O man tai niekas nepadėjo aš kap gyvunai rudeni pavasari slenka plaukai
[quote=Lala,2006 03 19, 15:20]
Kur yra pirkti?
Aš perku Vilkpedės bazėse.Ten yra jų parduotuvėlė.
Kur yra pirkti?

Aš perku Vilkpedės bazėse.Ten yra jų parduotuvėlė.
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 03 19, 17:21)
Nu va, o as apie Orising ampules galiu pasakyti tik
, nes naudojau jas gal puse metu, ir slinkimo nesustabde visiskai
Naudojau kartu ir Orising sampuna.

kaip keista kad nepadejo... na gal tavo problema slypi ne ten kur mano

Eslauda, o gal netycia tas ampules "cedyjai" ir atsidedavai kitam kartui nesunaudota likuti? Nes kiek zinau, tos ampules veiklios labai ribota laika - vos atidarius jas reikia iskart sunaudot, o paskui - tas pats kas vandeniu pateptum

QUOTE(abc @ 2004 10 25, 16:37)
eurokos pirktos ampules su placenta.Po 10ampuliu kurso rezultatas matosi.Viena ampule 1.99lt
Kaip vadinasi jos??? Esu pirkusi homeopatineje vaistineje,tai mokejau po 6lt uz viena!!!

QUOTE(Adrianna @ 2006 04 02, 18:51)
Kaip vadinasi jos??? Esu pirkusi homeopatineje vaistineje,tai mokejau po 6lt uz viena!!! 

Jas gali rasti prie kasu, pasiklausk pardavejos

QUOTE(Lala @ 2006 04 02, 19:16)
Taip, jos parsiduoda prie kasų Eurokose. Man jos visai nepadėjo, nors sunaudojau 2 dėžutes. Nuo Lakmės 1 ampuliukės staiga sustojo slinkti. Čia kaip kam.
QUOTE(Lenora @ 2006 04 02, 20:36)
Taip, jos parsiduoda prie kasų Eurokose. Man jos visai nepadėjo, nors sunaudojau 2 dėžutes. Nuo Lakmės 1 ampuliukės staiga sustojo slinkti. Čia kaip kam.

QUOTE(kleopatra25 @ 2006 04 03, 12:50)
kas tai yra lakme,kaip jas naudot ir kur nupirkti vilniuje?
QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 04 05, 08:57)
kas tai yra lakme,kaip jas naudot ir kur nupirkti vilniuje?
lakme- ampulytės nuo plaukų slinkimo, naudot po plovimo įtrint į plaukų šaknis ir nenuskalauti. Pirkti- vaistinėje.

yra kažkur atskira tema apie lakme produkciją- gal ten rasi kur konkrečiai pirkti Vilniuje.

QUOTE(kleopatra25 @ 2006 04 05, 10:31)
lakme- ampulytės nuo plaukų slinkimo, naudot po plovimo įtrint į plaukų šaknis ir nenuskalauti. Pirkti- vaistinėje.
yra kažkur atskira tema apie lakme produkciją- gal ten rasi kur konkrečiai pirkti Vilniuje.

aciu kleopatra25 ieskosiu.