yra 2-ame aukšte vietoj operacinių,apie sąlygas patyliu , nes vietos ten mažiau, o apie kokią vonią nesvajokit, vienžo, karo sąlygos doh.gif Operuoja 4-ame aukšte, o pogimdyvinis nepaliestas išvis, ten viskas po senovei. Taip kad jei prieš gimdymą neteks gultis į patologinį, tai remonto kaip ir nepajusit bigsmile.gif
Atsakyti
Nu skaitau ir matau, kaip mano pozicija keičiasi. Pries kelis mėnesius ir aš durniavau, pinigus skaičiavau, kam kiek mokėt galvojau. NEmokėjau. Ir ačiū daktarams, kad neprašė,užuominų nedalino. Labai puikiai tuos pinigėlius vaikučiui išleidau.
Atsakyti
mes taip pat nieko nemokejome. uz mane vistiek niekas nebutu pagimde. pritariu, kad geraiu tuos pinigelius vaikelio islaidoms palikti.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 12 06, 19:52)
na jau tikrai nieks po kelias neguldo doh.gif

pries men gimdziau.tai palatoj buvom keturios,truko vietos tai penkta lova igrudo,tiesa,kai atsilaisvino palata,tai kita diena iskele.as kalbu apie patalogini,o su leliukais tai po viena,aisku.
Papildyta:
QUOTE(hereja @ 2007 01 09, 18:37)
Gali vaziuoti ir su 0Lt kisenej, juk niekas nestovi ir nereikalauja pinigu uz gimdyma, o amzinai nescia vis tiek neliksi smile.gif
Kas nori ir gali, tas moka.

Viskas ten tvarkoj. Gimdyklos vietoj operaciniu yra...aisku ne euroremontas ten, bet gimdyti galima biggrin.gif

operavo mane tai 4 aukste,tai nuo sterilumo ir baltumo akys skaudejo,aplinka,tai toks jausmas kad mirei ir i roju patekai.o gimdykla tai tragiska.nu bet kai jau esi procese tai aplinka dzin,tik galvoji kaip greit supuosi savo dziaugsmeli 2.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Suri @ 2007 01 10, 14:55)
Nu skaitau ir matau, kaip mano pozicija keičiasi. Pries kelis mėnesius ir aš durniavau, pinigus skaičiavau, kam kiek mokėt galvojau.  NEmokėjau. Ir ačiū daktarams, kad neprašė,užuominų nedalino. Labai puikiai tuos pinigėlius vaikučiui išleidau.

Valio jei tau gerai viskas praejo,bet labai daug tokiu arveju kad buna ir ne taip.Tai ir mokam kad apsidraust nuo to.Bet ir vel tai kiekvienos asmeninis reikalas.
Atsakyti
As nieko blogo nei apie gydytojius nei apie seseles negaliu pasakyt bet VIETA kur pastatyta muso miesto gimdykla...
mad.gif mad.gif Su pirmu vaiku as prasokau bet antra pagavo auksini stafilokoka Kiek buvo aciu dievui tikiuosi galiu pasakyt buvo problemu su mazosios sveikata doh.gif Net priesui nepalinkeciau . Tad jei turit galimybe gimdyt kur nors kitur vaziuokit .Labai gerai jei pasiseks o jei ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 01 11, 16:55)
As nieko blogo nei apie gydytojius nei apie seseles negaliu pasakyt bet VIETA kur pastatyta muso miesto gimdykla... 
mad.gif  mad.gif Su pirmu vaiku as prasokau bet antra pagavo auksini stafilokoka Kiek buvo aciu dievui tikiuosi galiu pasakyt buvo problemu su mazosios sveikata  doh.gif Net priesui nepalinkeciau . Tad jei turit galimybe gimdyt kur nors kitur vaziuokit .Labai gerai jei pasiseks o jei ne? doh.gif

drinks_cheers.gif Dėja,dėja, aš su pirmu apturėjau problemų, pas pačią infekcija atsirado(čia po cezario), o dabar draugė pagimdė, irgi cezaris ir jai tas pats doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 01 11, 15:55)

Nesąmonė visa tai. Didesnių ar mažesnių problemų su stafilokoku visuose gimdymo namuose yra. Kai dar laukdamasi pirmagimio domėjausi šiuo reikalu (mat turėjau galimybę gimdyti ir Vilniuje, ir ypač Kaune), Kauno klinikose dirbanti pažįstama akušerė pasakė, kad tikimybė jose pasigauti stafilokoką ne mažesnė nei Klaipėdoje. O lengviausia apsauga - mamos preciziškas sterilumo laikymasis, nes stafilokokas pasigaunamas ne iš aplinkos, o nuo kontakto su jo nešiotoju (kuriais esame dauguma iš mūsų). Ką gi stengiausi pati, ir personalą viena akimi prižiūrėjau (kiek tai buvo įmanoma). Tris kartus ši taktika pasiteisino, stafilokoko iš Klaipėdos GN neparsivežėme. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 11 sausio 2007 - 23:18
Sveikos, o gal apie gydyt. Naujokaitienę kokių nuomonių turite?
Atsakyti
QUOTE(Mamka22 @ 2007 01 08, 14:15)
Mano ziniomis, gimdymo skyriaus vedejas dabar Janusas.

