Įkraunama...
Įkraunama...

Matas

Bet tiek jau daug tų Matų....Pats vardas gražus
Atsakyti
Labai grazus vardasm, jeigu gims berniukas pavadinsim Matuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedraskiedra @ 2008 12 12, 01:59)
Gražus man vardas MATAS  wub.gif iš hebrajų kalbos reiškia "Dievo dovana" (o kas nenorėtų savo vaiko vadinti Dievo dovana???). Bet kad tų Matų dabar tiek daug  doh.gif  Tarp populiariausių kūdikių vardų "Matas" yra beveik pačioje viršūnėje  doh.gif

drinks_cheers.gif labai graži reikšmė wub.gif gal dėl to, tas vardas toks populiarus ax.gif nors pats vardas man nėra labai gražus, vardas ir tiek ax.gif
Atsakyti
Gal toks sutapimas, bet aš pati dirbu su pradinokais, vaiką vedu į darželį ir esu sutikusi tik vieną Matą. mastau.gif Pagal statistiką, jie first.gif tarp berniukų vardų. rolleyes.gif Na, negyvenu vienkiemyje smile.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas 4u.gif Iš hebrajų kalbos išvertus reiškia "Dievo dovana", kokia reikšmė 4u.gif
Atsakyti
labai daug Matų jau...
Atsakyti
Man patinka šitas vardukas, tikrai gražus wub.gif Bet kur pasisuksi, ten Matukas vis ax.gif
Atsakyti
kai prieš tris metus draugė pasakė, jog sūnelį pavadino matu, man pirma asociacija buvo šachas..... bet pripratau, dabar tikrai labai super vardas smile.gif
Atsakyti
Gražus smile.gif
Atsakyti
pas mus sunelis turetu isvysti pasauly vasario pradzioje,o dar vis su vyru neapsisprendziam del vardo mano vyrui begalo grazus vardas matas 4u.gif ,niu man irgi nieko,bet kazkodel nesinori labiau nojum noreciau pavadint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidutee @ 2009 01 07, 01:22)
pas mus sunelis turetu isvysti pasauly vasario pradzioje,o dar vis su vyru neapsisprendziam del vardo mano vyrui begalo grazus vardas matas 4u.gif ,niu man irgi nieko,bet kazkodel nesinori labiau nojum noreciau pavadint ax.gif

abu gražūs wub.gif , tai bet kuriuo atveju bus gerai mirksiukas.gif sėkmės renkant varduką ir nešiojant to varduko savininką 4u.gif
Atsakyti
man patinka..Biblijoje Mato knyga yra..tik kad daznas labai jau g.gif
Atsakyti