QUOTE(doviliushka @ 2007 08 13, 10:07)
as tai tokius ala balandelius darau, kai tingiu tikrus balandelius daryti...

padarau kukulius is farso, kiausinio, ryziu ir prieskoniu... sudedu juos i verdanti vandeni, tada paverdu 5 min. po to dedu bulves, dar paverdu kokias 10 min ir ant virsaus dedu pjausyta kopusta... tada kai netingiu ant virsaus uzdedu tarkuotu
As ir darau sitos balandelius "GREITUS".Tik as viska sluoksniuoju,Kukuliukai -pjaustytas kopustas su morkyte,vel kukuliai-pjaustytas kopustas ir ant virsaus dedu bulve i 4 dalys supjaustyta ,bulves isvirusios vadinasi ir troskinis isitroskynes...O padaza darau miltai,vanduo ir tomatas,i pabaiga uzpilu...
LT sita patekala vadina "Lenkiski balandeliai"
ir skanu jami - jami.
Papildyta:
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 13, 13:23)
Visai idomu as niekada nekepinu, bet kodel nepabandzius kita karta juolab nuo miltu turetu pasidaryti padazas, o klausyk juos vistik troskinti reikia gera pusvalandi, nepradeda nuo miltu svilt?
As dedu "dugneli" i puodo dugna,jis toks gelezinis su skylutemis jis ir neleidzia prisvilty.As ant virsaus dedu bulves,kai jos isvirusios,tai ir balandeliai gatavi.Man skaniau kai vienam puode kartu troskinasi ir balandeliai ir bulves.
Ir dar sukant -vyniojant mesa i lapa as nupjaunu aisku nekiaurai,bet ta vadinama lapo "stubura" man tada graziai susivinioja pats lapas.O ryizius as dedu pusiau virtus,ipili vandens kad apsemtu uzverdu ir palieku isbrinkty,atsala ir i mesa keliauje....