Įkraunama...
Įkraunama...

Ar Jums buvo taip,kad perklausėte vardo?

Pas mus buvo kolega Herminehildas. Nu kai isgirdau blink.gif vos ne ant lapelio turejau uzsirasyti, kad nepamirsciau lotuliukas.gif Bet dabar tai va, iki gyvenimo galo nepamirsiu, turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 02 02, 14:42)
Pas mus buvo kolega Herminehildas. Nu kai isgirdau  blink.gif vos ne ant lapelio turejau uzsirasyti, kad nepamirsciau lotuliukas.gif  Bet dabar tai va, iki gyvenimo galo nepamirsiu, turbut biggrin.gif

kuom tas mano vardas uzkliuvo ? biggrin.gif
Atsakyti
buvo, kad jau po 5 min nebeprisimeni lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai dažniausiai būdavo problemų su Audriais, Andriais ir Arūnais, kažkaip vienu metu grupėj turėjau kokius 5-6 bičus tokiais vardais, tai žiauriai painiodavosi... blush2.gif
Atsakyti
Mano vardas Izabelė, atrodo, nieko keisto, senas vardas, aišku, anksčiau dar neįprastas buvo, tai mane muzikos mokykloje per visus 10 metų viena mokytoja vadindavo Gabriele arba Elžbieta, niekaip neišmoko, net per baigiamąjį egzaminą tik pavardę normaliai užrašė smile.gif Tai dabar, kai jau po kelerių metų baigimo užeinu pas ją ir galvoju, kuo ji mane iš tikrųjų laiko biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo, kad su pussesere pas teta buvom. Nuejom pas jos kaimyne per tvora (i kita kiema )paziuret jos naujagimes. Teta nejo, savo sode tvarkesi ir is tolo klausia koks vardas,kaimyne atsake-skarmale blink.gif . As stoviu apsalus ir galvoju, kad man pasigirdo, bet ziuriu, kad ir puske apsalus. O teta neisgirdo ir klausia nu mergos tai koks vardas? Mes susizvalgem ir tylim, as jau vos ir nepasakiau, kad skarmale, bet gerai, kad vel kaimyne pakartojo ir pasake Skirmante biggrin.gif Veliau su puske prisizvengem, jai isvis skarbonke pasigirdo lotuliukas.gif
O antro jos vaiko vardas Detlefas blink.gif
Atsakyti
O koks tos kaimynes antro vaiko kai veliau gime vardas tai mano mama suzinojo ir kai norejo man pasakyt atsinese pinigine ir issitraukus lapeli man perskaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 06 10, 12:57)

O antro jos vaiko vardas Detlefas blink.gif

blink.gif blink.gif Nieko sau... doh.gif
Atsakyti
Evajolanterika - va čia tai vardelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O šiai, aišku perklausiu, jei neišgirstu ar neprisimenu vardo.
Atsakyti
Per tv rodė kažkokį pokalbį su Ermita. Net užsirašiau, nes kitaip būčiau niekaip neatsiminus. Dar mačiau žurnale vardą Tairėja. Irgi toks neįsimenamas. O realiai teko susitikinėt su Vaižgantu. Mano promočiutė niekaip neištardavo, Visgintu vadindavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2008 06 11, 01:09)
Evajolanterika - va čia tai vardelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O šiai, aišku perklausiu, jei neišgirstu ar neprisimenu vardo.

Oho liezuvi galima nusilauzt lotuliukas.gif
Papildyta:
As ir perklausiu jei neisgirstu.
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 06 12, 03:26)
Dar mačiau žurnale vardą Tairėja. Irgi toks neįsimenamas.  smile.gif

Neseniai viena forumietė savo vaikučius priregistravo Supermamose. Tairėja - jos dukrelės vardas. Dar yra du broliukai, bet įsiminti vardelių nepavyko nei iš pirmo, nei iš antro karto... ax.gif
Atsakyti