Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia ir soliariumas

QUOTE(laizanika @ 2007 01 16, 01:59)
Pala, ko tu mane puoli, as kalta tik tiek kad pacitavau tavo posta o is esmes tik pasakiau savo nuomone  blink.gif Man neatrodo kad puoli mane, tu istiesu puoli mane.  doh.gif Ar nemanai, kad kaip nesciajai tokiu blogu emociju tau reiketu vengti ir jeigu nepastebejai 90 proc. renkasi skirtinga varianta nei tu. As nesiulau tau tiketi manim, as tik pasakau savo pasirinkima ir nuomone.

Na jeigu tu taip aklai pasitiki gydytojais - valio, taciau ju klaidu pasekmiu prikimsta pilna televizija ir teismo sales. Nesekmingai pasibaigusiu gimdymai arba nesekmingu naujagimiu gydymai jaudina iki sirdies gelmiu. Akivaizdu medicina musu salyje issivysciusi nepakankamai kad ja butu galima besalygiskai pasitiketi. Kaip tu manai ar gydytoja kuri neisileidzia i reanimacija mirstancio 8m. berniuko ir kuris veliau mire nesimoke savo profesijos? Ar nesimoke savo profesijos Rumsu naujagimio Modesto gydytoja kuri nemokejo daryti cezario pjuvio? Ar nesimoke savo profesijos Taduko gydytojai, kad dabar berniukas turi augti be ranku plastaku ir koju peduciu? Tai cia tik keletas pavyzdziu, bet nelinkiu nei vienai mamai patirti to, ka patyre siu vaikuciu mamos. Linkiu visoms stiprybes, profesionalios prieziuros, pasikliauti savo supratimu ir sulaukti sveiku mazyliu ir auginti juos sveikus ir didelius  4u.gif

na visu pirma as tave puoliau tiek kiek ir tu mane, kitu nuomones irgi maciau, bet nei viena nepaminejo butent mano niko?
visu antra gyrenu JAV, manau medicina cia tikrai nera atsilikusi, kaip galbut salyje kur tu minejai.
ir dar karta sakau , kad tai yra kiekvieno zmogaus pasirinkimas, tu gabnut renkiesi gerti kava as renkuosi soliariuma, kas cia tame tokio blogo.
jei radai kur nors straipsni apie kenksminga soliariumo poveiki vaisiui, tai tikrai su mielu noru ji paskaityciau.
Atsakyti
oi mergytes, gyvenkim draugiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu kodel is karto visi pradeda kritikuoti kitu nuomones.Juk cia reikia rasyti tai ka tu manai ta tema,o ne kritikuoti kitus:(O del soliariumo tai as irgi noreciau koki straipsneli paskaityti ar kenkia ar nekenkia.Nes vienos gydytojos leidzia,o kitos ne.Tai kuom tiketi?
Atsakyti
na as kaip tai irgi noreciau i soliariuma, bet irgi negaliu apsispresti g.gif . ieskojau daug tu straipsniu, viena radau kuris , kaip ir dare tyrimus ir yra rade kad 1996 metais buvo atrasta zalingas soliariumo poveikis. bet as manau , kad nuo 1996 metu soliariumai gerokai pazenge. (tikiuosi). na idomu ir man butru jei tos kurios yra pries, pateiktu daugiau pagristu argumentu, nes siaip tas : girdejau ar man sake, tai bobuciu snekos.
Atsakyti
QUOTE(tanitausa @ 2007 01 18, 05:29)
yra rade kad 1996 metais buvo atrasta zalingas soliariumo poveikis.

Koks tas poveikis g.gif ?
Atsakyti
gal gali ta psl. parasyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simplyeva: 19 sausio 2007 - 02:29
to pacio neberadau bet va pasiskaitykit sitam http://www_americanp...ingmethods.html
Atsakyti
Daug ieskojau informacijos apie ta soliariumu zala,bet pagrinde visur raso,kad pagrindine problema yra ta,kad ant veido gali atsirasti pigmentines demes,taip kaip ir nuo saules,kurios po gimdymo isnyksta.Bet manau kad saule zymiai pavojingiau nei soliariumas:)
Atsakyti
Nu bet tai cia ziuriu diskutuojat apie nebutus dalykus...
dabar paklausykit ka as jums pasakysiu... lygiai kaip ir saules spinduliai, taip ir soliariumas gamina vitamina D organizme, del per didelio jo kiekio (kas gresia gulint nesciosioms pleze ar vaikstant i soliariuma). D vitamino perteklius organizme didina apsigimimu rizika, vat ir visa jusu matematika.
o ta rizika tai pasirenkat pacios kiek rizikuot kiek ne, vienos labai saugosi ir nenusisaugo, kitos kaip tik nesisaugo ir nieko nebuna. taigi teise jusu rizikuot ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 01 21, 19:30)
Nu bet tai cia ziuriu diskutuojat apie nebutus dalykus...
dabar paklausykit ka as jums pasakysiu... lygiai kaip ir saules spinduliai, taip ir soliariumas gamina vitamina D organizme, del per didelio jo kiekio (kas gresia gulint nesciosioms pleze ar vaikstant i soliariuma). D vitamino perteklius organizme didina apsigimimu rizika, vat ir visa jusu matematika.
o ta rizika tai pasirenkat pacios kiek rizikuot kiek ne, vienos labai saugosi ir nenusisaugo, kitos kaip tik nesisaugo ir nieko nebuna. taigi teise jusu rizikuot ar ne.

Nu kur jau ten nuo saulės vit D perdozuosit doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nei per daug D vitamino,nei saule,nei soliariumai apsigimimu tikrai nesukelia.Sukelia dideli kiekiai alkoholio,vaistai,narkotikai,ir aplamai visa chemija musu dabartiniame pasaulyje.Anksciau nescios moterys guledavo Palangoje pilvus isvertusios ir nieko,visi sveiki gimem:)
Atsakyti
idomios besilaukianciu mamyciu idskusijos;) aisq kiekvienas renkasi tai kas jam geriau, bet pvz jei as zinau kad mano vaikui gali kazkas pakenkti, tai greiau to vengiu, nei mastyt ai gal pakenks gal nepakenks, juk tai ne oras be kurio jei nekviepuotume numirtume...
sveiku jums mazyliu.
Atsakyti