QUOTE(greta_viktoria @ 2006 04 12, 19:05)
1.
kokias patartumet rinktis - siauresnes ar platesnes,
2.
kada jus ta priemone ant plauku tepat -
pries dziovinant dziovintuvu ar ant jau sausu pries naudodamos znyples?
1. jei nepatingesi, tai sioje temoje rasi del platesniu ar siauresniu, nes apie tai jau buvo kalbet

Bet cia kiekvienam pagal poreiki
2. Pries dziovinima as visuomet itepu plauku saknis serumu - del slinkimo, plauku galiukus aliejuku, po to papurskiu skysciu apsaugancius plaukus nuo karscio, arba pasitepu osis+ kremuku (priklauso nuo nuotaikos). tada tiesinu. ir po tiesinimo dar viena lasa aliejukaus sutepu plauku galams.
QUOTE(gaudri @ 2006 04 13, 11:26)
pacios gerausios buna profesionaliam naudojimui skirtos ir pardavinejamos specialiose parduotuvese.
Dristu gincytis. Cia tas pats kas ir pasakyti patys geriausi sampunai is porf. serijos ir pan. Pvz. as nematau reikalo pirkti tiesinimo znypliu is spec. parduotuves skirtas profams, nes neturiu tam poreikio, tuo labiau, kai jos dar kainuoja ne 100lt, o 2 - 3 ar net daugiau simteliu. Uztenka man paprastu znypliu is topo centro, nes plaukai mano ganetinai tiesus, ir jos man tik siek tiek reikalingos siekiant pakoreguoti ta tiesuma

O tuo labiau, jei jos naudojamos tik kas antra plovima.
Be to, ar naudosi znyples is prof serijos, ar ta paprasta keramikini is topo centro, plaukams VISVIEN reikes prieziuros, priemoniu, kaukiu ir t.t.
Svarbiausia - maži, ne visuomet matomi dalykai...