Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Rasytė"

QUOTE(Dovilytej @ 2011 04 09, 12:30)
Sveikos,

Ar matėt, kad yra naujas darželio internetinis puslapis?
http://www.kaunorasyte.lt/
O kiek jūsų vaikučiui metų? Jei eisit į lopšelio grupę, tai visada tos pačios auklėtojus turi lopšelinukus: Ančiukų, Pelėdžiukų, Boružiukų grupės.
O jei jau į darželio grupę, tai šiemet vaikus nuo 3 metų turės Meškiukų ir Žiogelių grupės.

Zygiuos mano panele i darzeli, nes vasara jau trys metai, o ar yra galimybe pasirinkti i kuria grupe eiti?/
Atsakyti
Laba 4u.gif

rudenį savo vaikus vesim į lopšelį Rasytėje, labai laukčiau nuomonių/komentarų apie Ančiukų ir Boružiukų grupių auklėtojas 4u.gif Pelėdžiukus lankė mūsų antragimė, tai su šia grupe jau susipažinom, labai įdomu, kaip kitos smile.gif Ačiū iš anksto už nuomones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2011 04 09, 11:58)
Zygiuos mano panele i darzeli, nes vasara jau trys metai, o ar yra galimybe pasirinkti i kuria grupe eiti?/

Nežinau smile.gif Turbūt reikėtų eiti pas direktorę prašyti. Bet man atrodo iš eilės daro sąrašus ir tiek g.gif Be to, iš lopšelio vaikučiai keliaus į šias grupes. Tai turbūt, kuri mažesnė bus, ten priskirs naujus vaikučius.
Atsakyti
kai uzrasinejau i darzeli man sekretore minejo, kad buna atviru duru diena, gal zinot kada tokai buna (lyg pamenu geguze g.gif )
Atsakyti
Sveikos, kazkuriam zurnale skaiciau, kad jei mano vaikas nuo rudns eis i darzeli as iki birzelio pirmos turiu patvirtinti ar tikrai mes eisim? ar tiap yra ir dabar kai priemimas kompiuterizuotas (kai uzsirasinejom uzrase i kazkokia knyga ir viskas)
ar reikia kazka paciai ieskoti, ar laukti skambucio is darzelio?
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2011 04 11, 15:23)
Laba 4u.gif

rudenį savo vaikus vesim į lopšelį Rasytėje, labai laukčiau nuomonių/komentarų apie Ančiukų ir Boružiukų grupių auklėtojas 4u.gif Pelėdžiukus lankė mūsų antragimė, tai su šia grupe jau susipažinom, labai įdomu, kaip kitos  smile.gif Ačiū iš anksto už nuomones  blush2.gif

Anciuku grupeje dirba sauni aukletoja Irena, o va Zitos vaikai nelabai megsta, manasis prie jos taip ir nepriprato... jei vaikas drasus, nebus jokiu problemu, bet jei jautresnis- vargelis
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2011 04 13, 19:45)
kai uzrasinejau i darzeli man sekretore minejo, kad buna atviru duru diena, gal zinot kada tokai buna (lyg pamenu geguze  g.gif )

Sveika, gegužės viduri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(koalaa @ 2011 04 26, 18:42)
Sveika, gegužės viduri  biggrin.gif

ech gaila jau nelabai iseis i ja ateiti
Atsakyti
rudenį savo vaikus vesim į lopšelį Rasytėje, labai laukčiau nuomonių/komentarų apie Ančiukų ir Boružiukų grupių auklėtojas 4u.gif Pelėdžiukus lankė mūsų antragimė, tai su šia grupe jau susipažinom, labai įdomu, kaip kitos smile.gif Ačiū iš anksto už nuomones blush2.gif
[/quote]

Laba, pačios geriausios aukletojos tik "Boružiukų" grupėje. Ačiū Joms 4u.gif už visus metus. Jei turit galimybę rinktis patarčiau rinktis tik šią grupę thumbup.gif .
Atsakyti
Abi mano dukrytės ėjo į ''boružiukų'' grupę. Dičkė prieš 3 m., o mazgė dar ir dabar ten eina. Ir auklėtojos ir šeimininkutė puikios. ''Ančiukų''grupėje taip pat labai geros auklėtojos (kiek teko kalbeti su kitom mamom)... manau nenusivilsit patekę i bet kuria grupę
Atsakyti
Siemet lopseliukai Peledziukai eis i Meskiukiu grupe... Gal kas galit parasyti atsiliepimu apie Meskiuku grupe? O Peledziuku grupes aukletojomis ir auklyte mes buvom patenkinti. Tiesa, aukletoja Zita kiek specifinis zmogus, bet vaikams tai nebutinai bus trukumas, cia jau kiekvienas priims ja individualiai ir kaip kazkas jau rase bus sunkiau jautresniems vaikams, nes kartais su savo juokais ji perlenkia lazda...
Atsakyti
Sveikutes,

Nejaugi niekas nenori pasidalinti ispudziais apie si darzeli ? Kaip sekasi jusu vaikuciams, ypac domina lopselinukams, pisitaikyti naujoj aplinkoj ?
Atsakyti