Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapas del kurio alpstu II

QUOTE(Violeta* @ 2007 02 09, 12:30)
Ir man..Toks stiprus ir tuo pačiu švelnus, elegantiškas kvapas.. wub.gif

Tik gaila, kad daugumai aplinkinių nepatinka, nors tu ką..  g.gif

Idomu,turejau as juos,paskutinius lasus purskiu siom dienom.Mano ex del ju svaigo,net buteliuka atsidarydavo ir uostydavo...O kodel sakai,kad nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 02 09, 23:02)
Idomu,turejau as juos,paskutinius lasus purskiu siom dienom.Mano ex del ju svaigo,net buteliuka atsidarydavo ir uostydavo...O kodel sakai,kad nepatinka?

Man jie patiko, buvau net uzsikepusi juos nusipirkti, bet kadangi maniskis buvo kategoriskas - jam jie labai nepatiko - tai issirinkau kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapho @ 2007 02 09, 23:04)
Man jie patiko, buvau net uzsikepusi juos nusipirkti, bet kadangi maniskis buvo kategoriskas - jam jie labai nepatiko - tai issirinkau kitus smile.gif

Ner tokiu kvepalu kad visiem patiktu smile.gif
Atsakyti
as tai dabar savo kvepalu paieskose ax.gif niekaip neatrandu kokiu, kad man lb patiktu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g-lie: 09 vasario 2007 - 22:27
Man geriausi- Mochino- "couture" - prabangus kvapas ir labai ilgai islieka:)
Atsakyti
hugo boss-pure purple-labai skanus lengvas kvapas. wub.gif
Atsakyti
Trečias buteliukas iš eilės Lacoste pour Femme smile.gif
Atsakyti
Mano - Dupont Classic, jau kokie 4 metai ir nenusibosta. Kai ryte pasipurškiu, po penkių minučių kvapo nebejaučiu (nors kiti dar ir vakare paklausia, kokie čia kvepalai), vadinasi, jie mano smile.gif
Va šitie
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2007 02 11, 15:03)
Mano - Dupont Classic, jau kokie 4 metai ir nenusibosta. Kai ryte pasipurškiu, po penkių minučių kvapo nebejaučiu (nors kiti dar ir vakare paklausia, kokie čia kvepalai), vadinasi, jie mano  smile.gif
Va šitie

As ir turiu juos savo kolekcijoj....nors nera mano mylimiausieji,bet ne karta esu sulaukusi pagyru,kad l.skaniai kvepiu... 4u.gif
Atsakyti
Mano patys "pačiausi" Ralph Lauren HOT wub.gif
Atsakyti
As labai myliu moschino i love love, nu nerealus man jie, visada kaifuoju jais pasipurskus, tik truputi pataupau, kasdien nesipurskiu blush2.gif ax.gif
Dar man labai patinka Bvlgari Omnia, bet dar niekas kam rodziau nepasake kad jie kvepia, visi parauko nosis, faini sako...Na bet taip neitikinamai biggrin.gif maniskis man juos padovanojo per kaledas, bet jam jie irgi nelabai...
Papildyta:
Beje mamytes noriu paklausti, aisku turbut nera sansu pagal pasakojima atspeti kokie tai kvepalai, bet gal netycia...
Na zodziu dirbu as vienoj parduotuvej ir retkarciais ateina moteris pasikvepinusi kazkokiais kvepalais, kvapas ispudingas, isuosciau visa sarma na neradau nieko panasaus, gal lietuvoje ju net nera schmoll.gif
O kvapas laaabai stiprus, saldus bet ne vanilinis, kazkoks prieskoniu, na kaip katik iskeptas keksas, gvazdikeliai, medus, migdolai, jie dar kelias minutes laikosi ore, tokie silti silti....mmmm... pasaka, bet neisivaizduoju kas tai galetu buti, gal turit ideju...?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 02 11, 22:52)
Beje mamytes noriu paklausti, aisku turbut nera sansu pagal pasakojima atspeti kokie tai kvepalai, bet gal netycia...
Na zodziu dirbu as vienoj parduotuvej ir retkarciais ateina moteris pasikvepinusi kazkokiais kvepalais, kvapas ispudingas, isuosciau visa sarma na neradau nieko panasaus, gal lietuvoje ju net nera schmoll.gif
O kvapas laaabai stiprus, saldus bet ne vanilinis, kazkoks prieskoniu, na kaip katik iskeptas keksas, gvazdikeliai, medus, migdolai, jie dar kelias minutes laikosi ore, tokie silti silti....mmmm... pasaka, bet neisivaizduoju kas tai galetu buti, gal turit ideju...?

O tu pas ta moteri kai ateis paklausk mirksiukas.gif ir nereiks tada speliot, nes pagal aprasyma tikrai neatspes manau niekas, kokie tai kvepalai g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 12 vasario 2007 - 08:53