Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

o as vakar darbavaus su vasku.. 4 h doh.gif bet iveikiau! dabar menesi palaima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 06 07, 16:37)
o as vakar darbavaus su vasku.. 4 h  doh.gif  bet iveikiau! dabar menesi palaima  biggrin.gif

g.gif su kokiu g.gif
o kaži kai toks vargas ar nepigiau nueiti į saloną ir ten juk tikrai greičiau viskas vyksta g.gif
man dar šiandien vonioj kranai limpa nuo to vaško doh.gif ir nežinau su kuo nuvalyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 06 08, 10:31)
g.gif  su kokiu g.gif
o kaži kai toks vargas ar nepigiau nueiti į saloną ir ten juk tikrai greičiau viskas vyksta  g.gif
man dar šiandien vonioj kranai limpa nuo to vaško  doh.gif ir nežinau su kuo nuvalyti  g.gif

tai salone brangu, jei viską depiliuoti ax.gif
o man niekur nebelimpa, įgūdžiai good.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 06 08, 10:31)
g.gif  su kokiu g.gif
o kaži kai toks vargas ar nepigiau nueiti į saloną ir ten juk tikrai greičiau viskas vyksta  g.gif
man dar šiandien vonioj kranai limpa nuo to vaško  doh.gif ir nežinau su kuo nuvalyti  g.gif

as su byly.. nepigiau.. as ir indelio nesunaudoju, kuris 20 lt kainuoja blush2.gif o ir paciai ne taip skauda doh.gif galiu pailset kaip nors po truputi nuo krasto ir tt.. o ten sast sast ir neber... bet manau laaabiau skaudes blush2.gif
Atsakyti
vadinasi ne taip darau,kad nesigauna g.gif
gal nuodugniau papaskotu kas naudojasi Veet vaško juostelėmis ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 06 07, 14:18)
doh.gif  doh.gif  nusipirkau ir aš šiand tų Veet vaško juostelių  doh.gif  doh.gif  bandžiau bikinį depiliuoti  doh.gif  doh.gif tai tikrai tik tris plaukus nurovė,o skausmas  blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif ,o kaip lipau ir dabar dar limpu nuo to vaško  doh.gif  doh.gif  žodžiu prasikeikiau ir galiausiai su peiliuku pasidarbavau  cool.gif

Man buvo ta pati situacija doh.gif su tom veet vaško juostelėm. Kojas dar šiaip ne taip nusidepiliavau ,bet jau bikini doh.gif doh.gif doh.gif Niekas man neišėjo,kelis plaukus išrovė,o jau skausmas wacko.gif visa limpanti,pabaigiau su peiliuku doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, vienas klausimėlis... skaitau ir skaitau kaip depiliuojates pas kosmetologes, netgi viską depiliuojates, bet iki galo nesuprantu kas tas 'viskas'? Kažkaip nedrįstu paklausti kosmetologės, kiek jinai ten gali išdepiliuoti... o ir šiaip paklausti nėra pas ka taip tiesiai sviesiai...sad.gif Man rauna nuo viršaus (papilvė), šonai ir šlaunų virsutinę vidinę pusę (ten kur iš maudimuko išlenda). Bet kaip kitur??? Dabar klausimas. Jei jums depiliuoja visus, tai atsiprašant, plaukeliai ten kur pati šik....te irgi šalinami??? na va, kaškaip parašiau... Prašau nesijauokti ir kiek įmanoma rimčiau atsakyti:)
Atsakyti
tai man pats kaifas, kai prie šiknaskylės viskas išdepiliuota, o kosmetologė turėtų ten irgi depiliuoti, nebent klientė nenori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 06 11, 16:13)
Jei jums depiliuoja visus, tai atsiprašant, plaukeliai ten kur pati šik....te irgi šalinami???

Salinami ten, kur kliente pageidauja. As paprasau, kad ir ten nudepiliuotu (vasara visuomet) mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as pažvengiau galvodama kokiais žodžiais jai turėčiau nupasakoti vietą kurią man depiliuoti reikėtu smile.gif O be to, dar kokia čia poza išsirietus kad ta galima būtų kažkaip padaryti mastau.gif Aš tau jau keli metai svajoju ten švariai viska padaryti, nes labai jau užknisa visi tie plaukuotumai... bet va, nežinau ar nepalaikys mane iškrypele kad bandysiu kažka sakyti ir skausmas blink.gif depiliuoju sau tik pažastis, o kojos, juo labiau bikinis, tai tik svajonėse. Man po bikinio depiliacijos dažnai būna kraujosrūvos, kraujas ir šiaip taaaip skauda... o kaip dar daugiau, net viską išsidepiliuoti? Kaip jus? aš žinau kad tas skausmo pojūtis labai individuoalus, bet vis gi, visai nejautrių nebūna...
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 06 11, 16:14)
Na as pažvengiau galvodama kokiais žodžiais jai turėčiau nupasakoti vietą kurią man depiliuoti reikėtu smile.gif O be to, dar kokia čia poza išsirietus kad ta galima būtų kažkaip padaryti  mastau.gif  Aš tau jau keli metai svajoju ten švariai viska padaryti, nes labai jau užknisa visi tie plaukuotumai... bet va, nežinau ar nepalaikys mane iškrypele kad bandysiu kažka sakyti ir skausmas  blink.gif  depiliuoju sau tik pažastis, o kojos, juo labiau bikinis, tai tik svajonėse. Man po bikinio depiliacijos dažnai būna kraujosrūvos, kraujas ir šiaip taaaip skauda... o kaip dar daugiau, net viską išsidepiliuoti? Kaip jus? aš žinau kad tas skausmo pojūtis labai individuoalus, bet vis gi, visai nejautrių nebūna...

Kad toj vietoj kaip tik man beveik neskauda schmoll.gif nepalyginsi su tais plaukeliais,kur pačiam prieky doh.gif
Atsakyti
Kaip tik rytoj ruosiuosi eiti tos nemalonios proceduros atlikti, bet bijau kad neisdrisiu pasakyti: prasyciau ten ir ten... doh.gif kadangi pas ja daznai lankausi ir del kitu dalyku (dazniausiai, nes nepareiginga depiliuotoja esu:) nenoreciau santykiu gadinti... zvengs is manes visas salonas tongue.gif tongue.gif sakys, aha, va ir atsiskleide nuolatine lankytoja blink.gif gal patarsit kur ir kas vilniuje taip drasiai depiliacija daro? busiu labai dekinga smile.gif be to tuoj pilvas bus didelis, o ir vasara jau vos ne ipusejo. Kai prisimenu kaip man 'klomba apskuto' per pirma gimdyma, tai net dabar nepatogu darosi... blush-anim-cl.gif
Atsakyti