Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai

Forget, Katu, Neandartaliete ir handmade_natalja labai idomus atvirukai, ir techika skirtinga, saunuoles!!! clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2010 05 27, 09:11)
Forget, Katu, Neandartaliete ir handmade_natalja labai idomus atvirukai, ir techika skirtinga, saunuoles!!!  clap_1.gif

aciu, labai malonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2010 05 27, 01:11)
Forget, Katu, Neandartaliete ir handmade_natalja labai idomus atvirukai, ir techika skirtinga, saunuoles!!!  clap_1.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif

Iš tiesų daug darau, įvairiom technikom, bet tik dabar pradedu fotografuoti...
Atsakyti
Pasirodysiu, ką tėčio dienai sumeistravau ax.gif :

čia:

ir čia:

Deja, nuotraukos URL baigiasi skaičiukais, todėl neleidžia čia įkelti normaliai, kad matytusi verysad.gif

O ką Jūs tėveliams gražaus turit sumeistravusios???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varla: 28 gegužės 2010 - 10:20
QUOTE(varla @ 2010 05 28, 11:15)
Pasirodysiu, ką tėčio dienai sumeistravau  ax.gif :

čia:

ir čia:

Deja, nuotraukos URL baigiasi skaičiukais, todėl neleidžia čia įkelti normaliai, kad matytusi  verysad.gif

labai gražios atvirutės thumbup.gif thumbup.gif , tokios tvarkingos, išbaigtos, vyriškos
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 05 28, 11:48)
labai gražios atvirutės thumbup.gif  thumbup.gif , tokios tvarkingos, išbaigtos, vyriškos

Dėkui blush2.gif stengiausi, tik kad sunku su tais vyrais, žinau, bent jau maniškis vis tiek bent keletą pastabų dėl patobulinimo turės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 05 28, 12:15)

čia:

ir čia:

Deja, nuotraukos URL baigiasi skaičiukais, todėl neleidžia čia įkelti normaliai, kad matytusi  verysad.gif

abai grazios Jusu atvirutes. o as nedariau tevams jokiu atviruciu sad.gif kazkaip jie to nelebai vertina smile.gif bet buvau kazkada padarius atvirute draugui
user posted image
user posted image
Papildyta:
gal ne taip parasiau. tevams, tai reiskia savo tevui ir vyro tevui smile.gif o tevams savo ir vyro dariau savo rabkom ir labuma ir nuotrauku remelius smile.gif

mergaites, ka Jus dar darot savo rankom is popieriaus, isskyrus atvirukus?
Papildyta:
QUOTE(handmade_natalja @ 2010 05 31, 18:08)
abai grazios Jusu atvirutes. o as nedariau tevams jokiu atviruciu sad.gif kazkaip jie to nelebai vertina smile.gif bet buvau kazkada padarius atvirute draugui
user posted image
user posted image
Papildyta:
gal ne taip parasiau. tevams, tai reiskia savo tevui ir vyro tevui smile.gif o tevams savo ir vyro dariau savo rankom ir albuma ir nuotrauku remelius smile.gif

Papildyta:
[quote=handmade_natalja,2010 05 31, 18:09]
user posted image
user posted image
Papildyta:
gal ne taip parasiau. tevams, tai reiskia savo tevui ir vyro tevui smile.gif o tevams savo ir vyro dariau savo rankom ir albuma ir nuotrauku remelius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 05 28, 04:15)

Labai grazus darbeliai - man patinka, kurie buna neperkrauti wink.gif

As siandien pabaigiau daryt atviruka, kuri pirma dariau vien is popieriaus (be siuvinuko). Foto nekokybiska, bet esme gal matysis:

user posted image

Atsakyti
thumbup.gif Labai dailutis thumbup.gif
Man labai patinka tokie iš kvadračiukų, turiu prisikaupus idėjų, laukia nesulaukia jos, kada atsiras laiko įgyvendinti biggrin.gif
Jeigu tokia šventė kada nors bus, būtinai pasirodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 06 07, 22:46)
thumbup.gif  Labai dailutis  thumbup.gif
Man labai patinka tokie iš kvadračiukų, turiu prisikaupus idėjų, laukia nesulaukia jos, kada atsiras laiko įgyvendinti  biggrin.gif
Jeigu tokia šventė kada nors bus, būtinai pasirodysiu  biggrin.gif

Lauksim tų švenčių tada wink.gif
Bandau kažką tėvo dienai sumeistraut - geriau vėliau, negu niekad, be to, ji pas mus 20 dieną švenčiama, tai kaip ir turiu antrą šansą doh.gif blush2.gif

Gal žinot kur nors pamokėles, kaip iš kaspino surišt banduką? ne iš popierinio, bet medžiaginio...
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 06 08, 06:30)
Gal žinot kur nors pamokėles, kaip iš kaspino surišt banduką? ne iš popierinio, bet medžiaginio...

Oi pažiūrėk youtube, neperseniausiai pati to ieškojau ir labai gerų vaizdo klipų buvau radus, bet neišsisaugojau ateičiai verysad.gif
Atsakyti