Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnių kainos

Sveikos mamytes, kadangi esu dar naujokė, bet labai noriu pasidalinti mintimis ir patirtimi su jumis, skelbiu tema: sauskelnių kainos. Mano berniukui 4 mėnesiai ir nuo pat pradžių naudojame HUGGIES. Esu labai patenkinta jomis. Šiaip didelė pakuotė jų kainuoja apie 50 Lt (priklausomai nuo parduotuves). Ogi Lenkijoje tos pačios didelės pakuotės kainuoja 35 Lt. Taip , kad mielos mamytes norėdamos sutaupyti pažiūrėkite, gal kas iš draugų, giminių važinėja į komandiruotes Lenkijon ir galėtų Jums parvežti. Mums pasiseke- kas menesį ar du, ten važiuoja brolis, kuris ir parveža po 3 pakuotes. Pliusas - LT nusipirkčiau jų tik 2 už tą kainą. clap.gif
Na o kur jūs mamytės perkate sauskelnes vaikučiams ?
Atsakyti
Mums ir Huggis zaliu parveza thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ar iš kaimynės Lenkijos tongue.gif ?
Atsakyti
Nežinot Libero Lenkuose irgi pigiau?
Atsakyti

eglek, galetum ir kaimynams uzfundyti tu hugiu zaliu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O aš ir nežinojau, reiks užsipršyt g.gif
Atsakyti
O kas mums galetu parvezt? wink.gif
Is musu pazystamu niekas i ten nevaziuoja sad.gif sad.gif
Atsakyti
Prieš pora savaičių bendradarbė važiavo į Suvalkus Lenkijoje. Paprašiau ,kad pažiūrėtų, tai pampersai 7-18kg tokia pati kaina kaip pas mus. Na, keliais centais pigiau 1vnt išeina, o pampers trusikiukai 9-20kg net brangesni nei pas mus.
Atsakyti
Pampersai sake kad vokietijoj pigus, bet tiksliai nezinau, gal cia tik pletkai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kieliuke @ 2004 10 26, 09:17)
Pampersai sake kad vokietijoj pigus, bet tiksliai nezinau, gal cia tik pletkai. wink.gif

Pletkai wink.gif
Buvau su mazium rugsejo men. Vokietijoj ir pirkau ten pampersus, tai tikrai ne kiek ne pigiau, tik kokybe ten geresne siek tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Ar matet/pirkot ,mamytes, Huggies pampersus (melynus) RIMI sia savaite, viena paka perki, kita gauni nemokamai, tai uz 40 Lt 104 sauskelnes iseina...
RIMI savo berods 8m. jubilieju svencia, tai bent jau Savanoriu RIMI Vilniuje, iejus i parduotuve, pagrindiniame take ju konteineris prikrautas (vakarais daznai tuscias buna), netoliese kitos prekes -viena perki antra gauni nemokamai. O va prie pampersu skyriaus kainos kaip visada...
Atsakyti
Del tu akcijiniu Huggies specialiai lekiau i parde, tai net susinervinau, nes pirkus tokius buvau anksciau. Jie mums tokie prastoki pasirode, gal del to ir pigesni - dazniau keisti reikejo ir per sonus leisdavo, tai dienom nesiojom, o nakti Libero.
O del kainu, tai butu smagu, jei sioj temoj skelbtume kokias nuolaidas ar akcijas sauskelnem uzmatot, clap.gif nes moketi 47-50 ir daugiau, labai jau skaudziai iseina. mad.gif O kas kauniskem gali per draugus is lenku uzvezti, irgi pasisakykit, nugi neliktume skolingi. laugh.gif
Atsakyti