Įkraunama...
Įkraunama...

Firminiai drabužiai vaikams

QUOTE(AJJ @ 2006 12 02, 04:34)
Ar pirktumete amerikieciu gamybos rubelius vietoj lenkisku ar danisku ar vokisku?

Nu kaip - aš tai žmogus paprastas - man tai pavardės daug reikšmės neturi hihihi.gif Jeigu kaina abiejų vienoda ir man tinka, tada žiūrėčiau į kokybę ir grožį. Ir pirkčiau tuos, kurie man pasirodytų kokybiškesni ir gražesni. Nes realiai tai lenkas lenkui nelygus, danas danui, o amerikėnas - amerikėnui smile.gif
Atsakyti
Aišku,jei yra galimybės,tai firminis tikrai geriau:irkokybe,ir nevaikšto kas antras thumbup.gif Va mano dičkis pareiškė,kad kitokių kedų jam nereikia,tik Adidas,arba Nike lotuliukas.gif O ir džemperių ar maikučių būtent tų firmų, kiek turim,tai juos išauga,bet nesunešioja thumbup.gif
Dėl lenkiškų fabrikinių aš nieko prieš,mes juos perkam (pagrinde mažiukei)"Čipoline" ir "Vaikų mieste",kokybė taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermamytukas: 25 sausio 2007 - 17:12
Mes irgi dažnai apsiperkam čipoline arba mada vaikams,na dar utenos trikotažo kokybė thumbup.gif

Papildyta:
[quote=Kokenytė,2007 01 25, 19:29]
Mes irgi dažnai apsiperkam čipoline arba mada vaikams,na dar utenos trikotažo kokybė thumbup.gif
Ir dizainerių rūvū tikrai neatsisakytume pirkt jei kokybė gera.
Atsakyti
Man amerikietiski schmoll.gif teta yra prisiuntusi,tik gaila po keliu skalbimu spalvos nublanksta doh.gif
TOMMY HILFIGER ,POLO RALPH LAUREN yra ir Vokietijoje ax.gif .Bremene netgi TOMMY HILFIGER sandelys yra kur pigiai gali ju prisipirkti ax.gif bet man jie nelabai schmoll.gif
Vaikiski drabuziai man patinka Esprito ir Oliver .Esprit nepigu bet kokybe uztai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Jeigu kainos būtų kaip lenkiškų - pirkčiau.
Pati turiu TOMMY HILFIGER džinsus ir maikytę, kokybe esu labai patenkinta, puikiai nešiojasi (pirkau UK).
Atsakyti
Tik nesupratau kame čia reikalas? Kokiam tikslui užduotas klausimas?
Atsakyti
Kiek aš atsimenu iš laikų, kai buvau Amerikoj, senokai tas buvo, tiesa, tai Hilfingeris nelabai laikomas "dizaineriu" ta tikrąja prasme. Tai daugiau juodaodžių mada. Pamenu, kažką pirkau Hilfingerio berods Sears, na galbūt Macy's geriausiu atveju ir kokybė buvo visai taip sau, kaip eilinio kinietiško daikto. Taip kad kai Lietuvoje kažkas sureikšmina Hilfingerį ir kloja 400 Lt už paprastą megztuką, atrodo kiek keistai.
Beje, teisingai kažkas pastebėjo, kad visi rūbai, nepriklausomai nuo vardo kilmės šalies, vis vien siuvami Kinijoje, Taivanyje ar pan. smile.gif
Atsakyti
Nepirktume schmoll.gif O kam? Kokybiškų ir daug pigiau galima rasti. O jei ir ne, juk nereikia tiem vaikam ilgam laikui rūbų. Viens du ir išaugam thumbup.gif
Atsakyti
Man Zaroj vaikiski rubeliai labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bestini @ 2007 01 30, 23:14)
Man Zaroj vaikiski rubeliai labai labai  wub.gif

o kainos man dar labiau "patinka" bigsmile.gif
Atsakyti
man patinka Gymboree, Gap, Healthtex, Carter vaikiski drabuzeliai wub.gif ir kokybe ju thumbup.gif
Atsakyti
Demesio! Radau labai faina parduotuve Arkliu g. 22. Viena sale - avalyne is Vokietijos, kitoje - ko tik nera. Rubai - firminiai, tikrai nauju modeliu, Mexx rankines, dirzai, net kosmetikos yra (50% pigiau ir galiojanti). O bizuterijos pasirinkimas! Ir viskas - gerai zinomu firmu. Labai didelis pasirinkimas vyrukams. Drauges, kurias nusiunciau, pavadino ja, parduotuve - Nuo... Iki... Tikrai verta uzsukti! thumbup.gif
Atsakyti