Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(doviliushka @ 2007 08 13, 21:35)
cia downtown'e ar Alsip'e kur turgus yra?

tas Alsip"e.Prie 294 greitkelis ir 127 gatve i rytus imti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 14 rugpjūčio 2007 - 04:47
QUOTE(balselys @ 2007 08 13, 20:44)
tas Alsip"e.Prie 294 greitkelis ir 127 gatve i rytus imti...

zinau, aciu smile.gif
reiks gal nuvaziuoti kada...
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 08 12, 23:10)
Sudominot su balandeliais.... as irgi niekada ju negaminus ir teisybe pasakius nelabai megdavau, ir paskutini karta valgiau seniai jau labai,  bet dabar visai uzsimaniau,tik as daugiau klausimu turiu:

biggrin.gif wow, kokie geri klausimeliai thumbup.gif ir kiek geru aiskiu atsakymu bigsmile.gif dabar jau taip uzsimaniau balandeliu, kad reiks kuria diena uzsiimt ju gamyba, tereikia tik laisva diena gauti ir nelekti "laukais" hihihi.gif

QUOTE(Foggy @ 2007 08 13, 00:12)
1.As tai daznai tingiu terliotis su karstu vandeniu, tai idedu kopusta i mikrobangine
6.Balandelius i puoda dedu ant to steamer'io, i dugna pripilu vandenuko, tai kai viskas susimaiso (vandenukas su sviestuku, pomidoru tyre, skystimuku is mesytes, morkytem, gaunasi toks skanus padaziukas. Kol neturejau steamer'io, i puoda dedavau tokias groteles

1. mikrobange tai ir man gerai skamba, kaip tinginei.... blush2.gif plius, as net tokio didelio puodo namie neturiu, i kuri butu galima kopusta ideti.... rolleyes.gif aciu uz ideja 4u.gif
6. man ir tas steamer'is gundanciai skamba, nes as ir megstu turbut labiau ant garu troskintus balandelius, nei "mirkusius" skystyje per daug... g.gif

Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2007 08 13, 19:34)
Vacia,tas daiktas jo saitas
http://www.ikea.com/...oducts/90112531
tik maniskis nupjove kojales apacios,tada reik didelio puodo,o tie sparneliai lankstosi gali deti i bet koki poda,ir nera tos rankenos per viduri pasmane,jis primena  liaudiskai tariant "durslek" nukostuva,ar kaip cia pavadinus....
Papildyta:

Dekui 4u.gif . As sedejau ir galvojau kokios ten groteles, o cia visai paprastos, as net ir turiu jas doh.gif . Rosse uz $3 pirkau thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 13, 23:07)
Dekui  4u.gif . As sedejau ir galvojau kokios ten groteles, o cia visai paprastos, as net ir turiu jas doh.gif . Rosse uz $3 pirkau  thumbup.gif .

Nuva turi gera daikta ir nezinai,kur panaudoti...
Gal kartojosiu,gal kazkas siule si receptuka greitu cebureku....
Mesa malta,(as naudoju kiauliuko mesa),svogunas,prieskonei,gretine ir vandens.Mase gaunasi skistika gaunasi.Nusiperku tortyliu idedu mesa,apspaudziu,ir i keptuve ikaitinto aliejaus. thumbup.gif
Musu seimai patinka kai tingiu pasinaudoti Odes receptu.
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 13, 18:23)
As irgi morkom dugna iskloju, biski pritruakia nieko baisaus, bet kad prisviltu tai taip nera buve.

Man irgi neprisvyla, tik as sakau turiu omeny kaip su miltais apkepini tai automatiskai ta spadazas tirsteja ir tada jau sviltu, nes kai guliasa darau as dedu miltu, bet jau gale baigianti stroskinti tiesiog ismausau truputeli vandenyje ir supilu dar patroskinu tada super, bet jei nuo pat pradziu sudeciau miltus jei bohu susviltu ten apacia kol issitroskintu ta sguliasas, todel pamaniau del balandeliu turetu buti tas pats, bet jei kloja dugneli tada kita kalba mirksiukas.gif
QUOTE(balselys @ 2007 08 13, 20:34)

Nava ir as toki turiu(jauciu greiciau turejau) bet net galvon nesove kad naudoti tinkamas tokeim dalykam nes cia kaip steameris doh.gif o as jauciu ji ismeciau kaip krausciausi, bus proga nauja nusipirkt.

Siandien pas mane balandeliai biggrin.gif tiek issinekejot ka dnet ir as uzsinorejau, jau kopustas beveik apvire tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2007 08 14, 04:14)
Mesa malta,(as naudoju kiauliuko mesa),svogunas,prieskonei,gretine ir vandens.Mase gaunasi skistika gaunasi.Nusiperku tortyliu idedu mesa,apspaudziu,ir i keptuve ikaitinto aliejaus. thumbup.gif

O as vakar taip uzsimaniau" bureku", bet tiek daug terliones su jais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2007 08 13, 21:14)

Nu zinau kur panaudoti. Naudoju darzovems ir kartasi zuviai. Dazniaiusiai darzovems. Tik va niekada balandeliu taip niekas pas mus nedare, tai net ir nesugalvociau pati doh.gif .

