Įkraunama...
Įkraunama...

Diagnostika Folio metodu

QUOTE(Molė @ 2013 03 15, 14:00)
Spėju, kad jus ne folio metodu tyrė  g.gif
Geri gydytojai po namus nevaikšto  biggrin.gif pas jų eilės didžiausios biggrin.gif

Geri gydytojai ir tokio niekalo, kaip Folio metodas, nedaro biggrin.gif
O kad eiles didziausios, tai ir pas burejas eiles keliom savaitem i prieki irnesakyk.gif Bet tai nereiskia, kad jos viska ir nuburia bei ispranasauja.
Atsakyti
man paciai labai gaila to ka sumokejau ,musu atveju nerado nei vienos ligos ,buvo trys rimtos.Nemate net bronchito ,buvo didelis kosulys ,bet vaikas nesukosejo nei karto pas juos biggrin.gif taip gavosi ,tai iseinant kai kosejo labai nustebo.Nieko nemato jie.Geriau uz tokia suma buciau visus vitaminus ir mikroelementus vaikui nustaciusi ,bei dar tyrimu padarius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 19 kovo 2013 - 09:01

QUOTE(okse0711 @ 2012 01 31, 13:59)
sveiki 4u.gif
noriu pasidalinti su jumis:praeita savaite dariausi toki tyrima.Buvo atejusi drauge ir atsivedusi pazistama su tuo aparatuku.Na padare tyrima,visi rodikliai buvo 90 arba virs 90.Isvada tokia (isvada padare ta moteryte):tavo organizmas pilnas parazitu reikia juos skubiai naikinti.Ir rekomendavo produktus.Viso 3.Tai buvo antiparazitines kapsules,spygliuociu eliksyras ir dar kazkokia arbata.Na arbata tai is kart atsakiau.
O va kitus produktus jau kita diena pristate.Nespejau net internete apie juos pasiskaitineti.Vakar prisedau prie kompiuterio,sakau reik padabot,ka ten raso.Ir zinot ka radau,savo nuostabai,kad eliksyra uz kuri sumokejau 33lt galiu internetu nusipirkti uz 16lt,o tas kapsules,kurios man kainavo 50lt,internete be jokiu nuolaidu kainuoja 37lt. lotuliukas.gif
Pradejau net abejoti ar tikrai man tie produktai reikalingi,gal jai tiesiog juos reikejo parduoti g.gif
Tai toks ir pasitykejimas tyrejais lotuliukas.gif


As noriu pakomentuoti si laiska, jei visi rodikliai folio metodu rode 90 ir daugiau, tai rode ne parazitus o tiesiog infekcija, Folio metodas gali rodyti infekcija pries 2-3 dienas. (tai galejo buti persalimas, virusas, ar koks nors grybelis, ar bakterija).

Pati turiu aparata, praejau kursus ir labai daug zmoniu testavau. Tai siokia tokia patirtis savo duoda.
O spygliuociu eleksyra duodu savo vaikams ir manau jums neapsiriko ji skirdama.
O kainos ivairios, ziurint kur pirksi. As moku 34litus, perku urmo bazeje papildu vaistineje.
Atsakyti
Gana aiškiai "prieš Srovę" šiandien šį metodą nušvietė. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 15 gruodžio 2015 - 20:57
Puikus metodas, drauge turi aparata, daznai tiriuosi. Vartoju eliksyra jau treti metai. Viskas ten tvarkoi su juo smile.gif
Atsakyti
Mus sis metodas isgelbejo nuo pasikartojančio obstrubcinio bronchito ir astmos.
Ačiū dr. Reinhold voll (Foliui) uz mus isgelbejusi išradima!
Atsakyti
folio metodas, tai populiariausias naivuoliu mulkinimo budas. Sita lempute ir jutiklis sukurtas sklepe nieko negali diagnozuoti, negali rasti nei vienos ligos, dazniausiai ten randa tokia liga kuriuos isvis negali buti ir nera pasaulije, tokias bakterijas ir parazitus kokiu ir negali buti, jokiu realiu ligu kur reikia chirurgija neranda, po patikrinimo aferistai siulis jums maisto papildus pries parazitu, kurias jie patys jums isgalvojo, taip pat siulis pratimus uz pinigus, garso, svieso "gydymas" ir taip toliau.

Parazitus tikrina per ismatos, kraujas ir jutikliai parazitus neranda.

Ligus diagnozuoja tam tikri specialistai , laborantai kurie nauduoja brangi paziangiausia aparatura uz milijonus, tai tas ka sukure mokslas ir nauduoja moksline irodomaja medicina.


Atsakyti
Atskirti tokiu aferistus labai paprasta,

1. siulo maisto papildusm ar kitus super prepratus,nuo visu ligu, nuo parazitu, nuo blogo kraujo ir taip toliau smile.gif 100% aferistai.

