QUOTE(Cherry_ @ 2010 12 08, 13:49)
Zinoma
*labai nehigieniskas patalpa, prastai paaiskina kaip priziureti tattoo , neatsako uz tai kas gali atsitikti su tattoo ( t.y. jei nubluks tai jie netaisys nemokamai ( taip mano pazystamam pasake) ir t.t.
O Jus klausiate nes norite ten eiti ? Jei taip kodel ten ?
Tai daugiau higienos, informacijos atžvilgiu apie juos negiamai atsiliepiama, teisingai suprantu?

O kaip pati tattoo kokybė, ar patenkinti išeina žmonės pačia tattoo, kaip padaryta?
Aš noriu pirmos tattoo, senai jau, dar neapsisprendžiu, kurioje vietoje, bet įtariu, laikui bėgant bus tose visose vietose, kur noriu

Apie Drakono Ženklą kažkaip nuo seno iš lūpų į lūpas ėjo atsiliepimai, kad viskas ten tvarkoj

Ir keista buvo, užėjau paskaityt, o čia tiek neigiamų nuomonių
Eičiau pas Ramą, bet eilės didelės, o noriu būtent greit, nes žinau, kad vėl užtempsiu ir eilinį kartą nuplauks mano noras.. Na, ne noras galbūt, ne taip išsireiškiau. Sakau, noriu jau labai senai, bet va dabar šovė taip staigiai į galvą, kad noriu dabar ir čia
O dėl nublukimo, kodėl meistras turėtų taisyti nemokamai? Ta prasme, nežinau aš visų niaunsų, bet logiškai mąstant tai tik kliento kaltė kartais gali būti, kad tattoo nubluksta, ar ne? Jeigu jis tne tarkim saulėj daug būna, pirtyse, šveičia odą ir pan.. Ar neteisingai aš galvoju?