Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai

handmade_natalja , man labai patiko tavo atvirukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 07 08, 00:42)
Šiandien sukonstravau sesės mergytės gimtadieniui atviruką.
..

Labai gražus thumbup.gif
O pagal kokį pvz? Man tiesiog įdomu, kaip atrodo originalas, kuris įkvėpė tokiam grožiui sukurti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 07 08, 06:12)
Labai gražus thumbup.gif
O pagal kokį pvz?  Man tiesiog įdomu, kaip atrodo originalas, kuris įkvėpė tokiam grožiui sukurti  wub.gif

Is kazkokios knygos dariau. Pabandysiu atrast arba perfotografuot. Originalas tikrai panasus, tik pati atvirute pagrindine buvo alyvine (as emiau melyna, neturejau kitos) ir kaspinukas ten berods "sagutinis". Nu ir, kas be ko, ten balioneliai ispjauti su apskritimu peiliuku, o as karpiau kreivai sleivai zirklem biggrin.gif

Va, lyg ir radau ta knygute Atvirutes ir dovaneliu vyniojimas

Kur pacios knygos foto, virsuj yra mygtukas "look inside". Paspauskit ji, tada rodyklem i desine "perverskit" knyga, po kokiu 6 pls (kur turinys) bus ta atvirute virsuj desinej, tiesa, mazyte, bet kazkas vis tiek matosi smile.gif

As daugeli atviruciu darau is knygu pavyzdziu. Jei kazkas tikrai domins, rasykit, nufotografuosiu puslapius biggrin.gif
Atsakyti
aciu Jums labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 07 08, 16:50)
Is kazkokios knygos dariau.
...
Kur pacios knygos foto, virsuj yra mygtukas "look inside". Paspauskit ji, tada rodyklem i desine "perverskit" knyga, po kokiu 6 pls (kur turinys) bus ta atvirute virsuj desinej, tiesa, mazyte, bet kazkas vis tiek matosi smile.gif
...

Geras, nežinojau, kad yra galimybė internete pasižvalgyt po knygas jų dar nenusipirkus thumbup.gif Aišku, geriausių dalykų tai jau ten neparodys, bet vis šis tas kris į akį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 07 09, 05:13)
Geras, nežinojau, kad yra galimybė internete pasižvalgyt po knygas jų dar nenusipirkus  thumbup.gif  Aišku, geriausių dalykų tai jau ten neparodys, bet vis šis tas kris į akį  biggrin.gif

Nors kuo būsiu naudinga - apšviesiu naujom galimybėm tongue.gif
Šiaip berods ir lietuviškos leidyklos (nepamenu, kuri tiksliai, gal almalitera ar kokiam knygu klube) irgi leidžia "pavartyt" kai kurias naujas knygas.
Dar iš tos knygos nužiūrėjau atvirutę su karoliukais-gėlytėm (kur ant viršelio pati dešininė). Užsisakiau karoliukų, kai gausiu, butinai padarysiu ir pasirodysiu smile.gif
Šiaip užsisakiau nemažai knygų, bet pati pačiausia man tik viena - jos atvirutės ypatingos, aš vien į jas žiūrint pailsiu, būtent šita smile.gif O šiaip labai patinka žurnalas "Cardmaking", berods, jis iš UK, tad tikrai brangus, gal Lietuvoj net pigiau būtų
Atrodo maždaug taip:

user posted image

O šiaip po operacijos dar vis nelabai galiu daug judėt, tad vis vartau knygas/žurnalus, vis galvoju, kam kokią atvirutę kokia proga padaryt ir daug daug veriu karoliukų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 10 liepos 2010 - 05:41
prisižiūrėjau jūsų grožių wub.gif labai šauniai darbuojatės wub.gif
o štai mano darbelis
user posted image
daugiau nuotraukyčių čia 4u.gif
Atsakyti
Labai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Žinau šitas dėžutes, tik vis nepribręsta reikalas tokios pagaminti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 07 10, 01:08)
prisižiūrėjau jūsų grožių  wub.gif  labai šauniai darbuojatės  wub.gif
o štai mano darbelis

Labai gražiai atrodo, pirmą kartą tokią matau thumbup.gif
Atsakyti
Keletas mano dar nerodytų suknyčių:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Varla, Jūsų atvirutės su drugeliais nuostabios smile.gif.
O suknutės čia dvipusės? ir tos rožinės spalvos popierius viengubas ar klijuotas ar tik kaspinėlis laiko? Iš karto, ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2010 07 14, 07:59)
Keletas mano dar nerodytų suknyčių:

Labai simpatiškos thumbup.gif O kokia jų paskirtis? Sveikinimo atvirutės ar kokie pakvietimai, padėkos atv. ar pan.?

beje, tas drugelis tai man vis dar spanuojas biggrin.gif Jei ne paslaptis, kokios firmos čia skylamušis (punsh'as)? Šiandien visur ieškojau, ir Fiskarso, ir MS, ir kitų firmų, nieko panašaus neužmačiau biggrin.gif

Aš vakar pabaigiau siuvinėt, tai sukonstravau sesei ir dar vieną šiaip:
user posted image

Siuvinukas iš arčiau
user posted image

user posted image

Iš arčiau "gėlynėlis":
user posted image
Atsakyti