QUOTE(balselys @ 2007 08 13, 21:14)
Nuva turi gera daikta ir nezinai,kur panaudoti...
Gal kartojosiu,gal kazkas siule si receptuka greitu cebureku....
Mesa malta,(as naudoju kiauliuko mesa),svogunas,prieskonei,gretine ir vandens.Mase gaunasi skistika gaunasi.Nusiperku tortyliu idedu mesa,apspaudziu,ir i keptuve ikaitinto aliejaus.
Musu seimai patinka kai tingiu pasinaudoti Odes receptu.
Nu zinau kur panaudoti. Naudoju darzovems ir kartasi zuviai. Dazniaiusiai darzovems. Tik va niekada balandeliu taip niekas pas mus nedare, tai net ir nesugalvociau pati

.
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 14, 10:40)
Man irgi neprisvyla, tik as sakau turiu omeny kaip su miltais apkepini tai automatiskai ta spadazas tirsteja ir tada jau sviltu, nes kai guliasa darau as dedu miltu, bet jau gale baigianti stroskinti tiesiog ismausau truputeli vandenyje ir supilu dar patroskinu tada super, bet jei nuo pat pradziu sudeciau miltus jei bohu susviltu ten apacia kol issitroskintu ta sguliasas, todel pamaniau del balandeliu turetu buti tas pats, bet jei kloja dugneli tada kita kalba
Nava ir as toki turiu(jauciu greiciau turejau) bet net galvon nesove kad naudoti tinkamas tokeim dalykam nes cia kaip steameris

o as jauciu ji ismeciau kaip krausciausi, bus proga nauja nusipirkt.
Siandien pas mane balandeliai

tiek issinekejot ka dnet ir as uzsinorejau, jau kopustas beveik apvire

man irgi nesautu. Ant dezutes juk parasyta, steameris ir darzoves jame nupiestos

. Man kaip tikrai blondinei reikia paraidziui, kad butu isaiskinta.
As vakar padariau juos, bet kaip visada su morkom ant dugno

, siadnien vyras damusineja
The beauty of Grace is that it makes life not fair!