Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnių kainos

Kazkaip daug cia kas tas Daily giria g.gif O kur ju yra buve?
Jei kur uzmatysiu, griebsiu sau ir kitoms pasakysiu smile.gif
Atsakyti
mes tai naudojam bambino sauskelnes ir nesiskundziam tongue.gif jos ir pakankamai pigios ir geros 30vnt. kainuoja 14lt. buna maximoje pirkti tiklabai jau greitai jas isperka didesniu dydziu. taupancioms mamytems turetu buti neblogas pasirinkimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Egliukas @ 2004 11 16, 21:28)
O gal matet kur dar buna Daily sauskelniu? Labai patiko ir kaina ir kokybe (labai panasios i Libero, tik dvigubai pigesnes!). thumbup.gif

Panasu, kad Daily dingo is prekybod, as irgi jas naudojau, man jos labai patiko. Dabar radau tokias Napper - atrodo lygiai taip pat kaip tos Daily, bet va viena karta radau zele islindusia pro krastus, o su Daily tokiu bajeriu nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (SiDo @ 2004 11 17, 17:38)
Napper - atrodo lygiai taip pat kaip tos Daily,

kiek jos kainuoja, kur ju yra ir kiek ten vienetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa @ 2004 11 17, 16:12)
kiek jos kainuoja, kur ju yra ir kiek ten vienetu rolleyes.gif

Jos kainuoja 12.99, si savaitgai buvo po 11.99 Maximoje. Midi - 28 vnt, Maxi 24 vnt. Iseina brangiau nei buvo Daily sad.gif

Beje, si svaitgali maciau Nature Maximoj, bet tik 2-5 kg dydi sad.gif
Atsakyti
o ar jos kartai ne salofanines smile.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju "Happy" 5-9kg, kaina 19,82lt už 35vnt, perku Hyper Maximoj. Bandžiau Pampers, Huges, Bambolina, bet jos man pačios geriausios.
Atsakyti
mums irgi Happy sauskelnes labai geros , ir kaina normaliuser posted image
Atsakyti
O as girdejau, kad Happy celofanines... Ar ne taip?
O mes naudojam suskelnes Mazylis, visai neblogos. Kaina 10,89 Lt uz 22 vnt. 5-9kg. Pas jas yra ir is priekio, ir is galo tamprus krastukai, ko pas Pampers'us ne su ziburiu nerasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasaka @ 2004 11 19, 23:09)
O as girdejau, kad Happy celofanines... Ar ne taip?

ne celofanines, jos mums thumbup.gif
Atsakyti
Demesio, kurios naudojat Pampers sauskelnes!

"Senukuose" ju kaina mazesne ~5 Lt (kainuoja ~ 48 Lt uz didziausia poka) blink.gif , nei Rimi ar kt prekybos centruose!!!
Atsakyti
Aciu Viksreli! clap.gif

O mano pastebejimas toks, kad Huggies zali pigiausios Rimi.
Atsakyti