Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Viltiuna @ 2008 01 22, 18:40)
Dar valandele nepraejo kai gryzau is grozio salono, ir ka tikrai nebuvo taip baisu kaip isivaizdavau. Dariausi pilna koju depiliacija medaus vasku ir tikrai viskas super, iki keliu visai neskaudejo, o slaunu srityse skausmas tikrai nesunkiai pakenciamas, tikrai buvo verta, dabar negaliu atsidziaugti savo svelniomis kojelemis thumbup.gif , telieka kitai savaitei butinai prisiversti ir pasidaryti bikinio srities depiliacija  smile.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2008 01 22, 19:26)
na va as JAU po bikinio depiliacijos  tongue.gif  tai su visom smulkmenom butu taip: buvau jasinskio g. pas Oksana lygtais labai malono moteriske pasirode is pirmo zvilgsnio  smile.gif  kabinete kai nusirengi duoda vienkartines kelnaites atsiguli ant kusetes na ir prasideda  4u.gif  as nuejau su savo dredais nes po gimdymo daugiau nesitvarkiau tai ji man su zirklem patrumpino plaukus ir prasidejo  lotuliukas.gif
dariausi su cukrumi  tongue.gif  skausmas savotiskas bet kenteti tai jau tikrai galima taip kai as velavau 10min tai pilnai neisejo kaip as norejau lupytes palikome kitam kartui  smile.gif  viska ji paaiskina kaip kur koja deti labiau skaudejo kai tepe ta cukraus pasta nes tepant plauka traukia na o kai nuplecia tai pokst ir viskas  smile.gif  o kai jau reveli gale tvarke tai reikejo apsisukti ant pilvo tai jau tada tai vos ir neuzmigau muzikyte svelni o skausmo nulis  biggrin.gif tai kad ryzkites  biggrin.gif  aisku kiekvienai skausmas skirtingai juntamas  smile.gif  visom drasoso ir sekmes

saunuoles mergaites!!! thumbup.gif
net drasos daugiau atsiranda, kai tokius atsiliepimus paskaitai ax.gif
dabar net eiti ten nebijosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Baisoka pirma karta, bet paskui rezultatu gali dziaugtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 01 22, 20:26)
na va as JAU po bikinio depiliacijos  tongue.gif  tai su visom smulkmenom butu taip: buvau jasinskio g. pas Oksana lygtais labai malono moteriske pasirode is pirmo zvilgsnio  smile.gif  kabinete kai nusirengi duoda vienkartines kelnaites atsiguli ant kusetes na ir prasideda  4u.gif  as nuejau su savo dredais nes po gimdymo daugiau nesitvarkiau tai ji man su zirklem patrumpino plaukus ir prasidejo  lotuliukas.gif
dariausi su cukrumi  tongue.gif  skausmas savotiskas bet kenteti tai jau tikrai galima taip kai as velavau 10min tai pilnai neisejo kaip as norejau lupytes palikome kitam kartui  smile.gif  viska ji paaiskina kaip kur koja deti labiau skaudejo kai tepe ta cukraus pasta nes tepant plauka traukia na o kai nuplecia tai pokst ir viskas  smile.gif  o kai jau reveli gale tvarke tai reikejo apsisukti ant pilvo tai jau tada tai vos ir neuzmigau muzikyte svelni o skausmo nulis  biggrin.gif tai kad ryzkites  biggrin.gif  aisku kiekvienai skausmas skirtingai juntamas  smile.gif  visom drasoso ir sekmes

Ačiū už tokį padrąsinantį atsiliepimą 4u.gif jau greit baigsiu kauptis šiai "operacijai" ir užsirašysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 01 22, 22:17)
Sveikinu su pirmu kartu  thumbup.gif Labai padrasinantis aprasymas, na kaip tik tos, kuri pati ka tik norejo visa tai suzinoti biggrin.gif Reikes ir man uzsirasyti. O ten kazin savaitgali dirba??  g.gif

del savaitgaliu tai nezinau pasiziurek internete sarmasytle psl beje jasinskio g. kosmetologe nuo 31d eina 2sav atostogu tai siulyciau paskubeti kas nori nes po to reiks atideti 2sav savo pasiruosima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 01 23, 11:41)
del savaitgaliu tai nezinau pasiziurek internete sarmasytle psl beje jasinskio g. kosmetologe nuo 31d eina 2sav atostogu tai siulyciau paskubeti kas nori nes po to reiks atideti 2sav savo pasiruosima  smile.gif

ai... blink.gif užsirašiau rytoj į pavakarę... blink.gif tai dabar gal naktį neužmigsiu blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2008 01 23, 13:04)
ai...  blink.gif  užsirašiau rytoj į pavakarę... blink.gif tai dabar gal naktį neužmigsiu blink.gif  lotuliukas.gif

as ir diena pries galvojau ai viska mesiu ir atsiprasysiu skustuko smile.gif bet ... viskas OK biggrin.gif
Atsakyti
Uzsirasiau sestadieniu thumbup.gif Oj kaip baisu biggrin.gif
Atsakyti
na as irgi ta depiliacija su cukrumi isbandziau. Saulejos salone kaune. Na nzn..man skausmas toks pat kaip su vasku. tikrai ne silpnesnis. truputi sake kad mano plaukuciai per mazi..bet pavyko. siaip grazi muzika groja. bet zinoma malonumas menkas...nes skauda doh.gif na matysiu kada cia uzaugs. kosmetologes klausiau tai sako atauga greiciau su vasku nei su cukrumi..matysim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabile @ 2008 01 23, 23:12)
na as irgi ta depiliacija su cukrumi isbandziau. Saulejos salone kaune. Na nzn..man skausmas toks pat kaip su vasku. tikrai ne silpnesnis. truputi sake kad mano plaukuciai per mazi..bet pavyko. siaip grazi muzika groja. bet zinoma malonumas menkas...nes skauda doh.gif na matysiu kada cia uzaugs. kosmetologes klausiau tai sako atauga greiciau su vasku nei su cukrumi..matysim. biggrin.gif

Kaip kainos Saulejoje?? Ir pas ka dareisi??
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2008 01 24, 09:24)
Kaip kainos Saulejoje?? Ir pas ka dareisi??

hmmm..... ziuriu visos cia jau pasiryzot, o as vis dar.... ax.gif
Atsakyti
Na, ir aš galiu savo įspūdžius parašyt.
"Aš drąsi, aš drąsi" ecc. kartojau sau žingsniuodama į saloną lotuliukas.gif
Pasakysiu trumpai. Skauda. Bet verta thumbup.gif jei jau aš tam pasiryžau (jei jau pati kosmetologė sakė, kad mano labai daug plaukų, ir jie stori, net nesiryžo palikt juostelės, paliko tokį kaip ir trikampiuką blush2.gif ), tai, manau, didžioji dauguma gali tai padaryt, taigi, merginos, PIRMYN! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2008 01 24, 22:40)
manau, didžioji dauguma gali tai padaryt, taigi, merginos, PIRMYN!  mirksiukas.gif

Tikrai gali, svarbiausia - nueiti pirmą kartą, antrą kartą skausmas daaaug mažesnis. Net nustebau, kai pasakė, kad jau viskas - aš vis dar laukiau, kada vėl skaudės kaip pirmą kartą depiliuojant smile.gif
Atsakyti