Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbus mažylis...

QUOTE(waniliuke @ 2010 05 29, 13:58)
Sveikos Mamytes!Mum 1.5men, jau nebeismanau ka daryti,visai vaikas nevalgo,snd ryte pora varskeciu sukirto ir viskas,visa diena kisu valgyt,purto galva kad nenori ir nieko nevalgo,jau pradejau jaudintis gal kas negerai. Gerem vitaminus Marsieciu sirupa lyg ir pagereja buvo,o dabar ir vel blogai,dar ir sergam labai daznai  Gal ka patarsit ?

g.gif dal dantukai kalti?
Pas mus valgymas tai viska valgo ir gerai,arba galima sakyti visai nieko nevalgo(tai gali testis ir 3 savaites)
I dantukus tikrai yra reakcija,kai serga irgi nevalgo schmoll.gif
Kai kuriems vit.C padeda,Pikovitas
Atsakyti
mums nuo zuvu tauku apetitas zveriskas buna lotuliukas.gif
Atsakyti
buvo ir mums nevalgiadieniai,pagerem ''floradix'' ir pradejo valgyt
Atsakyti
Aš iš proto kartais kraustausi, kai dukrytei užplaukia nevalgadieniai... sad.gif
dantis visus turime, kaip ir žaidžia, aktyvi linksma, bet nevalgo ir taškas. Baramės su ja juodai, ji galėtų vien makaronais, blynais ir saldumynais gyventi.....
Atsakyti
Mano vaikuciams buna tokiu nevalgiadieniu ,bet tas dienas kai nedaug valgo geria daug skysciu ,tai nepergyvenu smile.gif
Atsakyti
Dukrytei 1,4 ir paprastai apetitu nesiskundziam, valgom daug ir daznai biggrin.gif Bet retkarciai uzeina tokie nevalgymo periodai,kai pora dienu beveik nieko nevalgo, nors tada ji labai daug skysciu geria, matyt organizmas taip reikalauja g.gif O toms mamytems kuriu mazyliai daznai ir illgam paskelbia ,,bado streika'' patarciau pacioms daug neeksperimentuoti, o pasitarti su gydytoju: istirs kraujuka, apziures, pades rasti tinkamiausia sprendima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxbum @ 2010 06 02, 10:07)
Dukrytei 1,4 ir paprastai apetitu nesiskundziam, valgom daug ir daznai biggrin.gif  Bet retkarciai uzeina tokie nevalgymo periodai,kai pora dienu beveik nieko nevalgo, nors tada ji labai daug skysciu geria, matyt organizmas taip reikalauja g.gif O toms mamytems kuriu mazyliai daznai ir illgam paskelbia ,,bado streika'' patarciau pacioms daug neeksperimentuoti, o pasitarti su gydytoju: istirs kraujuka, apziures, pades rasti tinkamiausia sprendima  ax.gif

Taip ir padarysim,uzsiregistruosim pas gyditoja,ir bandysim kapstitis is sitos bedos smile.gif
Atsakyti
Maniškis irgi pasidarė nevalgus, tik mėsą l. mėgsta. O jokių jogurtų, varškyčių-nee schmoll.gif Ir mano pieną galėtų čiulpt kas pusę val.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 06 13, 20:29)
Maniškis irgi pasidarė nevalgus, tik mėsą l. mėgsta. O jokių jogurtų, varškyčių-nee schmoll.gif Ir mano pieną galėtų čiulpt kas pusę val.

Ir gerai ,kad nemegsta bigsmile.gif tuose jogurtose ir varskytese tiek hemijos , man atrodo vaikas atsirinka naturalu produkta jusu piena biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergaite 1 m. 4 men. irgi per diena praktiskai nieko nevalgo. Meniu labai skurdus, pusryciam riekele fermetinio surio, kartais jogurto su melynem, pietums virti ryziai arba virti makaronai be nieko, kokie 2-3 saukstai, vakarienei batono riekute ar vel surio. Taip jau maitinasi beveik du menesius, baigiu isproto del tokio nevalgumo iseit, visko pasiulau, bet arba iskatr galva krato ir bega saukdama nuo manes, arba paragauja ir ispjauna viska. Ligi siol dar pati maitinau, tai ramiau buvo, nes vis si ta gaudavo, bet dabar jau 2 sav., kai nebegauna pienuko, tai istisai buteliukas burnoje, kompota verdu arba sulciu duodu, tai jomis ir gyva sakyciau.
Atsakyti
Tik vakar prisiskundziau del nevalgumo, o is ryto atsikele mano mergaite su tooookiu apetitu, kad kirto mano omleta, likau nustebinta blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglelapas @ 2010 06 13, 22:09)
Mano mergaite 1 m. 4 men. irgi per diena praktiskai nieko nevalgo. Meniu labai skurdus, pusryciam riekele fermetinio surio, kartais jogurto su melynem, pietums virti ryziai arba virti makaronai be nieko, kokie 2-3 saukstai, vakarienei batono riekute ar vel surio. Taip jau maitinasi beveik du menesius, baigiu isproto del tokio nevalgumo iseit, visko pasiulau, bet arba iskatr galva krato ir bega saukdama nuo manes, arba paragauja ir ispjauna viska. Ligi siol dar pati maitinau, tai ramiau buvo, nes vis si ta gaudavo, bet dabar jau 2 sav., kai nebegauna pienuko, tai istisai buteliukas burnoje, kompota verdu arba sulciu duodu, tai jomis ir gyva sakyciau.

Taip,jis sotus nuo kompoto, sulciu, juk jose yra cukraus. Pabandykit duot atsigert nesaldintos arbatos, gal tada valgyt truputį pradės
Atsakyti