Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE (saltrune @ 2004 10 27, 15:05)

Blyn bepigu jums baltapūkėms beplaukėms. man plaukai greičiau želia nei barzda diedui mad.gif

Bet turbut ir ant galvos? Nes paprastai kai jau pas zmogu plaukai geri, tai visur geri... Tada pliusas. Nes lengviau nudepiliuot, negu pridet, kai truksta laugh.gif
Atsakyti
Kur tie "jos kaprizai"?
Noa, gal ir tavo geroji kosmetologe depiliacijom uzsiima?
Atsakyti
Aisku kad uzsiima smile.gif

Tiksliau, nzn ar drieziukus visokiu bikini srity skutineja, bo niekad neprasiau smile.gif Bet depiliuoja vasku tai tikrai - ir nebrangiai smile.gif
Atsakyti
Tai reikia spyrio i uzpakali ir zygiuoti nail.gif
Atsakyti
Pasiskambinau i Sopeno g. Kamvila del bikini depiliacijos kainos, tai pasirodo 28 lt, nors internete parasyta 20lt.Labai daug geru atsiliepimu prisiklausiau is jusu apie Virsuliskiu Kamvila, tai reiks savaitgali ten apsilankyti, nors ji man visai nepakeliui, bet ai... tongue.gif Be to ji ilgiau dirba thumbup.gif Pirma kart eisiu depiliuotis, nejauku truputi, bet reikia :hmKojas, rankas, pazastis-viska susitvarkau pati namuose su depiliatorium, bet vat bikini fear.gif o mano pussesere tai su depiliatorium sau ten sienauja ir sako, kad jai visai neskauda blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 01 lapkričio 2004 - 09:50
QUOTE (PaneleKiausiniene @ 2004 10 29, 19:38)
Kur tie "jos kaprizai"?
Noa, gal ir tavo geroji kosmetologe depiliacijom uzsiima?

Valančiaus 23, ten prie katedros gatvikė.
Atsakyti
o kas kiek laiko jum atauga po depiliacijos vasku? ir kokio ilgio plaukucius atsiauginat, kad jau galima butu depiliuot vasku?

o gal kas bandet lazeriu shalinti plaukus? kokie atsiliepimai?

beje, dar turiu toki klausima. per savo durna galva, kai buvau visai maza dar, i kokia 10lase ejau, prisiklausiau savo klasiokes apsakojimu, kaip jos pamote visur plaukelius su depiliatorium shalina ir kaip graziai atrodo. tai namie grizus, tevo skustuva susiradus, brukstelejau per rankas, kojas, pilva ir aplnik spenelius pasiziureti- kaip gi tas stebuklas atrodo laugh.gif na tai ka, dabar turiu tamsesnius plaukeliuus zeliancius po bambute ir prie speneliu ryskesni plaukeliai auga. Gal patartumet, kaip dabar su jais kovot? smile.gif jau beveik 10 metu praejo nuo to pirmojo eksperimento (aisku, po to eksperimenta jau nori nenori kartojau kelis kartus), bet vat plaukuciai i pukucius, kokie anksciau buvo, nebepavirto smile.gif
Atsakyti
QUOTE (vilkeS @ 2004 11 02, 10:57)
o kas kiek laiko jum atauga po depiliacijos vasku? ir kokio ilgio plaukucius atsiauginat, kad jau galima butu depiliuot vasku?

o gal kas bandet lazeriu shalinti plaukus? kokie atsiliepimai?

Va, vienuose forumuose radau atsiliepimu apie lazerio proceduras

"Cia gal ir ne i tema, bet man jau nusibodo skaityt, kaip visi giria tas lazerines depiliacijas! As apie lazeri esu LABAI blogos nuomones Mano mama salino plaukelius nuo veido. Visos proceduros kainavo apie 3000 litu, ir poveikis tikrai neilgalaikis, tie plaukeliai vis tiek nuolat atauga (nu gal ir ne tie patys, kur jau isdeginti, bet tas procesas vis tiek niekada nesibaigia). Reikia nuolat kartot (bent karta i menesi). Ir ant veido pas mano mamyte tikrai nebuvo daug tu useliu, o tai jei visa kuna (kojas, bikini etc.) depiliuot, tai kiek tai kainuotu Visiskas pravalas"

nuomone ne mano, bet galvojau, gal idomu.Siaip jau manau, kad kiek zmoniu, tiek patyrimu, visiems skirtingai wink.gif
Atsakyti
O ar depiliacija vasku bikini srity neskausminga? Parasykit, gal kas bandet? As tai noreciau, bet bijau kad skaudes ir tempiu guma, neinu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Bonzile @ 2004 11 04, 19:59)
O ar depiliacija vasku bikini srity neskausminga? Parasykit, gal kas bandet? As tai noreciau, bet bijau kad skaudes ir tempiu guma, neinu... sad.gif

Priklauso su kokiu skausmu lyginsi smile.gif Aš mintyse maldavau, kad duotų kokį pagalį įsikąst laugh.gif Šiaip jau man nepatiko rezultatas, bo oda ilgai raudona buvo - nei vaizdo, nei grožio, ypač įvertinant skausmą. Aš antrą kartą neičiau. Geriau jau pincetas ir saviveikla tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (vilkeS @ 2004 11 02, 10:57)

Plaukučiai - kaip porą savaičių po skutimo, nžn kiek čia mm pavertus rolleyes.gif Bent porą savaičių būna ramu.
Atsakyti
na tikrai ranku nedepiliuociau biggrin.gif nera jau ten taip baisu biggrin.gif
Atsakyti