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 14, 10:40)
Man irgi neprisvyla, tik as sakau turiu omeny kaip su miltais apkepini tai automatiskai ta spadazas tirsteja ir tada jau sviltu, nes kai guliasa darau as dedu miltu, bet jau gale baigianti stroskinti tiesiog ismausau truputeli vandenyje ir supilu dar patroskinu tada super, bet jei nuo pat pradziu sudeciau miltus jei bohu susviltu ten apacia kol issitroskintu ta sguliasas, todel pamaniau del balandeliu turetu buti tas pats, bet jei kloja dugneli tada kita kalba  mirksiukas.gif

Nava ir as toki turiu(jauciu greiciau turejau) bet net galvon nesove kad naudoti tinkamas tokeim dalykam nes cia kaip steameris  doh.gif  o as jauciu ji ismeciau kaip krausciausi, bus proga nauja nusipirkt.

Siandien pas mane balandeliai  biggrin.gif  tiek issinekejot ka dnet ir as uzsinorejau, jau kopustas beveik apvire  tongue.gif

drinks_cheers.gif man irgi nesautu. Ant dezutes juk parasyta, steameris ir darzoves jame nupiestos lotuliukas.gif . Man kaip tikrai blondinei reikia paraidziui, kad butu isaiskinta. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As vakar padariau juos, bet kaip visada su morkom ant dugno thumbup.gif , siadnien vyras damusineja biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu cia balandeliu savaite prasidejo pas uzsienio mamytes:)) reiks ir man sukonstruoti kuria diena biggrin.gif

o vakar pabandziau daryti berods Maya'os zuvies kotletukus, kur su bulvem reikia maisyti. Na vyras sake, kad jam skanu, bet siaip tai man jie tikrai nesigavo... g.gif pries darydama net nepagalvojau, kad jie gali nesigauti ax.gif ax.gif viskas taip paprasta atrode, bet nezinau, ka as ten blogai padariau... gal bulviu buvo per daug... man tik pradejus kepti tos bulves pradejo leistis, tai is graziu kotletuku gavosi blyniukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 14, 14:27)
drinks_cheers.gif man irgi nesautu. Ant dezutes juk parasyta, steameris ir darzoves jame nupiestos  lotuliukas.gif .

Ir as toki turiu, bet irgi tik darzovem steaminti, t.y. green beans, nes kitokiu darzoviu nemegstu ax.gif Kartais pagalvoju, kad noresiu leliai savo duoti darzoviu, bet kaip as jas prisiversiu padaryti tai nezinau, kai pati tik pomidorus , agurkus, green beens ir koputsus valgau doh.gif

O as einu dabar "greitus ceburekus" daryti, nes grizdama pamirsau kopusta nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 08 14, 19:15)
O as einu dabar  "greitus ceburekus" daryti, nes grizdama pamirsau kopusta nusipirkti  doh.gif

atvesk kita penktadieni ir tau padarysiu balandziu,nes setad,bus sveciu sakiau reiks padaryti balandziu....Nes su sveciais susitiksim prie ezero Micigano,o poto pas mane,tai sakiau,kad tik pasildyti...
Tai ar viena poda daryti ar du vienas ir tas pats man.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2007 08 14, 15:17)
Ziuriu cia balandeliu savaite prasidejo pas uzsienio mamytes:)) reiks ir man sukonstruoti kuria diena biggrin.gif

o vakar pabandziau daryti berods Maya'os zuvies kotletukus, kur su bulvem reikia maisyti. Na vyras sake, kad jam skanu, bet siaip tai man jie tikrai nesigavo...  g.gif pries darydama net nepagalvojau, kad jie gali nesigauti ax.gif  ax.gif viskas taip paprasta atrode, bet nezinau, ka as ten blogai padariau... gal bulviu buvo per daug... man tik pradejus kepti tos bulves pradejo leistis, tai is graziu kotletuku gavosi blyniukai doh.gif

Jei turesiu laiko lasivesnio ryt pasiziuresiu ko kiek tikslai reikia ir surasysiu. Siaip gal bulviu per daug buvo, arba zuvies gal gerai nenusausinai isvyrus. reikejo sauksta krakmolo imesti kai pamatei jog byra. arba aliejaus maziau pilti i keptuve.

QUOTE(pupa999 @ 2007 08 14, 17:15)
Ir as toki turiu, bet irgi tik darzovem steaminti, t.y. green beans, nes kitokiu darzoviu nemegstu  ax.gif  Kartais pagalvoju, kad noresiu leliai savo duoti darzoviu, bet kaip as jas prisiversiu padaryti tai nezinau, kai pati tik pomidorus , agurkus, green beens ir koputsus valgau  doh.gif

O as einu dabar  "greitus ceburekus" daryti, nes grizdama pamirsau kopusta nusipirkti  doh.gif

Tai nepergyvenk del tu darzoviu, kokias tu valgai tokias ir lelia valgys. Be to pradzioje tai is indeliu gi vistiek davinesi, tai ten vien darzoves. Nors manisksi tik morkas, ir sweet potatoe valge, nuo zirniu ir pupu purtesi, paskui as pati paragavau irgi susipurciau, daugiau ir nepirkau tongue.gif .
Atsakyti