QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2007 02 18, 21:53)
sveikos nors kokia negrazi labai mano mintis,bet ne as viena toookia beda

nz kiek jums metu,bet na seip jau as tai dar jauna esu man dabar 22 metai

gimdziau pries beveik 2 metus

bet ....sako jaunu oda elastinga ne velnio

atrodau baisiai tiesa pries gimdyma svoris kaitaliojosi cia dar kol nebuvau nescia nuo 55 iki 60 kg ugis 172cm ir pilvukas su toookiom strijom dabar ir toooksai nekoks kad baisu

per nestuma priaugau 23kg

pradejau galvoti apie operacija,bet esu baile,vyras is manes juokiasi kad as i pirsta isipjovusi dejuoju kaip ji nupjovusi baime skausmui zodziu labai noreciau pamatyti
ZULJO NUOTRAUKELES PO IR PRIES IR,KAD VISKA PARASYTU SMULKIAI,BUK GERUTE KREIPIUOSI I TAVE PASIDALYK SIA PATIRTIM KITOS IRGI NORI BUTI GRAZIOS
Sveikute,nz su nuotraukom tai tokia situacija,pati as nesifotkinau to savo pilvo,o gydytojas padare daug nuotrauku,tai reiks jo gal paprasyt,o dabartinio pilvuko dar nera tikslo fotkinti,bet po dvieju menesiu padarysiu foto,nes tada bus galutinis rezultatas,bet as pati matau jau kai tvarkausi bamba,kad ner ne vienos strijos jos issipjove.pilvukas tooksai tiesus,kad jau ir buvau pamirsus,jog kadaise ir as toki turejau.Man 28 metai jei ka,tai turbut irgi nelabai sena,bet odos elastingumas toks dalykas,jis pas mane tikrai geras,niekas man 28 metu neduotu,atrodau jaunai,ner rauksliu,bet kai eina kalba apie pilva su strijomis,reik nepamirst,kad ta oda jau nesveika,ji pakeitus savo anatomine sudeti,strijos nesitraukia,jos bala.tampa maziau pastebimos,bet nenyksta.Ir jei ju labai daug,kas buvo pas mane,tai ir susitraukimas pilvo problematiskas,siaip po gimdymo puse metu pilvas pats traukiasi ta prasme anatomiskai,net jei nesportuoji ir nieko nedarai,o po to jau sportas,kremai,bet strijos stabdis tam,nes oda jau striju vietoje yra pakeitusi sandara,o del skausmo,tai sakykim taip.Kiekvieno skausmo skale yra privatus dalykas.Mano gan auksta,as daug skausmo pakenciu,beto nuskausmina ten is kart vos pasiskundi,man po cezario labiau skaudejo,bet cia jau individualu.Mano manymu tokiai operacijai svarbiausias dalykas yra svoris,reik but numetus maksimuma,na gal kokius 5 kilus galima pasilikt ir po operacijos numetimui,nes tada ir efektas didesnis,ir odai pilvuko sveikiau,tai naujajei.Tai va kiek prirasiau.