Nu blyn išliaužiojau visus taškus vakar

Aga, ir ash maciau rubenso angelu bazese...ir ne vienoj vietoj...kiba tikrai maxima ishpirko
papier-design maciau...aishku, visos kolekcijos tai turbut ne. Butu lengviau jei imestum to katalogo linka,- pasakyciau ka maciau, ko ne, ba google man nemeta jokio linko i ta firma

QUOTE(Mirinda @ 2006 12 09, 11:50)
Uups, as cia su tokiu klausimeliu: kadangi tu ten arciau serveteliu rojaus t.y pasirinkimas ten akivaizdiai didesnis, gal radai kur papier -design firmos serveteliu visa kolekcija? as is jos keliu rusiu noreciau. siaip yra ju ineto puslapis su katalogu . uzmesk aki, buk gerute
. as tau parasyciau kokiu noriu ir busiu be ggaaaalo dekinga, jei kur uzmaciusi tokiu paimtum man, gal ir kas nors dar nores 

papier-design maciau...aishku, visos kolekcijos tai turbut ne. Butu lengviau jei imestum to katalogo linka,- pasakyciau ka maciau, ko ne, ba google man nemeta jokio linko i ta firma

QUOTE(uups @ 2006 12 09, 17:09)
as ir bandziau ieskoti ir papierdesign.com ir de-bet nieko

tarp mano fotografuotu serveteliu va shitos yra tos firmos

manau, toj pacioj parduotuvej turetu ir daugiau but

manau, toj pacioj parduotuvej turetu ir daugiau but

tiesa, dabar visur kaledu-zhiemos tematika daugiau...jau kokiu vishciuku ar velykiniu kiaushiniu tai nesitikekit

nu, dar rudeniniu yra shansu rast...

su dukra puolėm daryti,bet kažko nesigavo

nudažėm lentutes,palaukėm kol nudžiuvo

QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 09, 17:52)
sitos firmos serveteliu yra ir LT. peržvelgiau jų puslapį, tai ki ką vakar Urme mačiau ir netgi nusipirkau

QUOTE(kunigunda78 @ 2006 12 09, 20:16)
kaip supratau tai čia su modolinu padaromos kriaukles.. paskui jos apklijuojamos servetėlėm...
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 09, 20:19)
tada priklijavom servetėles,kurios labai sunkiai mums lyginosi
žodžiu liko raukšlių
tada palaukėm kol nudžiuvo ir nulakavom tuo sadolin laku
dabar džiusta,bet niekas netrūkinėja
kaži kodėl
sakau gal dažų sluoksnis per mažas buvo ar dar reikia laukti kol pilnai išdžius 

o tu galvojai kad lengvai klijuosis???

o su sadolinu servetėlės nesuskaldysi

QUOTE(akvilyte @ 2006 12 09, 20:27)
tai man bent šonai suskiltų

o tu mano AŽ gavai

Va žadėtoji rožė.