QUOTE(lempecka @ 2006 12 10, 09:36)
Nujau nujau , man asmeniskai tavo komentarai (jau esu minejus) , patys ...kaip cia pasakyt

na normaliausi

, tai va mamkos mokykimes is egles kaip reikia grazei ,neizeidziant komentuoti

Tai gal tavo nuotraukos neužkabinau?
Ačiū
QUOTE(svelni @ 2006 12 10, 18:44)
Tikrai ne tau asmeniškai taikiau

kalbėjau abstrakčiai

nes pastebėjau (gal ir klaidingai), kad kitos tik kritikuoja, o savo foto nededa

Na, aš pati viduj smarkiai kankinuosi - rašyti, nerašyti - vis žiūriu žiūriu į kokią nors nuotrauką ir vis tiek paskui kokia nors mintis tiesiog išsiprašo parašoma

Ir ne dėl to, kad laikyčiau save daug išmanančia, o kad man įdomu. O internetas - toks daiktas, nesudėliosi tos minties taip, kad būtų galima suprasti vien tik taip, kaip nori pasakyti. Vis tiek kas nors kur nors ką nors negero įžvelgia

O šitas konkursas man vienas įdomiausių, ir atsidariusi labai atidžiai peržiūriu visas nuotraukas.
O dėl to, kad kažkas gal kritikuoja savo nuotraukos neįdėjęs, tai aš kaip tik jaučiausi tarsi kalta kritikuodama kitas, tarsi manoji būtų be priekaištų

(Net buvo kilusi mintis atsiimti

)
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 10, 19:09)
Vos ne savaitę vargau kad kažką Tokio sukurti

bandysim dalyvauti,bet labiausiai tai nesinori išgirsti kaip kritikuoja tavo triūsą

dar jei ta kritika žiauri
Vieniems žiauri kritika yra bet koks neigiamas atsiliepimas, o kitiems ir žiauriausi komentarai kaip vanduo nuo žąsies nubėga

Jeigu mini - vadinasi, įdomu