Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Tomulyte @ 2007 07 17, 11:38)
Na va,jau grįžau su visa krūva įspūdžių.Net nežinau nuo ko pradėti.Tai va,sumokėjau už bikini depiliaciją cukraus pasta ir kojų depiliaciją vašku 160 litų.Kažkodėl tikėjausi žymiai daugiau biggrin.gif .Skausmas kaip skausmas,kentėti galima.Labiausiai skaudėjo kai prie "tų" lupyčių depiliavo 4u.gif .Procesas vyksta taip: į ranką paimą gniužulą lipnios karamelės (panašiai kaip kokia guma smile.gif ) tada braukia prieš plauką keletą kartų ir su ta pačia karamele pagal plauką nuplėšia.Viskas vyko labai greitai,dariausi visiškai pilną depiliaciją,tai užtruko kokia 15 min.Dar patiko tas,kad jokių ten kelnaičių popierinių nereikia ir pan.
Kai depiliavo kojas,tai atrodė,kad kutena po bikini depiliacijos lotuliukas.gif .Trumpai tariant,gailiuosi,kad tik dabar išdrysau eiti į grožio saloną.Kiek rūpesčių būtų atkritę cool.gif .

Kokiam salone dareisi, gal kontaktus imestum?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 07 17, 12:55)
Kokiam salone dareisi, gal kontaktus imestum?

SPA centras "Saulėja" Baltų pr. 7A, Kaunas
Kiek žinau,Kaune jie vieninteliai cukraus pasta depiliaciją atlieka.
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2007 07 17, 10:38)
Na va,jau grįžau su visa krūva įspūdžių.Net nežinau nuo ko pradėti.Tai va,sumokėjau už bikini depiliaciją cukraus pasta ir kojų depiliaciją vašku 160 litų.Kažkodėl tikėjausi žymiai daugiau biggrin.gif .Skausmas kaip skausmas,kentėti galima.Labiausiai skaudėjo kai prie "tų" lupyčių depiliavo 4u.gif .Procesas vyksta taip: į ranką paimą gniužulą lipnios karamelės (panašiai kaip kokia guma smile.gif ) tada braukia prieš plauką keletą kartų ir su ta pačia karamele pagal plauką nuplėšia.Viskas vyko labai greitai,dariausi visiškai pilną depiliaciją,tai užtruko kokia 15 min.Dar patiko tas,kad jokių ten kelnaičių popierinių nereikia ir pan.
Kai depiliavo kojas,tai atrodė,kad kutena po bikini depiliacijos lotuliukas.gif .Trumpai tariant,gailiuosi,kad tik dabar išdrysau eiti į grožio saloną.Kiek rūpesčių būtų atkritę cool.gif .

Na tai sveikinu tinkamai pasiruosius karsciams bigsmile.gif Bandysiu Vilniuje uzsirasyti, jei dar ir su trumpais plaukeliais priima. O tai per savo nestuke.gif jau uzpakalines dalies nepasiekiu pati tvarkytis, o depiliuoja mane salone tik is sonu ir priekio... unsure.gif Tai tu dareisi pilna? o kaip reikia, keturiom stoveti? nes kazkokia mamyte buvo nuoroda idejus su brazilisku vaskavimu, tai ten pana keturiom stojosi, kazkaip neisivaizduoju kad pati isdrisciau ta pasiulyti kosmetologei blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 07 17, 15:24)
Na tai sveikinu tinkamai pasiruosius karsciams  bigsmile.gif  Bandysiu Vilniuje uzsirasyti, jei dar ir su trumpais plaukeliais priima. O tai per savo  nestuke.gif  jau uzpakalines dalies nepasiekiu pati tvarkytis, o depiliuoja mane salone tik is sonu ir priekio... unsure.gif  Tai tu dareisi pilna? o kaip reikia, keturiom stoveti? nes kazkokia mamyte buvo nuoroda idejus su brazilisku vaskavimu, tai ten pana keturiom stojosi, kazkaip neisivaizduoju kad pati isdrisciau ta pasiulyti kosmetologei blush2.gif  doh.gif

Keturiom nereikia rolleyes.gif .Atsiguli ant nugaros,o ji pati kažkiek užpakaliuką kilsteli.Nors gal nestuke.gif kitaip vyksta ta procedūra,tikrai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly @ 2007 07 17, 13:24)
Na tai sveikinu tinkamai pasiruosius karsciams  bigsmile.gif  Bandysiu Vilniuje uzsirasyti, jei dar ir su trumpais plaukeliais priima. O tai per savo  nestuke.gif  jau uzpakalines dalies nepasiekiu pati tvarkytis, o depiliuoja mane salone tik is sonu ir priekio... unsure.gif  Tai tu dareisi pilna? o kaip reikia, keturiom stoveti? nes kazkokia mamyte buvo nuoroda idejus su brazilisku vaskavimu, tai ten pana keturiom stojosi, kazkaip neisivaizduoju kad pati isdrisciau ta pasiulyti kosmetologei blush2.gif  doh.gif

