Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

Butent Kamviloje antakius ir depiliuoju vasku. Super dalykas :-)
O viskas vyksta taip: uztepa su lopetele silto vasko, o kai jis sustingsta, nuplesia. Nesakysiu, kad neskauda, bet tikrai geriau, nei su pincetu po viena plaukeli.
Dabar tokia depiliacija Kamviloje kainuoja 8 Lt.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 06 03, 12:08)
Man nuo rankų elektrinis puikiai nupeša smile.gif

pries 2 ar 3 metus rankas su depiliatorium depiliavau... Viskas buvo puiku. Po kazkiek laiko eme iaugineti plaukeliai ir atsirado spuogeliui.. gal as juos netycia nusidraskydavau, nes jie virto randeliais/pigmentinemis dememis.. net zmones pastebedavo ir klausdavo, kas man verysad.gif
kasdien oda pilingu gramdziau, kad tik jie pasviesetu... kosmetologe siule su vaisiu rugstimis pasviesinti.. (aisku, ranku nebedepiliavau su tuo velnio aparatu...)
bet praejo (viena vasara ziauriai kompleksavau, nes buvo super ryskiai matoma).. dabar ant vienos rankos nieko nebesimato... o ant kt yra, bet neryskus,.. tikiuosi, visai praeis smile.gif
rankas dabar depiliuoju su depiliaciniu kremu.
Atsakyti
o kam jus rankas depiliuojat?keista man
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 11 27, 13:27)
o kam jus rankas depiliuojat?keista man

Tai turbut del tos pacios priezasties kaip ir kojas smile.gif Man asmeniskai plaukai patinka tik ant galvos, o kitur nereikia ax.gif
Atsakyti
sveikos,
žiūriu visai apleisti šita tema, o man reikia jūsų pagalbos 4u.gif

noriu pasidaryti bikini depiliaciją, gal galit parekomenduoti kokią kosmetologę Kaune 4u.gif čia mačiau yra keli kontaktai, bet rašyti jau prieš metus tai nedrįstu skambinti, kad nebūtų jau viskas pasikeitę ax.gif

pasidalinkit šių dienų patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 07 01, 08:40)
sveikos,
žiūriu visai apleisti šita tema, o man reikia jūsų pagalbos  4u.gif

noriu pasidaryti bikini depiliaciją, gal galit parekomenduoti kokią kosmetologę Kaune  4u.gif  čia mačiau yra keli kontaktai, bet rašyti jau prieš metus tai nedrįstu skambinti, kad nebūtų jau viskas pasikeitę  ax.gif

pasidalinkit šių dienų patirtim  mirksiukas.gif

Va va, mane taip pat domina lygiai tokia pati informacija blush2.gif
Atsakyti
Uzsirasiau depiliacijai ryt ryte eisiu i Kamvila virsuliskese karsta.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif swoon.gif Jezus marija kaip bijau doh.gif labiau nei pas dantista blush2.gif
Atsakyti
kazkaip cia ziuriu niekas nereaguoja i klausimus apie krema po depiliacijos, kad neiauginetu tie plaukeliai. Tai gal tos mergickos, kurios einat i salonus galit ten paklaust ka galetu parekomenduot ir kur gaut????? smile.gif Nes ir paciom pravers ir mum pades... bigsmile.gif
Atsakyti
as siandien depiliavausi bikini visas kojas ir pazastis,tai dabar taip gera... blush2.gif
Atsakyti
Parduodu ,,Veet'' firmos:
1. Drekinamaji depiliacini krema 200ml
2. Minkstinamaji depiliacini krema 200ml
3. Depiliacini krema ir krema po depiliacijos bikini zonai po 50ml
Visi (1., 2., 3.) po 18Lt
(Be kartoniniu pakuociu, visiskai nenaudoti)
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 07 03, 22:44)
as siandien depiliavausi bikini visas kojas ir pazastis,tai dabar taip gera...  blush2.gif

o kur? jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 07 03, 16:05)
Uzsirasiau depiliacijai ryt ryte eisiu i Kamvila virsuliskese  karsta.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif  swoon.gif Jezus marija kaip bijau  doh.gif labiau nei pas dantista  blush2.gif

vsio jau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif visa neskaudejo, tik du kartus pasakiau uj blush2.gif kai pese prie pat lupyciu blush2.gif bet siaip tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti