QUOTE(katyteee @ 2005 09 20, 16:38)
as nesuprantu kodel gi visi tu vyresniuju tiek paiso ir bando jiems itikti. Man tai net pikta del to daros. As tai net nezadu sokti valso, noriu siaip pasirinkti daina kuri man patinka, beje kuri mums kazka reiskia abiems. Ir nesoskiu jos stumdoma sveciu is sonu. Nu nepernesu sito. O be to dar durniau atrodo, kaip groja valsa, o jaunieji vos strypso. Tai jau geriau nei negrotu ar nesoktu is vis.
Tradicijas juk galima keisti, modernizuoti, kaip ir viskas keicias siame pasaulyje!
Gal tiesiog vadininkime tai
pirmuoju jaunųjų šokiu ? Ir kas kaip moka, tas taip šoka
Aš supratau tą pirmąjį jaunųjų šokį taip - kad jie pradeda tą šokį šokti vieni salėje. Visi grožisi

Ir jei daina labai ilga, visi kiti gali prisijungti prie šokančiųjų.
Pirmajam šokiui mes nebuvom išssirinkę dainos ir nesiruošėm specialiai jokio šokio. Muzikantai užgrojo dainą, o mes pasimetę (dėl to, kad suknelė su lankais ir neįsivaizduojam, kaip šokti) iš tolo pradėjom šiek tiek linguoti, vėliau priartėjom viens prie kito ir šokom kaip visada

Nuotraukose ir filmuotojo medžiagoje matosi mūsų šokis - man jis
Vėliau prie mūsų prisijungė šventės svečiai. Man tai labai gražios akimirkos!
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.