QUOTE(sauluteR @ 2005 05 24, 15:09)
o tai kokios spalvos plaukai patampa?

as blondine, tai jauciu nelabai man chna tiktu
Jei jau labai tiki, kad chna padeda, ir nenori patapti ryza, o chna naudoti, tai yra baltoji chna

Tokiose mazose pakuotese parduodama, kazkodel uzpaisyta moteris ryzais plaukais. Is tos chnos galima kauke plaukams pasidaryti, jokio atspalvio neduoda
QUOTE(ašMona @ 2005 08 14, 09:33)
O man mano kirpėja sakė, kad jokių stebuklingų priemonių, kurias užteptum ant galvos ir visiškai nustotų slinkti plaukai, nėra

. Anot jos, reikia ne ant galvos tepti - taip pasieksim tik trumpalaikį poveikį, o savo organizmo vidų tvarkyti, nes plaukai slenka tada, kai organizmui trūksta tam tikrų medžiagų (vitaminų ir t.t.). Taigi, visų pirma PILNAVERTĖ MITYBA su natūraliais vitaminais, o jau po to visa kita kaip pagalbinės priemonės

.
Tiesa, dar sakė, kad iš karto pažvelgus į plaukus gali pasakyti, jog moteris norėdama sulieknėti laikosi dietų - tai irgi atsispindi mūsų plaukuose ir duoda jiems, deja, tik neigiamą poveikį.
Siaip plauku slinkimo priezasciu yra daug labai. Jei nera didelio streso, nuolatinio nuovargio, jei nesirgot infekcinemis ligomis, nenaudojot ilgo laiko jokiu medikamentu, antibiotiku, jei netruksta vitaminu, nesilaiket dietu, nesat nescia ar neseniai gimdziusi, bet vis tiek slenka plaukai nuo visos galvos, - tai reikia kreiptsi i gydytojus, plauku slinkimas - vienas is endokrininiu ligu (skydliaukes) pozymiu.
PS: tik nepamirskit, kad plauku slinkimas - tai normalu, aisku, jei jie nekrenta kuokstais, jei neatsiranda plikiu. 35-100 plauku per diena - tai normalu. Galit pasiskaiciuoti. (As cia rimtai.)