QUOTE("delfinuke" @ 2008 02 21, 22:53)
ir as susigundziau nueiti pas kosmetologe paskaiciusi forumiuka, nes skusti jau nebegaliu - beria... ir tokie siiurkstus atauga... o kremukai irgi nelabai patinka.. gal mano oda oer jautri... kazin kaip ten su tuo vasku - gal irgi bus per jautru... bijau... gal galit patart kur eiti vln ir kokia kaina mazdaug?
QUOTE(Krapelis @ 2008 02 21, 23:33)
tikrai ne tau vienai bere ir visa kita, man jau irgi igryso, kazkoks vargas. kiek zinau daugeli moteru kankina berimai jau jautrumas dar plaukeliai iauga ir skauda

bandysiu tai ispresti vasko depiliacija. patariu ir tau
QUOTE(SSandrute @ 2008 02 21, 23:45)
na ka,as katik grizau is kosmetologes.prisiskaiciau,kaip cia visoms patinka,tai susigundziau.ir ka galiu pasakyt PRASIKANKINAU.as kantri skausmui,bet vos issedejau!mano plaikai stiprus,vos su pincetu issirauna,net kraujas bega, o dar pasirodo biski per trumpi vaskui

taip ir nepabaigem,dar eisiu 6dieni,kai paaugs

nzn kaip reiks iskentet.siaip skausmas toks dalykas,kad iskart pasimirsta,bet tuo metu...
nedepiliuoja visiskai visko,ta prasme viduj lytiniu lupu,nes vaskas karstas,o ten oda super jautri,plona.
na as vasko nebandziau dar o pora kartu buvau su cukraus pasta depiliavausi visai

nei iauga nei pulinukai

dar koki viena karta su cukrum o po to bandysiu su vasku bus jau gal plaukas silpnesnis ir jus atgailekit ir isbandykit saldziau na nera taip kad neskauda bet

o dar reikia eiti po menesiniu maziau skauda taip kosmetologe sake