handmade_natalja , man labai patiko tavo atvirukas
QUOTE(Katu @ 2010 07 08, 00:42)
Labai gražus
O pagal kokį pvz? Man tiesiog įdomu, kaip atrodo originalas, kuris įkvėpė tokiam grožiui sukurti
QUOTE(varla @ 2010 07 08, 06:12)
Labai gražus
O pagal kokį pvz? Man tiesiog įdomu, kaip atrodo originalas, kuris įkvėpė tokiam grožiui sukurti
Is kazkokios knygos dariau. Pabandysiu atrast arba perfotografuot. Originalas tikrai panasus, tik pati atvirute pagrindine buvo alyvine (as emiau melyna, neturejau kitos) ir kaspinukas ten berods "sagutinis". Nu ir, kas be ko, ten balioneliai ispjauti su apskritimu peiliuku, o as karpiau kreivai sleivai zirklem
Va, lyg ir radau ta knygute Atvirutes ir dovaneliu vyniojimas
Kur pacios knygos foto, virsuj yra mygtukas "look inside". Paspauskit ji, tada rodyklem i desine "perverskit" knyga, po kokiu 6 pls (kur turinys) bus ta atvirute virsuj desinej, tiesa, mazyte, bet kazkas vis tiek matosi
As daugeli atviruciu darau is knygu pavyzdziu. Jei kazkas tikrai domins, rasykit, nufotografuosiu puslapius
QUOTE(Katu @ 2010 07 08, 16:50)
Is kazkokios knygos dariau.
...
Kur pacios knygos foto, virsuj yra mygtukas "look inside". Paspauskit ji, tada rodyklem i desine "perverskit" knyga, po kokiu 6 pls (kur turinys) bus ta atvirute virsuj desinej, tiesa, mazyte, bet kazkas vis tiek matosi
...
...
...
Geras, nežinojau, kad yra galimybė internete pasižvalgyt po knygas jų dar nenusipirkus
QUOTE(varla @ 2010 07 09, 05:13)
Geras, nežinojau, kad yra galimybė internete pasižvalgyt po knygas jų dar nenusipirkus
Aišku, geriausių dalykų tai jau ten neparodys, bet vis šis tas kris į akį 
Nors kuo būsiu naudinga - apšviesiu naujom galimybėm
Šiaip berods ir lietuviškos leidyklos (nepamenu, kuri tiksliai, gal almalitera ar kokiam knygu klube) irgi leidžia "pavartyt" kai kurias naujas knygas.
Dar iš tos knygos nužiūrėjau atvirutę su karoliukais-gėlytėm (kur ant viršelio pati dešininė). Užsisakiau karoliukų, kai gausiu, butinai padarysiu ir pasirodysiu
Šiaip užsisakiau nemažai knygų, bet pati pačiausia man tik viena - jos atvirutės ypatingos, aš vien į jas žiūrint pailsiu, būtent šita
Atrodo maždaug taip:

O šiaip po operacijos dar vis nelabai galiu daug judėt, tad vis vartau knygas/žurnalus, vis galvoju, kam kokią atvirutę kokia proga padaryt ir daug daug veriu karoliukų
Labai labai gražu
Žinau šitas dėžutes, tik vis nepribręsta reikalas tokios pagaminti
Žinau šitas dėžutes, tik vis nepribręsta reikalas tokios pagaminti
QUOTE(remini @ 2010 07 10, 01:08)
Labai gražiai atrodo, pirmą kartą tokią matau
Keletas mano dar nerodytų suknyčių:

Varla, Jūsų atvirutės su drugeliais nuostabios
.
O suknutės čia dvipusės? ir tos rožinės spalvos popierius viengubas ar klijuotas ar tik kaspinėlis laiko? Iš karto, ačiū už atsakymą.
O suknutės čia dvipusės? ir tos rožinės spalvos popierius viengubas ar klijuotas ar tik kaspinėlis laiko? Iš karto, ačiū už atsakymą.
QUOTE(varla @ 2010 07 14, 07:59)
Keletas mano dar nerodytų suknyčių:
Labai simpatiškos
beje, tas drugelis tai man vis dar spanuojas
Aš vakar pabaigiau siuvinėt, tai sukonstravau sesei ir dar vieną šiaip:

Siuvinukas iš arčiau

Iš arčiau "gėlynėlis":