Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo salonai

QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 30, 14:45)
Sveiki,
Nejuokaukit su Drakono zenklu , ratu apeikit, ir i ta puse net neziurekit  doh.gif  n atveju zinau , kai sumaldavo gryba jie, ir siaip, nesterilus salonas.

Gal galėtumėt labiau argumentuotai įvardint priežastis, kodėl į Drakono Ženklą neiti?

Ir apskritai, gal bus dar nuomonių, kokie meistrai DŽ dirba ir ar yra kažkokių atsiliepimų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 12 07, 22:25)
Gal galėtumėt labiau argumentuotai įvardint priežastis, kodėl į Drakono Ženklą neiti?

Ir apskritai, gal bus dar nuomonių, kokie meistrai DŽ dirba ir ar yra kažkokių atsiliepimų?  smile.gif

Zinoma 4u.gif
*labai nehigieniskas patalpa, prastai paaiskina kaip priziureti tattoo , neatsako uz tai kas gali atsitikti su tattoo ( t.y. jei nubluks tai jie netaisys nemokamai ( taip mano pazystamam pasake) ir t.t.

O Jus klausiate nes norite ten eiti ? Jei taip kodel ten ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 12 08, 13:49)
Zinoma  4u.gif 
*labai nehigieniskas patalpa, prastai paaiskina kaip priziureti tattoo , neatsako uz tai kas gali atsitikti su tattoo ( t.y. jei nubluks tai jie netaisys nemokamai ( taip mano pazystamam pasake) ir t.t.

O Jus klausiate nes norite ten eiti ? Jei taip kodel ten ?

Tai daugiau higienos, informacijos atžvilgiu apie juos negiamai atsiliepiama, teisingai suprantu? smile.gif O kaip pati tattoo kokybė, ar patenkinti išeina žmonės pačia tattoo, kaip padaryta? g.gif

Aš noriu pirmos tattoo, senai jau, dar neapsisprendžiu, kurioje vietoje, bet įtariu, laikui bėgant bus tose visose vietose, kur noriu biggrin.gif Apie Drakono Ženklą kažkaip nuo seno iš lūpų į lūpas ėjo atsiliepimai, kad viskas ten tvarkoj unsure.gif Ir keista buvo, užėjau paskaityt, o čia tiek neigiamų nuomonių g.gif
Eičiau pas Ramą, bet eilės didelės, o noriu būtent greit, nes žinau, kad vėl užtempsiu ir eilinį kartą nuplauks mano noras.. Na, ne noras galbūt, ne taip išsireiškiau. Sakau, noriu jau labai senai, bet va dabar šovė taip staigiai į galvą, kad noriu dabar ir čia ax.gif

O dėl nublukimo, kodėl meistras turėtų taisyti nemokamai? Ta prasme, nežinau aš visų niaunsų, bet logiškai mąstant tai tik kliento kaltė kartais gali būti, kad tattoo nubluksta, ar ne? Jeigu jis tne tarkim saulėj daug būna, pirtyse, šveičia odą ir pan.. Ar neteisingai aš galvoju? g.gif
Atsakyti
Sveikos visos. smile.gif
Aš jau ne vieni metai audžiu idėją darytis tattoo. Bet tik nesenai 18 suėjo, tėvų sutikimo nebereikia, tai jau ruošiuosi keliauti. Vietą ant kur darysiu - žinau, piešinuko idėją turiu. Dabar renkuosi saloną. Buvau išsirinkus ramas tattoo, bet išgąsdino čia mane pasisakymas, kad atseit ten darytos tattoo, greit blunka blink.gif O tai pardon, kur tada eiti? Į paradizes, drakono ženklus, eit nenoriu. Atsiliepimai negeri o ir iš draugų rekomendacijų nėr. Tai patarkit mielosios, kur eiti? Kur geri meistrai, ilgai laikosi tatto? Man dar būtų aktualu, kad meistras būtų nusiteikęs su manimi ilgai cackintis ir man piešti piešinuką, nes idėja tai tik mano galvoje ir dar neišbaigta, tai piešti reiktų kelis kartus ir manau ne trumpai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 12 23, 18:08)
Sveikos visos.  smile.gif
Aš jau ne vieni metai audžiu idėją darytis tattoo. Bet tik nesenai 18 suėjo, tėvų sutikimo nebereikia, tai jau ruošiuosi keliauti. Vietą ant kur darysiu - žinau, piešinuko idėją turiu. Dabar renkuosi saloną. Buvau išsirinkus ramas tattoo, bet išgąsdino čia mane pasisakymas, kad atseit ten darytos tattoo, greit blunka  blink.gif  O tai pardon, kur tada eiti? Į paradizes, drakono ženklus, eit nenoriu. Atsiliepimai negeri o ir iš draugų rekomendacijų nėr. Tai patarkit mielosios, kur eiti? Kur geri meistrai, ilgai laikosi tatto? Man dar būtų aktualu, kad meistras būtų nusiteikęs su manimi ilgai cackintis ir man piešti piešinuką, nes idėja tai tik mano galvoje ir dar neišbaigta, tai piešti reiktų kelis kartus ir manau ne trumpai  blush2.gif

miestas?
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 12 23, 22:01)

Vilnius smile.gif
Atsakyti
o Kaune kur geriau? 4u.gif
Atsakyti
Labas. Noriu labai, jau subrendau.
Nespalvotos.

Labai reikia rekomendacijos Vilniuje, nors del sito reikalo, jei geras specas ta ir kitur nuvziuociau. Galima rekomendacija?

Noriu kruopstaus darbo, nestandartiniu sprendimu 4u.gif
Atsakyti
Ramas - mano akimis pats geriausias tattoo meistras Vilniuje (jei ne Lietuvoje cool.gif )
Atsakyti
as ir labai jau ilgai svajoju apie tattoo, ir manau pasiryzau ja pasidaryti. girdejau geru atsiliepimu apie Rama. bet norejau paklausti ar jis vilniuje turi salona, ar taip kur namuose daro?? beje jauciu, jog pas ji milziniskos eiles...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 01 06, 15:24)
as ir labai jau ilgai svajoju apie tattoo, ir manau pasiryzau ja pasidaryti. girdejau geru atsiliepimu apie Rama. bet norejau paklausti ar jis vilniuje turi salona, ar taip kur namuose daro?? beje jauciu, jog pas ji milziniskos eiles...? g.gif

Turi salona, ne namie daro. Na, eiles, tai jo.. O jei dar nori tokiu metu, kai visiem norisi, t.y. 5dieniais po darbo ar 6dienais, tai jau teks koki menesi laukt turbut.
As dariau ten pat pas Pauliu. Neturiu jokiu priekaistu,
Atsakyti
Truputuką ne į temą, bet gal kas nori koduko į Drakono ženklą? Galioja visoms paslaugoms, įskaitant tattoo, 25 Lt - vertė 50 Lt. Čia va šita akcija http://www.kiauletau...klas-paslaugoms vieną koduką panaudojau, kito dabar neturiu galimybės, o baigsis vasario 10 d. ax.gif
Atsakyti