Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbus mažylis...

apetitas ne nuo siulomu patiekalu priklauso, man rodos ax.gif
as maitinu maze kose is puszaliu buroku, morku , pora minuciu virtu kruopu, net zagsiu paragavus, o maniske valgo po pilna bliuda. net nepasakosiu, kokiais tempais griebama tai, kas skanu wink.gif
is savo kuklios patirties pastebesiu, kad zveriskas apetitas vaikui atsirado nuo laiko, kai pradejom normaliai but lauke- nepriklausomai nuo oro salygu- 3.5- 4 val. migdau kieme, kartais siaip pagulet pusvalandukui isnesu.

pries tai , kai migdydavau lauke 1-2 val. apetitas buvo tikrai mazesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes prie tu nevalganciu doh.gif Iki kokiu 10 menesiu apetitu nesiskunde, nu bet dabar ka nors isiulyt reikia nemazai pastangu doh.gif
Atsakyti
ziuriu ne as viena vargstu del maisto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 24, 18:40)
ziuriu ne as viena vargstu del maisto smile.gif

jau tikrai ne.
man va katik aukle parase, kad gerai pavalge vakariene,. nes skaniai stenges pagamint, tai ramiau pasidare.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 11 24, 20:05)
jau tikrai ne.
man va katik aukle parase, kad gerai pavalge vakariene,. nes skaniai stenges pagamint, tai ramiau pasidare.

as neissivaizduoju kaip reiketu auklei palikt,pati visa diena lakstau su saukstu is paskos
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 24, 20:27)
as neissivaizduoju kaip reiketu auklei palikt,pati visa diena lakstau su saukstu is paskos

mano iki siol labai gerai valge, tik neseniai kazkaip pradejo suktis nuo maisto. o aukle jau tuoj metai bus, kai ja ziuri, tai viska zino.
Atsakyti
QUOTE(reniuks @ 2009 05 16, 16:57)
na geguzes pabaigoj jau svesim antraji gimtadieni.Kraujo tyrimukai labai geri, sveria 14.5 kg ir 94 cm ugio. Is paziuros atrodo gan didutis ir niekas net neitartu , kad turim tokiu bedu su valgymu, labai stiprus fiziskai aktyvus( kartais net per daug). kai palyginu su draugiu vaikuciais , kurie po 9 men. uz ji vyresni tai jokio skirtumo tarp ju, bet tai nieko dar nenusako tokiame amziuje. Gali sustot taip sparciai augt veliau. bet tik man negera as viena tezinau koks jis nevalgiukas is tikruju. ir man sirdy sopa kiekviena diena, kai galvoju, o dar nieko doro nesuvalge ir prasideda maratonas gal nori ta ar ana. galbut ir pati darau klaida , per daznai siulau, gal jis kau suprato , kad maistu gali manipuliuoti ir zaidzia, net nezinau.
mano sesers vaikas buvo toks pat nevalgus ir pieno nuo 8 men. nebegere, tai buvo dar sunkiau, o dabar jam jau 6 metai ir visai nieko vyrukas. Aisku stambus niekada nebus, o ugis tai oohoo. auksciausias klaseje. tikiuosi ir mes isaugsim

sveiki,
na ar susitvarke jus nevalgiukas? maniske irgi turejo toki perioda. Bet pastaruosius 3 menesius tikrai pradejo laabai gerai valgyti smile.gif
Atsakyti
Manasis kai teletabius ziuri, viska valgo:)
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 11 24, 20:48)
mano iki siol labai gerai valge, tik neseniai kazkaip pradejo suktis nuo maisto. o aukle jau tuoj metai bus, kai ja ziuri, tai viska zino.

gerai Jums smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas irgi būna, kad nevalgo. Kalbėjau su daktare - tai sakė, kad svarbu skysčių daug gertų ir kad tai nėra baisu tokio amžiaus vaikui. Neramu, kai nevalgo, bet per prievartą nesukiši...
Atsakyti
su skysciais irgi kaip kada
Atsakyti
Sveikos mamytes..jei tokia tema yra tai labai atsiprasau,nes neradau... verysad.gif turiu problema...mano mazylis kuriam 1 metai ir 4 menesiai 2 savaites nevalgo...per para jis isgeria tik:200 ml pieno,suvalgo puse duonos rieke...IR VISKAS...nieko neisiulau..jei pabandau kokia sriubyte tai klykia ne savo balsu... doh.gif net daviau,,nesveiko'' maisto...tai keptu bulviniu blynu,saldziu kosiu,varskele su tarkuotu sokoladu ir t.t.niekas nepadeda..gydytoja liepe laukti...BET KIEK GALIMA....? unsure.gif bandem ir su zaislais,net su telefonu sudominti,kad tik iseitu pamaitinti...net indus naujus nupirkom..vartojam vitamina C ir zuvu taukus..ir tai nepadeda...nebezinau ka daryti...vaikas i isterija puola kai pamato stalo iranki ar sauksta...net nesuprantu...juk niekada jo neversdavau per prievarta valgyti..bukit geros..patarkit,,,,nes nebezinau ka daryti cry.gif
Papildyta:
per ta greituma daug klaidu padariau...atsiprasau 4u.gif
Atsakyti