kartu jau 13metu ,auginam du nuostabius berniukus
Aš - Mergelė, Jis - Žuvys.
QUOTE(Avokado @ 2006 12 28, 00:32)
Tai taip, patenka i priesingu zenklu ketverta- Mergele, Zuvys, Dvynys ir Saulys- nesuderinami tarpusavy
Nors kita vertus, girdejau, kad priesingi zenklai gali buti arba geriausi draugai arba didziausi priesai
Nors kita vertus, girdejau, kad priesingi zenklai gali buti arba geriausi draugai arba didziausi priesai
Aš - Žuvys, vyras - Mergelė. kai tik pradėjom draugauti (senais gerais laikai, o Dieve, negi aš jau tokia sena
Aš tris metus draugavau ir gyvenau su mergele, tai TIKRAI tie zodiakai tiesą sako, kad su mergelėmis žuvims nepakeliui, bet VISIŠKAI nepakeliui. Tėtis mano mergelė, sesuo taip pat, tai mes bendro sprendimo niekad nepriimam, ir kardinaliai skiriasi pomėgiai, nuomonės ir apskritai viskas
.
Aišku, būna išimčių. Bet tiems žmonėms pavydžiu kantrybės ir aukojimosi dėl santykių.
Aišku, būna išimčių. Bet tiems žmonėms pavydžiu kantrybės ir aukojimosi dėl santykių.
QUOTE(String @ 2013 07 02, 12:13)
o minusai, kokie, kurie budingi mergelem-vyrams?
As esu zuvis, bet mergeliu tiesiog negaliu pakesti! Buna taip, kad susipazystu su kokiu zmogum, bendrauju ir jauciu, kad jis mane erzina( tada mintyse pagalvoju ar tik nebus mergele?) pakalusiu ir visada sulaukiu atsakymo, kad mergele
Zodziu man su mergeliu vyru atstovais tikrai nepakeliui!