Labas merginos sveikinu vasas, kurios jau ismoko sokti valsa as tai bandysiu treniruotis, bet muzikos neturiu. jei galit atsiuskit ir tu letu klasikiniu, ir greitesniu, na, kokiu tik turit, bandysiu rinktis: Julinkute@one.lt
Labas merginos
sveikinu vasas, kurios jau ismoko sokti valsa
as tai bandysiu treniruotis, bet muzikos neturiu. jei galit atsiuskit ir tu letu klasikiniu, ir greitesniu, na, kokiu tik turit, bandysiu rinktis: Julinkute@one.lt
Labas merginos
sveikinu vasas, kurios jau ismoko sokti valsa
as tai bandysiu treniruotis, bet muzikos neturiu. jei galit atsiuskit ir tu letu klasikiniu, ir greitesniu, na, kokiu tik turit, bandysiu rinktis: Julinkute@one.lt
Na ziurekit panos ar gaunat. Kitus valsus pasiusiu kai prie kito kompo prisesiu. Siaip sis valsas (kuri siunciau) skaitosi Vienos ( t.y. ne letas) bet tempas pats tas. Jei jau mano jaunikis sugebejo ismokt pagal ji sokt, tai ir jusu tikrai ismoks
Na ziurekit panos ar gaunat. Kitus valsus pasiusiu kai prie kito kompo prisesiu. Siaip sis valsas (kuri siunciau) skaitosi Vienos ( t.y. ne letas) bet tempas pats tas. Jei jau mano jaunikis sugebejo ismokt pagal ji sokt, tai ir jusu tikrai ismoks
Ir man labai prasau, baltanosis@yahoo.com O tai vestuves jau ant nosies , o tokie kerėplos esame šokių salėj