Na as pas kosmetologe sonu atsigulu ir puikiai sutwarko man wiska smile.gif kaip tik siandiena su kosmetologe kalbejom...ji sake,kad dauguma moteriskiu mano,kad ten keturiom reik atsistot ax.gif Niu tai kosmetologe sako pabandyk ysiwaizduot,kad ateina siek tiek wyresne moteriske ir as ja statau keturiom doh.gif tikrai nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2007 07 17, 17:08)
Na as pas kosmetologe sonu atsigulu ir puikiai sutwarko man wiska smile.gif kaip tik siandiena su kosmetologe kalbejom...ji sake,kad dauguma moteriskiu mano,kad ten keturiom reik atsistot  ax.gif  Niu tai kosmetologe sako pabandyk ysiwaizduot,kad ateina siek tiek wyresne moteriske ir as ja statau keturiom  doh.gif  tikrai nea smile.gif

Na, bet as apkritai sunkiai isivaizduoju kad nuo uzp...o nudepiliuoja. pati visada ten skusdavau, o paklausti nebuvo pas ka:) na zinot, klausiu drauges, viska viska? o ji man, na nieko is maudimuko neislenda... suprask kaip nori, koks tas maudimukas doh.gif o kiezuvis neapsiversdavo viska savo pasakyti lotuliukas.gif o ir mano kosmetologe viena karta paprasyta tik virsuje palikti labai daug isrove, bet siknuteje (atsiprasau, nezinau kaip cia svelniau pasakyti lotuliukas.gif ) ir zemiau ant tu paciu lupu (oops, ir vel:) irgu paliko. tai vis ir galvojau, kas tas viskas. Tai va, todel ir ant keturiu, galvoju, gal man taip neiprastai skamba, o siaip yra ciki piki...? g.gif tai va eisiu dabar i sarmastyle ir sakysiu, tepk man ten cukrum, kad nieko neliktu:)))
Atsakyti
QUOTE(Justinas @ 2007 07 13, 17:40)
Sake viena pazystama,jog yra depileciniu kremu - uztepi ir nuplauni.plaukiukai nukrenta patys biggrin.gif a gali taip buti? nu gerai butu ;/

Na panasiai, su tokia mentele nubrauki ir nuplauni. Bus viskas parasyta instrukcijoje mirksiukas.gif Svarbu lygiai uztepti ir pasirinkti tinkama, kad neisbertu.
Papildyta:
QUOTE(Tomulyte @ 2007 07 17, 16:48)
Keturiom nereikia rolleyes.gif .Atsiguli ant nugaros,o ji pati kažkiek užpakaliuką kilsteli.Nors gal  nestuke.gif  kitaip vyksta ta procedūra,tikrai nežinau g.gif

Taip mirksiukas.gif , tik ne ant nugaros, o ant pilvo guli , o kosmetologe pati "prieina" ten blush2.gif
Atsakyti
Na panasiai, su tokia mentele nubrauki ir nuplauni. Bus viskas parasyta instrukcijoje  Svarbu lygiai uztepti ir pasirinkti tinkama, kad neisbertu.

Tai dabar žinok kas tinkama,kas ne.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinas @ 2007 07 18, 14:14)
Tai dabar žinok kas tinkama,kas ne..  doh.gif

reikia bandyti, niekad nezinai, ar tiks, pirk jautriai odai, kad ne taip dirgintu.
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2007 07 13, 20:05)
CITATA apie šį būdą:
"Cukrinė pasta  tepama ant odos paviršiaus prieš plauko augimo kryptį, o šalinama pirštais pagal plaukelių augimą. Ši technika netraumuoja plauko svogūnėlio, odos, plaukeliai nelūžinėja, oda apsaugoma nuo jų įaugimo. Metodas idealus tuo, kad toje pačioje vietoje plaukelius galima šalinti keletą kartų. Švelni cukrinė pasta apvelia plaukelius, bet neprilimpa prie gyvų odos ląstelių. Procedūra mažiau skausminga ir netraumuoja odos. Skirtingai nuo depiliacijos vašku metodo, depiliacijai cukraus pasta PANDHY‘S nebūtina atauginti plaukelių. „Kleopatros auksu“ šalinami labai trumpi, taip pat ir įaugę plaukeliai. Cukrinė pasta PANDHY‘S absoliučiai higieniška."

Bet šiuo metodu tik bikini zona,pažastis ir veidą depiliuoja.O kojas teks vašku.Pasiryžau viskam beveik blink.gif

Hm, idomi ta procedura... kazin kiek laiko po tokios depiliacijos galima be rupesciu isgyvent?
As tai epiliuojuos su epiliatorium. Bet kad pati ne visur pasiekiu... manau, reiktu pabandyt ta cukrine pastos depiliacija.
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2007 07 17, 10:38)

Na as dariausi nepilna depiliacija, man nepatare, kai pamate mano pilva tai suabejojo ar verta ten labai draskytis pirma karta lotuliukas.gif Tai kelnaites dave, sake kad prie "tos" angos reikia palikti plaukeliu siek tiek, ne siaip sau jie ten auga, tai ir nesigyncijau... blink.gif Jau kitoje temoje pasisakiau, ar cia isitikinimas, ar koks kitas daiktas, bet atrodo kad maziau skaudejo nei vaskuojantis. Uz nepilna depiliacija sumokejau 80 Lt, bet siaip isrove daug daugiau negu visada man dare, ypac apie ta kita gala kalbant... blush2.gif Va, jei kam idomu, dariausi Sarmastyle Jasinskio g.
Atsakyti
Panos, nu pasakykit, ar laaaaaaaaaaabai baisu ten pirma karta bikinio depiliacijai nueiti buna?????? unsure.gif as niekaip neprisikaupiu verysad.gif cry.gif
Atsakyti