QUOTE (daliuke @ 2004 10 22, 14:57) |
Mes su vyru abu sokejai, tai mokintis sokti valsa nekilo net minciu. Susokom gana paprastai, daug sukomes, su palingavimais ir pan.. Bet mes sveciams padarem kita siurpriza: pasirinkom labai grazia lyriska daina apie meile, as sukuriau ramu grazu soki (su buciniu, apsikabinimais, pekelimu ir apsukimu ant ranku, atlenkimais ir pan.), pries ta soki pasakem ilga padekos kalba ir kad tipo atsidekosim dabar susokdami ir dainuodami (nes sokdami sau dainavom tos dainos zodzius. ten daina lietuviska ir dvi partijos - vyro ir moters - todel viskas labai tiko. Dainavom, aisku, be mikrofonu, sau, bet sveciai tiesiog mate, kad dainuojam). Na zodziu, visiems labai patiko. (Tiesa pasakius, galetume netgi ismokinti, jei idomu.. Ten gana paprasta) o dar labaiu visiems ispudi padare, kai muzikantas pradejo grot rokenrola, o mes pagal savo sena programa pavarem: su apvertimais, pasukiojimais ir pan.. Kas buvo nemate - issiziojo http://dev.nmr.lt/mi...oo/P1010484.jpg ![]() O suknele mano buvo laaaaabai patogi ![]() ![]() |
ogo go daliuke

kaip gaila, kad mano vyrelis visai sokti nemoka.. tik pastrypcioti... abi kaires kojos, matyt

buvo mum per studiju metus programoj sokiai, spekit, ar ismokau
paskaitas visas lankiau ale valsas ne man

Sveikos merginos,
Gal kas zinot kur Siauliuose galima ismokt valsa sokt.
Gal kas zinot kur Siauliuose galima ismokt valsa sokt.
Pries savo vestuves skubiai ejome i Petreikio sokiu studija mokytis sokti valsa
Per 2 men. iivaldeme valsa, o dar ir dabar ji graziai atliekame

QUOTE(Oleska @ 2004 07 05, 13:42)
Petreikio sokiu studijoje yra keli mokytojai, bet mes lankom pas Laura ir as turiu tik jos telefona 869807999. Labai maloni panele 

Jo, sokiu mokytoja Laura - jega mokytoja! Visoms, kas gyvenate Vilniuje labai labai rekomenduoju

Pati lankau T. Petreikio sokiu studija - visokiu nerealiu sokiu ismokau, mano mylimiausias - pasadoblis, mano svajone ji sokti per vestuves

O siaip norejau dar paklausti koki valsa geriau yra sokti per vestuves - leta valsa ar vienos? Siaip net nezinau kuris grazesnis, kol nemojekau leto, galvojau kad tik vienos grazus, bet dabar net nezinau

Merginos, gal zinote kur Kaune galima mokintis sokti, be valso as dar noreciau ismokti tango ir butu ne tik jaunuju valsas bet ir jaunuju tango. Grazu...
Burunduk, sokti Kaune gali ateiti i Kauno arkivyskupijos suaugusiu katechezes centra - ten treciadieniais vyksta sokiu repeticijos - ir valsa, ir tango ismoksit sokti. Beje, jei ruosiates tuoktis baznycioje, tai ten pat vyksta paskaiteles suzadetiniams - tikrai idomios
Mes sokame butent cia

Mes sokame butent cia

QUOTE(Gavuke @ 2005 02 22, 20:03)
Burunduk, sokti Kaune gali ateiti i Kauno arkivyskupijos suaugusiu katechezes centra - ten treciadieniais vyksta sokiu repeticijos - ir valsa, ir tango ismoksit sokti. Beje, jei ruosiates tuoktis baznycioje, tai ten pat vyksta paskaiteles suzadetiniams - tikrai idomios
Mes sokame butent cia

Mes sokame butent cia

Gavuke, o koks to centro adresas? kurioj vietoj jis yra? cia senamiestyje kazkur?
Gavuke, vakar kai buvom paskaitelej, tai alovydas pranese, kad 19.30 bus sokiu pamokele, tada as po paskaiteles paklausiau tu destytoju telefoniuko, tai man dave, sake, kad ta moteris dabar laukiasi, bet vis tiek pravedineja pamokeles.
O gal gali parasyti kiek kainuoja, kaip mokina, turiu omeny visus sustaot ir rodo kaip aerobikoj ar prieina kiekvienam paaiskina?
O gal gali parasyti kiek kainuoja, kaip mokina, turiu omeny visus sustaot ir rodo kaip aerobikoj ar prieina kiekvienam paaiskina?