Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

o mes šoksime pagal tikrą, klasikinį Štrauso Vienos valsą, dabar abu mokinamės ir kaip smagu abiems, nes niekam nesakom, per vestuves visus nustebinsim ax.gif wub.gif
Atsakyti
LEDUTIS.. a kur jūs jo mokinatės..? g.gif Patys..? Ar kokius mini kurselius lankote? smile.gif Mano berniukas irgi užsimanė valsą šokti pagal VALSĄ.. biggrin.gif A ne pagal dainušką kokią eilinę... g.gif Tai dabar reik ir mums kažkaip čia pradėt mokintis.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nors cia mergytes sake, kad neverta mokyti tu kurie nemoka, bet as visvien bandysiu savaji ismokyti valsiuka sokti, man rodos kad nebus labai jau sunku blush2.gif
Atsakyti
K.Petrausko g. 24/ Aušros g. 44 (Kauno visuomenės sveikatos centras)

REGISTRACIJA – tel. 8 612 53166.

truputį palankėm, o dabar jau namie grindis gadinam lotuliukas.gif 3 mėn, vieną kartą per savaitę 90 min. porai 240lt, bet ten išmokina ne tikvalsą bet ir kitus populiarius šokius, bet mes eidavom tik į valso pamokėles, kitaip neišėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 02 08, 07:59)
o jei kam reikia, galiu atsiusti ir video pamokele pagrindiniu zingsneliu

Jei gali atsiusk ir man

laurabaj@yahoo.com arba bajarunaite@web.de
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas žino valso kursus Klaipedoje

Atsiuskit pradau kontaktus

Busiu labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
K.Petrausko g. 24/ Aušros g. 44 (Kauno visuomenės sveikatos centras)

REGISTRACIJA – tel. 8 612 53166.

truputį palankėm, o dabar jau namie grindis gadinam  3 mėn, vieną kartą per savaitę 90 min. porai 240lt, bet ten išmokina ne tikvalsą bet ir kitus populiarius šokius, bet mes eidavom tik į valso pamokėles, kitaip neišėjo 

tai kaip suprantu cia 3 men kaina, o jei tik menesi, tai 80 lt, ar reikia iskarto moketi 4u.gif
Atsakyti
geriausiai tartis vietoje, tada ir dėl kainos pasiderėsit ir išsakysit savo norus, o jie pasakys ką gali pasiūlyti, taip mokėti reikia iš karto ir mes panašiai mokėjom tik lankėm vieni du todėl mokėjom truputį daugiau nei su grupe, būtų buvę 80lt 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite atsiūsti valso žingsnelius, bet dar viena problemėlę turiu, neturiu varso muzikos, gal ir tai kas gali atsiūsti, būčiau labai dėkinga. Mat mes patys ruošiamėms mokytis, bet nežinau kaip pavyks, nes palyginus netiek ir daug liko laiko.
auramune@omni.lt
Atsakyti
QUOTE(Alonda @ 2004 06 23, 14:08)
Mūsų situacija panaši į Britkreslės ir visai dėl to nesijaudinu.
Pamanykit kažkox šokis.
Bus gerai ir lėtas... doh.gif

aisku, kad gerai. daug geraiu, nei kankinti ta savo vyra biggrin.gif
Atsakyti
As vis dar negavau tos pamokeles verysad.gif verysad.gif

Gal kas galit atsiusti? laurabaj@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hamid: 10 gegužės 2006 - 18:29
QUOTE(hamid @ 2006 04 01, 18:59)
Jei gali atsiusk ir man

laurabaj@yahoo.com arba bajarunaite@web.de

ax.gif neskaiciau as sito forumo menesi laiko doh.gif