Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

QUOTE(emmute @ 2007 08 19, 20:10)
o dėl ko pradėjai jas naudot? 4u.gif
gal ypatingai ir nereikėjo g.gif
o ir šiaip, manau, ilgiau reik pagert...

kirpėja patarė...plaukai buvo labai silpni...o pagal jos žodžius nakvišų aliejus turėjo labai padėti...nenuleidžiu labai rankų,vartojų toliau aliejų.
pagerėjus gal bendra savijauta.PMS pasikeitė į gerą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 18, 10:39)
aciu, planavau mamai nupirkti gimtadienio proga. Gal zinote, kur galima jo rasti siek tiek pigiau nei Eurovaistineje?
Kiek laiko Tavo mama gere juos?

kur pigiau nezinau g.gif perka eurovaistinei savaitgali su nuolaida. geria antra pakuote bet dar zada pavartot ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 08 20, 22:41)
kirpėja patarė...plaukai buvo labai silpni...o pagal jos žodžius nakvišų aliejus turėjo labai padėti...nenuleidžiu labai rankų,vartojų toliau aliejų.
pagerėjus gal bendra savijauta.PMS  pasikeitė į gerą drinks_cheers.gif

hmm...dėl plaukų tai nežinau g.gif
aš tai dėl bėrimų smakro srityje ir bendros savijautos (PMS) pradėjau gert ax.gif
bet kuriuo atveju, manau, reik ilgiau pagert 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! 4u.gif As tai naudoju MERZ SPEZIAL DRAGEES vitaminus, tai man tikrai jie labai patinka, o patare man buvusi bendradarbe, jai sake gydytoja odos juos labai gyre,bet kai man patare as ju vis neprisiruosdavau nusipirkti, o viena diena vyrui bevaziuojant i pardt paprasiau kad nupirktu vitaminu nagams,plaukams ir odai, ogi ziuriu parnesa butent tuos kur man rekomendavo tongue.gif tai labiausiai tinka mano nagams db turiu ilgus nagucius(tpu tpu tpu)
Atsakyti
QUOTE(Dianiux @ 2007 08 24, 15:50)
Sveikos mergaites! 4u.gif As tai naudoju MERZ SPEZIAL DRAGEES vitaminus, tai man

kažkada ir aš juos esu naudojus...pradžiai jie man buvo thumbup.gif ,bet su laiku organizmas priprato prie jų ir nebedavė jie jokio gero poveikio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eveneir @ 2007 08 24, 16:15)
kažkada ir aš juos esu naudojus...pradžiai jie man buvo  thumbup.gif ,bet su laiku organizmas  priprato prie jų ir nebedavė jie jokio gero poveikio unsure.gif

tai vat ir patariama juos panaudoti 3men tada menesi padaryti pertrauka ir vel naudoti,gal taip butu buve viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianiux @ 2007 08 24, 15:50)
Sveikos mergaites! 4u.gif As tai naudoju MERZ SPEZIAL DRAGEES vitaminus, tai man tikrai jie labai patinka, o patare man buvusi bendradarbe, jai sake gydytoja odos juos labai gyre,bet kai man patare as ju vis neprisiruosdavau nusipirkti, o viena diena vyrui bevaziuojant i pardt paprasiau kad nupirktu vitaminu nagams,plaukams ir odai, ogi ziuriu parnesa butent tuos kur man rekomendavo tongue.gif tai labiausiai tinka mano nagams db turiu ilgus nagucius(tpu tpu tpu)

-jokio poveikio verysad.gif schmoll.gif
gal jie per silpni man..Teks gryzti prie Futuros Silicio..
Atsakyti
QUOTE(Dianiux @ 2007 08 24, 16:50)

Man ir is pradziu jie buvo thumbup.gif bet poveiki gal po 2 buteliuku pastebejau (man labai slinko plaukai ax.gif ), bet dabar man patys geriausi FUTURA Silica ir odai, ir plaukuciams, ir nagams. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lelinka o nuo futuros kada pamatei rezultatus?sunaudojau jau pakuote bet nieko...
Atsakyti
realiai tai visu tu vitaminu plaukams nagams odai - sudetis identiska, tiek vokisku, tiek lietuvisku, tiek prancuzisku - tik kainos skirias...
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 08 27, 07:26)
realiai tai visu tu vitaminu plaukams nagams odai - sudetis identiska, tiek vokisku, tiek lietuvisku, tiek prancuzisku - tik kainos skirias...

tai kuriu gamintoju pigiausi?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 08 27, 00:19)
Lelinka o nuo futuros kada pamatei rezultatus?sunaudojau jau pakuote bet nieko...

Mazdaug po pakuotes. bet biski kitaip geriau, nei anotacijoj parasyta. vaistininke rekomendavo ispradziu gerti po 2 tabletes 2 kart per diena (is viso 4 tabl., o ne 3 ),nes taip geriant rezultatas greiciau pastebimas. bet as visa pakuote taip sugeriau. ax.gif
nelabai sutinku, kad ju visu sudetis vienoda. vienur vieno elemento daugiau, kitur gali ir nebuti. antra vertus, priklauso nuo tu elementu santykio.
Atsakyti