Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai

as irgi pritariu, kad naturalus produktai zymiai geriau, bet kai karta iskeliau sau tiksla nusipirkti parduotuvej produktu be E.. nusprendziau, kad tai realu, jei produktai isvis be etikeciu. e nera, nes etiketes nera doh.gif lotuliukas.gif tai pamaniau, kad kazin ar dar labiau save numarinsiu smile.gif
Atsakyti
As naudoju nakvisu alieju, tai labai sustiprejo nagai!
Atsakyti
Naudojau Dermavit,nagai pasidarė tvirti,nelūžo ir užaugo ilgi po pirmos pakuotės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos, gal yra bandžiusių ką nors iš Nordic preparatų? Mane sudomino naujausi Christian Bergman papildai, gal yra kurios jau išbandėte? Pvz. odą drėkinantis iš vidaus - Deep dew , Satin system papildai iš natūralių medžiagų. Eisiu šiandien į vaistinę pažiūrėsiu kokios kainos, esu gėrusi vitaminus New Nordic moterims , tai patiko ir tiko.
Atsakyti
Nordic tai tas, kur logotipas Medelis? jei taip, taip man jie labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le soleil @ 2009 03 04, 09:22)
Sveikos visos, gal yra bandžiusių ką nors iš Nordic preparatų? Mane sudomino naujausi Christian Bergman papildai, gal yra kurios jau išbandėte?  Pvz. odą drėkinantis  iš vidaus -  Deep dew , Satin system papildai iš natūralių medžiagų. Eisiu šiandien į vaistinę pažiūrėsiu kokios kainos, esu gėrusi vitaminus New Nordic moterims , tai patiko ir tiko.

user posted image
šitie,ane?
Apie juos viena ausim girdėjau gerus atsiliepimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 02 21, 12:50)
o gal ka nagams is vitaminu pasiulitumet?

na kad sie stiprintu nagucius nepastebejau, nes siuo metu ir pati turiu problemu su jais, po priauginimo labai nusilpe verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ramirėja @ 2009 02 21, 19:57)
O kodėl įdomu nebetiekia?Pamenu paauglystėj pastoviai jas naudodavau rolleyes.gif

man paauglysteje taip pat jie buvo nepakeiciami, bet kad ir dabar dar lenda tos bjaurastys cry.gif as irgi nesuprantu kodel, nes kas svarbiausia, to pacio gamintojo paprastu alaus mieliu ir su vitaminu C pilnos vaistines, o butent su vitaminu A nebetiekia, bent jau mane taip informavo vaistineje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 04 kovo 2009 - 16:09
Klausiau vaistinėje, sakė tokių papildų Lietuvoje dar nėra, o kainytė turėtų būtų nemaža..
Atsakyti
O ka pasiulytumet veido odai, kad spuogeliu sumazetu?
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 03 05, 16:20)
O ka pasiulytumet veido odai, kad spuogeliu sumazetu?

Imedeeną gal g.gif
Atsakyti
o gal kas zinote jei geriant kartu OMEGA 3 6 9 ir NAKVISU ALIEJU organizmui nieko ar cia as jau nusisneku? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana76 @ 2009 03 05, 23:07)
o gal kas zinote jei geriant kartu OMEGA 3 6 9 ir NAKVISU ALIEJU  organizmui nieko ar cia as jau nusisneku?  blush2.gif  4u.gif

As irgi juos kartu ruosiuosi gerti blush2.gif
Atsakyti