Pritariu Lexanai, nuo Junevicienes pavardes ir mane purto, susidurti teko abu nestumu ir abu prisiminimai, kraupus. Labai dziaugiuosi, kad ji paskaitineja foruma, zinos zmogus, ka kiti galvoja. Mano patirtis yra tokia pirmojo nestumo metu kazkur 34 sav. turejo daryti echo. mane priziurinti gyd. atostogavo, tad teko apsilankyti pas kita, kuri buvo labai maloni, kadngi reikejo echo, ji skubiai surado gyd. Jukneviciens,o ta ponia kazkur labai skubejusi, taigi mano akivaizdoje jos susipyko, bet echo visgi ponia padare, ji truko kokias 2 min. man pasake, kad viskas gerai vaikutis kaip turi buti, sveikas, gerai ten gyvena. 35 sav. as atvaziuoju i GN su nubegusiais vandenimis, buvau nuraminta, kad viskas bus gerai, pagimdysiu... O po to... gyd. mane bara, kodel, nesakai, kad tavo vaikucio kojytes priekyje, as sakau juokaujat, atliko dar viena echo, o laiko buvo l. mazai, nes veikla, sparti. ir.t.t ir t.t.

antras nestumas, be proto bijau tos 35 savaites ir ka manote, apvirstu tiesiai ant savo grazaus apvalaus pilvko, vyras kiek masina traukia atveza iGN apziuri Gyd Satkus,  beja man jis visai nieko pasirode. pasiulo pagulet dienele kita, nes labai traukia pilva, kitu problemu kaip ir nera, pasake, kad patologinio gyd. rytoj apziures dar karta padarys echo ir jei viskas gerai isleis namo. Rytas gyd viizitacija ir ka as matau ogo gyd Jukneviciene, kalusia, kas buvo sakau vakar apvirtau tiesiai ant pilvuko, o ji man , tai ko vartaisi? man ir stalcius atsidare... paspaude pilva viskas, isgulejau 3 dienas, jokios apziuros jokio echo, nuejau pas gyd pas kuri buvau susitarusi, tai iskart viska sutvarke ir namucio  isleido...

Va tokia mano istorija, patersiau biski eteri...

Lexana, nepergyvenk, duos Dievulis jums vaikuti, tiesiog vaikuciai ateina ne tada kada mes to norime, o tada kada jie patys to nori. Jis dabar sedi ant sakos, ziuri i jus ir ne uz ilgo nusileis  wub.gif

Oi, brangioji, uz tave "ikalsiu" valerijonu sauksteli... scare.gif Na nepasiseke tau su ta poniute kardinaliai. doh.gif

O leliuko labai tikiuosi. wub.gif Ir dabar viena diena uzsilaikusios mmm suteikia vilti, kad gal jau. ax.gif Aciu, kad taip svelniai ir maloniai mane palaikai. 4u.gif Beje, vis nesurandu pakankamai laiko pas tave apsilankyti. blush2.gif Bet pagirtina, kad bent noras yra. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2007 01 11, 23:10)
Nesąmonė visa tai. Didesnių ar mažesnių problemų su stafilokoku visuose gimdymo namuose yra. Kai dar laukdamasi pirmagimio domėjausi šiuo reikalu (mat turėjau galimybę gimdyti ir Vilniuje, ir ypač Kaune), Kauno klinikose dirbanti pažįstama akušerė pasakė, kad tikimybė jose pasigauti stafilokoką ne mažesnė nei Klaipėdoje. O lengviausia apsauga - mamos preciziškas sterilumo laikymasis, nes stafilokokas pasigaunamas ne iš aplinkos, o nuo kontakto su jo nešiotoju (kuriais esame dauguma iš mūsų). Ką gi stengiausi pati, ir personalą viena akimi prižiūrėjau (kiek tai buvo įmanoma). Tris kartus ši taktika pasiteisino, stafilokoko iš Klaipėdos GN neparsivežėme. ax.gif

Be abejo, tu teisi. smile.gif Bet vieta, kur pastatyti Klaipedos Gimdymo namai - tikrai nemaloniai nuteikia zinancius, ant ko jie stovi. Ir tikrai is tikrai ismananciu zmoniu teko girdeti, kad dalis ligu gali kilti is tos vietos, ant kurios stovi KGN. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexana: 12 sausio 2007 - 15:14
QUOTE(Baltike @ 2007 01 12, 00:10)

Tai tiesiog laimės reikalas, aišku labai džiugu kad kažkas "neužkibo", bet žinau tokių kurios laikėsi visų įmanomų priemonių ir vistiek jį apturėjo, o mes tai žiauriai saugojomes, be tevelio neturėjom lankytojų, sesutes atėjusios dar kartą plovė rankas, ir ... parsivežem streptokoką blink.gif
Atsakyti