2. siulo vaistus, preparatus, bet nemokamu tokiu nera !! 100 % aferistai. (nes yra betkurioje valstybije visi reikalingi vaistai kurie tikrai gydo, ten 300 vaistu suaugusiams, 290 vaikams, jie persikuojasi, vat jie gali gydyti, jie nebrangiai kainoja ir zmogus gauna tuos prepratus NEMOKAMAI ! Kompensuoja tuos vaistus !

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 08 sausio 2017 - 03:00
Dazniau jie neturi jokio med isilavinimo, patikrino su aferistine iranga, ir arba patis siulo papildus pavojingus, arba laukia zmogus prie duru kuris siulis jums papildu, to tikrinimo efektas zemiau nei 50% , tas prietaisas spelioja, koki nori toki ir izduoda rezultata smile.gif zmogui kuris yra tikrai liga tas aparatas le ras ta liga, o zmogui kuriam nieko nera, aparatas ras viska ka tik imanoma smile.gif pamesti moneta ir tai duos geresni rezultata 50% ant 50% smile.gif ir tokiu aferistiniu patikrinimu yra daug, visokias diagnostikos per krauja, kada apgaudineja ir rodo jums parazitus kurias jus neturit, pasku irida diagnostika per akys, per plaukus ir kiti pseudodiagnostikos metodai smile.gif aisku per plauka ir per aki galima rasti bet tai daroma ligonineje, o ne aferistai smile.gif aferistai ko labiau nori but panasios i tikrus gydytojus, todel jie uzdeda ant save chalatus, rodo visokias sufabrikuotos licenzijos, brangi aparatura, tam kad jus apgauti. Daugeli papildu sukelia navikus, sirdies ir inskstu ligas. Net amerikoje per meta 20000 zmoniu atsiduria ligonineje del maisto papildu.
Atsakyti
Folio metodas man buvo niekada negirdetas, nematytas ir neidomus...
Kol nesusirgo vaikas trecia bronchitu su dusimu verysad.gif vos neuzdusom...
Po trecio karto - diagnoze - astma. Nutarem pameginti pas Homeopata daktara nuvykt, nes buvau is giminaiciu girdejes, kad nugaros isvarza pagyde, operacijos nebereikejo...
Nuvaziavom, ten daktare-homoepate isklausinejo nuo vaiko seneliu ir nuo jos gimimo apie ir uzaugimo ligas...

Po to perejo prie Folio metodo... Man taip juoktis norėjosi, kai issitraukė testerį ir ėmė matuoti rankos varžą, net į ta pusę nežiūrėjau, nes įranga jau tarybinė atrodė... Susitvardziau tada... biggrin.gif

Grįžus namo, vaikui pradėjo veikti vaistukai paskirti. Tada jau nebebuvo juokinga.., gal dziugu. Po dvieju savaiciu vel pas homeopates vaziavom. Tada jau pradėjau truputi paklausti, kas cia per testeris...
Idomiausia tai, kad ji su tuo testeriu mums pasakydavo viska. Pvz. vaiko kairiame plautyje like karkalu (o ji net stetoskopo prie krutines nebuvo pridejusi)

Tada emiau dar labiau dometis sia nuostabiai paprasta ir įdomia įranga. Buvo minciu net paciam isigyti, nes ji elementari - tai testeris ir programine iranga.
Radau, kas pardavineja įrangą skirtą profesionaliam naudojimui:
http://imedis.ru/pages/175
Parasiau jiems, kad noriu namuose naudotis, atrase:
"Все медицинское оборудование, выпускаемое Центром "ИМЕДИС", предназначено для профессионального использования квалифицированными специалистами - врачами, прошедшими специализацию по методам электропунктурной диагностики и терапии, биорезонансной терапии - в рамках их профессиональной деятельности.
Исключение: аппарат "Мини-Эксперт-Т" может по рекомендации и под наблюдением врача использоваться пациентами, например, для прохождения назначенных процедур на дому. Подбор, назначение и контроль лечения в этом случае все равно должны осуществляться квалифицированным специалистом http://imedis.ru/pages/320."

Įrangos neparduoda megejiskam naudojimui - isskyrus aparata - mini ekpert - t. jo kaina 45 tūkst.rubliu - apie 700eu ir plius programine iranga, tai apie 1000eu.
Įranga gali parduoti, tik su rastisku daktaro - profesionalo parasu.
Taip kad reikės ieskoti daktaro profesionalo, kuris pagelbes issigyti sia iranga, nes noriu namie turėti daugiau galimybių gydytis homeopatiskai smile.gif
Atsakyti

Gal gydytojos kontaktus galite parasyti. Aciu

Atsakyti

Mes is pajurio, buvojome Palangoje pas A. Karpovic, mums padejo, bet kartais iseina atostogauti, nevisada pasiseka papulti... : http://rekvizitai.vz...karpovic_firma/

Kada ji serga, kreipiames pas V. Misių, jis irgi gerai padeda (Pas Ji registruojames telefonu.: 869974864)

Pas abieju registracija buna daug maz nuo 9 iki 12h.

Atsakyti